reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Witam majóweczki:-)

M&msik-ciekawa jestem jak będzie z tym pieskiem czy zamieszka z wami?nam też kiedyś się marzy Labrador:tak:może kiedyś kupimy,narazie nie bo Niki mała a pozatym teście mają u siebie nadole suczke kundelka a 2pieski zapewne by się nie dogadały.

Mamstud-widać po fotkach że świetna zabawa:tak:i Gaba jak ładnie malowała ,moja panna jakby się tam dorwała to rysowała by po czym się da:-D

O rany ale ja dziś zmarnowana-wczoraj byłam z koleżanką na dyskotece nawet pamiętałam jak się tanczy:-)fajnie się bawiłam pomimo że byłam kierowcą.Dziś jednak wstawać się nie chciało.Dziś oszukałam i podjadłam sobie czekoladke:zawstydzona/y:a cotam ,popołudniu jedziemy do szwagierki na kawke i smole skubne troszke ciasta,@ przyszła to mam zachcianki,jak troszke skubne to nic się nie stanie a i tak długo potrwa jeszde dietka więc co mi tam czasem można się złamać.Nic kochane udanej niedzieli :tak:

reklama
Dziś oszukałam i podjadłam sobie czekoladke:zawstydzona/y:a cotam ,popołudniu jedziemy do szwagierki na kawke i smole skubne troszke ciasta,@ przyszła to mam zachcianki,jak troszke skubne to nic się nie stanie

ej przestań!!! wiecie jaką ja miałam wczoraj ochotę na pizze!!! nosz myślałam, że zwariuję! wracaliśmy do domu i w windzie jechał z nami facet z da grasso i tak pachniało tą pizzą, że myślałam, że mi ślina pocieknie, bo nie nadążałam łykać! a ja taka głodna byłam! i taką miałam nadzieję, że może Sławek też będzie miał ochotę i mnie namówi, więc byłabym nieco rozgrzeszona... a tu kiszka. ten ani słowem nie wspomniał!

boże Marzenko - SZACUN!!!!!!! jak ty dałaś radę wytrzymać??!!! :szok::szok: podziwiam!!!!! ja bym zatrzymała windę w połowie i byla już w drodze do pizzerii!!!

cześć mamo Niki, fajnie że się wypad udał. :tak:
a co do pieska, zobaczymy co z tym ogłoszeniem... :ninja2:

Marzenko, a z tym wstawaniem - to róznie teraz sie rozleniwiłam, i faktycznie ciężko wstać, ale przed ciązą np, to codziennie wstawałam z moim M o 6 rano i biegaliśmy. więc to jakoś tak zależy. najgorsze jest to że z psem jak z dzieckiem - nie ma "urlopu" :dry:

Dzień dobry Majóweczki!

Ale u nas dziś piękna pogoda! Słoneczko świeci, w końcu nie pada i mamy 17 stopni!! :-) Byłam w lesie z dzieciaczkami, poganiały sobie, niestety nie widzieliśmy wiewiórki :-)

m&m's ja chcę kota!! Katar powiadasz... A jak Maja go znosi? Po kilku dniach nie będzie śladu, zobaczysz

marzenko Widzisz, faceci to w ogóle nie potrafią się zachować! Jak on mógł Cię na pizzę nie namawiać, wiedząc, że Ty na diecie?! Skandal :-)

Barmanko zrób mielone albo cycki z kury :-)

mama Niki dobrze, że zabawa się udała

A ja dziś robię spagetti bolońskie na specjalne zamówienie Andrzejka :-)

marzenko Widzisz, faceci to w ogóle nie potrafią się zachować! Jak on mógł Cię na pizzę nie namawiać, wiedząc, że Ty na diecie?! Skandal :-)

no dokładnie:-p:-p:-p

ech, a on wyżej od nas z tą pizzą jechał... więc do samego końca miałam ślinotok:-D nawet teraz jak o tym piszę to mi ślinka leci:-D

hi hi hi :-D uśmiałam się. :-D

Mamstud - ja chcę pieska!! :-D

Maja z katarem dobrze. oby szybko minęło.

och zazdroszczę wyjścia do lasu - na pewno było pięknie. :tak:
co do wiewiórek wrzucę filmik na "foto" jak Maja w parku karmi wiewiórki. :-)

nie mam pomysłu na obiad!

Cześć laseczki.
Wy o pomyśle gadacie,u Nas dawno po obiadku:-).Standardowo rosół i kurczak,Ja tylko kurczak i surówka;-).
Ja tam ani pieska ani kotka nie chce...mam rybki i wystarczy,ale Marta ten oby Twój fajniutki:tak:.
Mamstud fajne arcydzieła tworzycie.

U Nas dzisiaj wiosna:-)Wiktoria troszkę przeziębiona:-( mam nadzieję że nie przejdzie na malucha.Filip coraz bardziej łobuzuję wejdzie na każdy mebel,z biurka Wiktorii zciągam go ze 100 razy dzienie tak samo ze stołu.Skacze cały czas po łóżkach...energia coraz bardziej Go rozpiera...a Ja jestem z tego dumna:rofl2:przeciwieństwo Mojej grzeczniutkiej Wiktorci:-).

cześć Kasiu, :-)

fajnie że Filipek się rozkręca. :tak:

ja też chciałam rosół, ale za późno na to wpadlam, więc dziś już nie zrobię. Może chcesz do mnie wpaść i u mnie obiad zrobić... :-)

a piesek, prawda że fajny :-p , nie za mały, nie za duży, taki akuratny. :-)

aha, znowu bym zapomniała:

Madziu - odezwij się bo już się zastanawiam czy Kamilek znowu w szpitalu.

Ostatnia edycja:
hej, hej :-):-):-)

a ja mam dziś rosołek, a z drugim daniem nie wiemy co podziałać. Mieliśmy wyjść gdzieś do miasta, wiec... może w "terenie" zjemy - póki co jakoś nie jestem głodna.

Też miałam przejść na Dukana, ale... ja to miekka d... jestem - i jak tak sobie wszystko przemyślałam, to... nie dałabym rady na dłuższą metę z tą dietką. Wole się jakoś normalnie pilnować, ew. ta moja białkowa nie jest też taka zła :sorry2:- przynajmniej mogę jeść i białka i warzywa w jednym posiłku. Może od jutra... ehhhh

mamstud - wowwwww!!! Ale arcydzieła tworzycie!! w sumie to Twoje zdolne dzieci tworzą - no ale pochwaly dla mamy też się należą;-):tak::-).

m&m's - ja kocham i psy i koty (pozdrawiam mamstud:-):-):-) - zresztą ... osobiście widziałaś mój zwierzyniec) - więc popieram Twoją decyzję i ochotę na psiaka. Tęsknię za naszym dalmatyńczykiem, obecny rudy wariat (cocker spaniel)... to WARIAT w całym tego słowa znaczeniu - jest mega radosny, ale i mega nieukładny, buuu. Dalmatyńczyk był duży ... ale i mądry i przekochany.
Zwierzęta pięknie kształtują osobowość i charakter dziecka, zresztą.. nie tylko dziecka - mają dobroczynny wpływ na dorosłe osobniki. Powodzenia życzę.

mamo Niki - ja to Cię w ogóle podziwiam za Twoją siłę woli i determinacje. Nie przejmuj się dzisiejszym małym zlamaniem woli. Jutro znowu wrocisz do swojego "rytmu":tak:.

marzenko - Ty też silna Kobitka jesteś... ja poległam ze swoimi zamiarami...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ehhh. No a pizza... to mi normalnie zapachniała z Twojego posta. Hmmm... więc może pójdę na łatwizne i na drugie danie zamówimy sobie;-).

barmanko - powiem Ci co wczoraj miałam na obiadek - i co zostało w pełni przyjęte do naszego nowego jadłospisu. Otóż zrobiłam nuggetsy z kamisa (z pikantną panierką) - rewelka. Do tego były pieczone ziemniaczki, 2 rodzaje sosów i suróweczka.!!!! Mój M jutro wyjeżdża do Niemiec, i zażyczył sobie cały pojemnik na drogę, hahaha.

reklama
oo i Aga, za pieskiem. nie ma co "odwiodłyście" mnie od tego pomysłu. :-p :-D

gdybym miała odpowiedź z tego ogłoszenia to pewnie już mielibyśmy kolejnego członka rodziny. :-D :ninja2:

my poszliśmy "tropem" mamstud i też u nas było malowanie :-) :tak: . ale nie mogę fotek zrzucić. :-(

EDIT!!!!

aaaaaaaaa help help help!!! osoba z ogłoszenia o pieskach odpowiedziała!!! help help, co mam robić.... ja chcę pieska!!! help!!!!!! POMÓŻCIE!!!!

i fotki z malowania:

Załączniki

• SNB12412.jpg
    SNB12412.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 94
  • SNB12405.jpg
    SNB12405.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 101
  • SNB12411.jpg
    SNB12411.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 87
  • SNB12403.jpg