reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

no właśnie wiele takich opini o Yorkach słyszałam, właśnie że strasznie nerwowe te pieski.. a szkoda bo jak mówiłam pociesznie wyglądają, taki mają sympatyczny "look".
Ale ten charakter!!

ja też nigdy nie jadłam flaczków - jakoś mnie odrzuca na myśl ...

Mamstud, miłego malowania. :tak:

reklama
Mamstud - przyłączam się - flaczki beeeeeee!!!

O yorkach i tym podobnych miniaturkach pogadajcie z Roxy - Ona ma takie małe cudo. Ale nie wiem dokładnie które, bo tego to trochę więcej jest, a ja się kompletnie nie znam. Mi też się bardzo podobają duże psy, ale w bloku to męczarnia i dla psa i dla jego właścicieli. No i właśnie m&m's co z jazdą samochodem. Trójka dzieci i pies? Macie takie duże auto, żeby całą tą gromadkę spakować na raz? Ten psiak, którego pokazałaś jest słodki! Ale... ja zawsze mam jakieś "ale".
No, a kotów nie lubię... sorry...

a jeśli chodzi o wiek - to ja mam tą stuletnią prababcię i jeszcze dwie babcie. Jedna ma 74 lata, a druga 81 lat i jeszcze jednego dziadka - 79 lat.

Marzenko, samochodu nie mamy wogóle. :-p korzystamy z rodziców - a oni tak mają taki większy. zresztą dla mnie samochód to najmniejszy problem, co innego to wstawanie.. :sorry:

jestem pełna podziwu dla żywotności twojej rodziny. :tak:
ja mam tylko 2 babcie.

wogóle to zastanawiam się jak to jest żę mój pradziadek zmarł jak miał 100 lat, ale to było już dobre 15 lat temu!

a tu jeszcze fotka, że anglikom rozmiar psa nie straszny - nawet jak mają małe auto. :-D :-p
p.s. to nie fotomontarz, a samochód to "mini".

Załączniki

• Photo-0122.jpg
    Photo-0122.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 67
G wrócił ze spaceru przedwcześnie i Gaba do nas dołączyła :-) Półtorej godzinki świetnej zabawy:tak:

Zobaczcie efekty:-D

DSC03996.jpgDSC03986.jpgDSC03982.jpg

Barmanko flaków nigdy nie jadłam i mam nadzieję, że mnie to ominie :-)

A ja znowu mam ochotę na czerwony barszcz!
Dziś robię roladki ze schabu, kaszę jęczmienną i marchewkę z groszkiem :-)

Mamstud, ty to masz szczęście. Gabunia to aniołek jest skoro tak pięknie siedzi i maluje!. :tak: :-)

Ślicznie wyglądacie. Porządek wszędzie aż lśni, dzieci wesołe, a ty ślicznie wyglądasz!

m&m's zdjęcia robiłam tylko do momentu krytycznego :-) Potem dzieci już nie były takie czyste... Porządek?? To Andrzeja pokój, tam nigdy nie ma porządku :-) Dziękuję za komplement!

Mamstud, ja tylko mówie co widzę. nie słodzę. :tak: :-)

słabo wam poszło wybijanie mi z głowy pieska, bo napisałam do tej osoby z ogłoszenia. :ninja2: tylko dowiedziec się czy aktualne. :-p

Hallo!!!

Pewnie jeszcze śpicie... a ja już w pracy. Ale pocieszam się, że w tym semestrze to moja ostatnia niedziela pracująca! Jupi!!!

słabo wam poszło wybijanie mi z głowy pieska, bo napisałam do tej osoby z ogłoszenia. :ninja2: tylko dowiedziec się czy aktualne. :-p

dla mnie samochód to najmniejszy problem, co innego to wstawanie.. :sorry:

no i co z tym wstawaniem??? jednak masz zamiar?

Mamstud następnym razem podrzucę Ci Nati do tej zabawy! Ona uwielbia rysować! Już na dwóch ścianach w przedpokoju mam jej twórczość...

Hejka :happy:
A ja zupełnie nie mam pomysłu na dziś na obiad :baffled::baffled: zrobiłam już mizerie i buraczki, ziemniaczki też obrane, ale co do mięsa to zupełna pustka w głowie..nie mam pojęcia co, na nic nie mam ochoty :confused:

Mamstud, Marzena, za to mój Marcel zjada kredki świecowe :eek::eek:

Mamstud, świetne malunki :tak:

m&m, i co piesio wciąż aktualny?:-D

reklama
hej hej,

oglosznie nie wiem, bo nie dostałam jeszcze odp. :-(

co do malowania to Maja nie zjada kredek, a najbardziej lubi flamastry :dry:

no i stało się - Maja ma katar. :-( buuu

Do góry