reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

hej
Tikanis dobry na kaszel jest sok z buraka. Trzeba w buraku wyciąć otworek zasypać cukrem i wypić sok, który się tam nazbiera, a do tego i wyniki krwi się trochę poprawią.
Ja dziś walczyłam w kuchni przy gołąbkach. Wczoraj miałam straszny ból głowy i po powrocie z pracy nie wychodziłam z łóżka.
Musze wytrzymać jeszcze tylko tydzień do ferii, a potem już spokój...

reklama
Ja myślałam, że to będzie inaczej:
wszystkie mamy po kolei wpiszą się w tą nową listę [myślę, że kwestia kilku dni i będzie gotowe] a potem Justyna_0 będzie mogła spisać dane do swojej listy, przynajmniej nikogo nie pominie.
:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
Tak by było najlepiej jak by potem te wszystkie dane zebrać w jedno . Ps zrobiłam drugą dalszą czesc majóweczek pierwsza jest od pozycji 1-25, następna od 26-...dalej
Ta nasza wspolna lista pozwoli nam stworzyć sprawniej tą właściwą konkretną na czysto.

Iwee, Mela, Katarzyniak dziekuje za gratulacje:-D, macie racje rok sie dobrze zaczal wysmienicie:rofl2:teraz bedzie jeszcze lepiej za miesiac nowe mieszkanko odbieramy a potem juz malenstwo:tak:Mam nadzieje ze dla wszystkich nas mamus majowych bedzie to super roczek:happy:buzki i pozdrowienia:-)

Dziewczyny dzięki za gratulacje ;-)

kokoszka gratuluje ślubu

Po za tym zmieniłam listę zostały dwa wpisy które wcześniej zrobiła patusia, skopiowałam je i utworzyłam wątek od nowa i będe go edytować codziennie wieczorem także nie będzie takiego zaśmiecania wątku

Dziewczyny dzięki za gratulacje ;-)

kokoszka gratuluje ślubu

Po za tym zmieniłam listę zostały dwa wpisy które wcześniej zrobiła patusia, skopiowałam je i utworzyłam wątek od nowa i będe go edytować codziennie wieczorem także nie będzie takiego zaśmiecania wątku
Bardzo dobry pomysł tez nad tym myślałam by te zbedne usunąć.Tylko nie bardzo wiedziałam jak je usunąć heh
dzieki za pomoc Kasiu

kokoszka- slonko wszystkiego naj,najlepszego duzo szczescia i milosci do konca... ciesze sie bardzo ze jestes szczesliwa... zycze powodzenia na nowej drodze zycia... sciskam goraco...

nie miałam pojęcia!:szok::szok::szok:
jak to możliwe? jej bliźniaki, strata synka i dziecka w brzuszku :szok::szok::szok: nawet pokazywała zdjęcie pokoiku, wózków... to nie do wiary! A czy to pewne???

Tak, niestety pewne :-( To dosc głosna sprawa na forum! Ta baba podszyła sie pod kogos innego, była nianią tych blizniaków. Niewiadomo czemu usmierciła na forum jednego z nich, niewiadomo jaki miała cel w podszywaniu sie... Nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem... Z tego co wiem jej konto jest juz zawieszone. Napisałam wam to, zebyscie sie czasem nie martwiły o jej nieobecnosc, bo tak naprawde wcale nie była w ciazy...Przykre to strasznie, po niby smierci Maxia płakało 3/4 forumowiczek...
Ok juz wam nie zawracam gitary, chciałam tylko ostrzec.
Zycze wam spokojnego okresu ciazy i powodzenia oraz dorodnych i zdrowych dzieciaczków :-)

Szczesliwa juz mamuska, pazdziernik 2008 :-)

reklama
Witam wszystkie mamusie majowe, ja mam doła bo nie dość że na ostatniej wizycie gin stwierdził że skraca się u mnie szyjka macicy to w dodatku od wczoraj nie czuję ruchów. Do tej pory dzidzia była bardzo aktywna a teraz cisza. Nie wiem jak wytrzymać aż do wtorkowej wizyty. Miałam w ostatnim tygodniu sporo nerwów, może to miało jakiś negatywny wpływ- sama już nie wiem

Do góry