reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Hej kochaniutkie:-D

Nie mialam czasu was przeczytac:zawstydzona/y:tylko troche nadrobilam:baffled: Po pierwsze jestem juz szczesliwa mezatka:tak::-Dslub byl cudowny, na szczescie nic mnie nie bolalo a myslalam ze odwolamy ale na szczescie wszystko zakonczylo sie dobrze i sie wybawilam:-DW dniu slubu o 5tej rano zlapaly mnie straszne bole ruszyc sie nie moglam no nic!!!!krzyz mnie bolal i w dole macicy:crazy:Znowu pojechalam do mojego gina powiedzial mi ze powod moze byc tego ze macica uciska albo na pecherz albo na jelito:baffled:Chcial mnie od razu zabrac do kliniki ale przeciez mamy slub, wiec dal mi tabletki rozkurczowe miesni macicy, z mala bylo wszystko w jak najlepszym porzadku:tak: I gdy poszlam sie zalatwic ta wieksza sprawe :-D bole przeszly wiec mala musiala uciskac na jelito:tak:Jestem szczesliwa mezatka i w maju mama:-Dhehe....

Kasica gratuluje coreczki witaj wsrod mam ksiezniczek:tak:

Teraz po tym calym szalenstwie moge byc z wami na bierzaco:-D buzki i pozdrawiam.

P.S tez czekam na wizyte u gina w Poniedzialek dowiem sie ile ma mala itp.

Tikanis, ja wczoraj umierałam od tego kaszlu ale po południu mąż mi kupił Oscillococcinum i syrop prawoślazowy i w nocy może dwa razy zakasłałam!!!! Fakt, że spałam w pozycji prawie pionowej ;-) ale zawsze! Dziś też czuję się w miare, trochę pokasłuję i mam katar ale to już nie są takie duszności jak wczoraj :tak: Jem jeszcze masę czosnku :baffled::-p i chrzanu no i oczywiście sok z malin, miód i cytryny w dużych ilościach....Mam nadzieje, że Tobie też juz lepiej! Dużo zdrówka dla Ciebie i wszytkich Mamuś!:tak:

Kasica212, wow! Super z tą Dziewuszką! Gratuluję! Miałaś nosa do tych różowych śpioszków ;-):tak:

Kokoszka, gartuluję z całego serca!!! Życzę Wam wiele radości i szczęścia na Nowej Drodze!!! No i zdrowego Maleństwa!

Ja myślałam, że to będzie inaczej:
wszystkie mamy po kolei wpiszą się w tą nową listę [myślę, że kwestia kilku dni i będzie gotowe] a potem Justyna_0 będzie mogła spisać dane do swojej listy, przynajmniej nikogo nie pominie.
:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

katarzynak83- a jak jesz ten czosnek i ile dla ciebie to sa duze ilosci??? ja jem doslownie duze ilosci cebuli..np w salatce czy z tunczykiem,, oczywiscie leki od lekarki,, mleko z miodem 2 razy dziennie,, syrop z cebuli 3 razy dziennie po lyzce stolowej... i jak narazie kaszel dalej jest...a na dzien zjadlam jedna cala cytryne... i kaszel dalej jest..:crazy:

Dziewczyny podajcie link do zamknietego :-) chce sprawdzic czy mam dostep do zamknietego... prosze
pozdrawiam;-)

Kokoszka gratulacje i wszystkiego naj naj naj naj najlepszego. Ten rok juz ci sie radosnie zaczal, a niedlugo kolejna wielka radosc:tak:Oby tak dalej...;-)

reklama
Do góry