reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Hej kochaniutkie:-D

Nie mialam czasu was przeczytac:zawstydzona/y:tylko troche nadrobilam:baffled: Po pierwsze jestem juz szczesliwa mezatka:tak::-Dslub byl cudowny, na szczescie nic mnie nie bolalo a myslalam ze odwolamy ale na szczescie wszystko zakonczylo sie dobrze i sie wybawilam:-DW dniu slubu o 5tej rano zlapaly mnie straszne bole ruszyc sie nie moglam no nic!!!!krzyz mnie bolal i w dole macicy:crazy:Znowu pojechalam do mojego gina powiedzial mi ze powod moze byc tego ze macica uciska albo na pecherz albo na jelito:baffled:Chcial mnie od razu zabrac do kliniki ale przeciez mamy slub, wiec dal mi tabletki rozkurczowe miesni macicy, z mala bylo wszystko w jak najlepszym porzadku:tak: I gdy poszlam sie zalatwic ta wieksza sprawe :-D bole przeszly wiec mala musiala uciskac na jelito:tak:Jestem szczesliwa mezatka i w maju mama:-Dhehe....

Kasica gratuluje coreczki witaj wsrod mam ksiezniczek:tak:

Teraz po tym calym szalenstwie moge byc z wami na bierzaco:-D buzki i pozdrawiam.

P.S tez czekam na wizyte u gina w Poniedzialek dowiem sie ile ma mala itp.

Tikanis, ja wczoraj umierałam od tego kaszlu ale po południu mąż mi kupił Oscillococcinum i syrop prawoślazowy i w nocy może dwa razy zakasłałam!!!! Fakt, że spałam w pozycji prawie pionowej ;-) ale zawsze! Dziś też czuję się w miare, trochę pokasłuję i mam katar ale to już nie są takie duszności jak wczoraj :tak: Jem jeszcze masę czosnku :baffled::-p i chrzanu no i oczywiście sok z malin, miód i cytryny w dużych ilościach....Mam nadzieje, że Tobie też juz lepiej! Dużo zdrówka dla Ciebie i wszytkich Mamuś!:tak:

Kasica212, wow! Super z tą Dziewuszką! Gratuluję! Miałaś nosa do tych różowych śpioszków ;-):tak:

Kokoszka, gartuluję z całego serca!!! Życzę Wam wiele radości i szczęścia na Nowej Drodze!!! No i zdrowego Maleństwa!

Ja myślałam, że to będzie inaczej:
wszystkie mamy po kolei wpiszą się w tą nową listę [myślę, że kwestia kilku dni i będzie gotowe] a potem Justyna_0 będzie mogła spisać dane do swojej listy, przynajmniej nikogo nie pominie.
:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

katarzynak83- a jak jesz ten czosnek i ile dla ciebie to sa duze ilosci??? ja jem doslownie duze ilosci cebuli..np w salatce czy z tunczykiem,, oczywiscie leki od lekarki,, mleko z miodem 2 razy dziennie,, syrop z cebuli 3 razy dziennie po lyzce stolowej... i jak narazie kaszel dalej jest...a na dzien zjadlam jedna cala cytryne... i kaszel dalej jest..:crazy:

Dziewczyny podajcie link do zamknietego :-) chce sprawdzic czy mam dostep do zamknietego... prosze
pozdrawiam;-)

Kokoszka gratulacje i wszystkiego naj naj naj naj najlepszego. Ten rok juz ci sie radosnie zaczal, a niedlugo kolejna wielka radosc:tak:Oby tak dalej...;-)

reklama
Do góry