reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
iwona100 dzieki kochana:-D

ja ide na usg 23 stycznia i rowniez doczekac sie nie moge i mam nadzieje ze nasz mauch pokaze nam swoje cuda...:rofl2:

Kasica dolaczam sie do gratulacji zdrowiutkiej coreczki:)
Ja mam polowkowe w piatek 16.01 no i mam podwojnego stresa z tym moim podwojnym szczesciem. No ale mam nadzieje dowiedziec sie kogo tam nosze.., wtedy to i niespodzoinaka bedzie podwojna:tak:

Kasica gratuluje córci !!! Ja w poniedziałek idę do ginekologa, moze cos powie- jak nie to jest szansa ,że w czwartek jak pojedziemy prywatnie na usg4d to sie wyjasni kto fika w moim brzuszku juz sie nie mogę doczekaćz całego seca gratuluje jeszcze raz córci - ja mam nadzieje ,żę teraz dla odmiany bedzie dziewczynka-i moj Oliverek bedzie miał siostrzyczkę

Kasica dolaczam sie do gratulacji zdrowiutkiej coreczki:)
Ja mam polowkowe w piatek 16.01 no i mam podwojnego stresa z tym moim podwojnym szczesciem. No ale mam nadzieje dowiedziec sie kogo tam nosze.., wtedy to i niespodzoinaka bedzie podwojna:tak:
Iwee ty to dopiero mozesz mieć niespodziankę nosząc bliźniaki:-)

Słuchajcie,
na naszej liście majóweczek wg moich wyliczeń jest 8:9 dla chłopców (co prawda wg. rankingu jest remis).
wydawało mi się, że chłopców jest u nas dużo więcej...a tu poszę prawie do pary ;-)

reklama
Słuchajcie,
na naszej liście majóweczek wg moich wyliczeń jest 8:9 dla chłopców (co prawda wg. rankingu jest remis).
wydawało mi się, że chłopców jest u nas dużo więcej...a tu poszę prawie do pary ;-)
mało tego, to jak jeszcze z bliźniaczków będą dziewczynki to hoho, chłopcy będą jednak mniejszość stanowić ;-)

Do góry