No to i ja sie witam w super humorze...:-):-)
Mamstud...poprosze o wieksza porcje pulpecikow...z checia bym zjadla...
Jejku..kobieto Ty na tylku siedz...nie przemeczaj sie!! Zeby sytuacja znow sie nie powtorzyla. A jak tam badania? Robilas?
Biegunek ciag dalszy...tzn jednego dnia mamy np 6-8 kupek (czyt x2)..
a kolejnego jest np 3-4 ale te kupki sa nprawde starszne...
Na razie dieta u nas nic nie pomaga..
Tsarino..jejku jak tak czytam ile Iza mowi to jestem w szoku...
Zdolniacha mala. U nas male malo mowia..tzn Alicja non stop cos nawija ale Amelia bardzo malo..
Tak- dziewczyny maja biegunki - diagnoza lekarza to "biegunka pedrakow".
m@dziu..to dobrze ze u Was juz troszke lepiej...oby tak trzymac!!
Martus...a no na zajeciach bardzo fajnie- dziewczyny zadowolone.
Na razie chodzimy tylko na jedne ale gdy tylko sie przeprowadzimy bedziemy uczeszczac na jeszcze inne..
Bo wiesz....zgodzili sie na ten dom...:-):-):-):-)- a to tylko kawaleczke od baby center.
Na basenie bylismy dopiero dwa razy. na poczatku male sie baly ale juz pod koniec nie chialy wyjsc z wody.
My chodzimy na todller splash.
A u nas ok...tzn P pracuje sporo a bedzie jeszcze wiecej bo odchodzi jakis kucharz od nich wiec bedzie wiecej godzin. Ale z drugiej strony fajnie bo kaska teraz przed przeprowadzka potrzebna,...
Nic nie pisalam ale dzis dostalam odpowiedz z agencji.....przeprowadzamy sie 6 grudnia , takze Boze Narodzenie bedzie juz w domku.
Jakims trafem wrocil na market suuuper domek (ktos sie rozmyslil) no i bylismy go obejrzec....Ja jeszcze nie wiedzac czy landlord "pojdzie" na nasze warunki ( zdjecie z marketu domu az do 6 grudnia i spuszczenie troszke z ceny) myslami sie juz tam wprowadzilam..
Gdybym dostala negatywna odpowiedz ...:-
-
-(
A tak bedziemy wynajmowac domek z pieknym ogrodem z tylu i z przodu.:-):-):-):-):-):-):-):-)
Aleee jestem happy...
Najwazniejsze ze ma on wszytko to co chcielismy : jasny, przestrzenny, 3 sypialnie , ogrod, duzy living room z jadalnia, piekna nowiutka kuchnia ( jeszcze z folia na szafkach i instrukcjami obslugi w piekarniku..;-)) Wszytko jest swiezutkie, nowiutkie- bedziemy pierwszymi " tennentsami".
Teraz pozosatla organizacja przeprowadzi co nie bedzie latwe..
Dobra..zmykam ogarnac domek dopoki male jeszcze spia...
Potem moze jakis spacerek bo 16 stopni mamy..