reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

witam majóweczki:-)
Rany co tu takie pustki?nikt nie zagląda:szok:

Umi-no to Ci współczuje,moja panna też potrafi dać nieźle popalić,moze u was to ząbki albo jakis chwilowy kaprys czy coś?Niki naszczęście odpukać śpi spokojnie ,jedynie czasem w nocy obudzi się na mleko i zawsze z jękiem.Czasem bardzo mnie to irytuje bo wie że idzie jej się robic mleko i ze zaras je dostanie ale jednak swoje musi wykrzyczeć.Mam nadzieje że już troszke lepiej i mały śpi wam spokojnie:tak:

Matysia-no powiem Ci fura niczego sobie:tak:fajny zgrabniutki a co najważniejsze TYLKO TWÓJ:tak::-)jak tam uwas?jak chłopcy?

Kasia-jak tam twoja waga?ciekawośc mnie zżera:-)kurcze ja troszke rozczarowana bo spadło 4kg,i tak stoje w miejscu a to sprzyja łatwemu zniechęceniu do diety.Jednak będe twarda i będe cierpliwie czekać:tak:choć cierpliwosc to nie moja mocna strona ale trzeba dać rade:tak:
Marzenko ,Moniko-jak wy z dietką dajecie rade?mnie troszke męczy,no ale co zrobić trzeba wytrwać.
M&msiku -jak samopoczucie co tam słychować?

Aga km-kochana jak w pracy?no i jak Jaga coś więcej wiadomo?
Nic uciekam jak tu takie pustki laseczki gdzie jesteście?

reklama
Hallo!

Rany co Was tak wymiotło wszystkie? Co już porządki na święta robicie czy jak?

Mamo Niki u mnie o efentach jeszcze mówić nie można bo to dopiero samiusieńki początek. Może za tydzień czy dwa. A jak u Ciebie? Ile zrzuciłaś?

hej hej,
jak tam? widzę ze nikogo nie ma.

Marzenko, brakuje mi ciebie. :-( z tobą zawsze można sie pośmiać.

u nas wszystko w porządku. :tak: :-)

Cześć.
Aleeeee pustki:szok:.Ciekawe czy na frekwencje ma wpływ ta"nominowana" sytuacja.:confused:
Umi nie chce cie martwić ale u was chyba zaczyna się kolejny skok rozwojowy.A jak my wszystkie tu wiemy(niestety)trzeba to przeczekać:eek:.Wytrwałości dla ciebie
Mamo Niki dziękuję, u nas ok.Chłopcy zdrowi rozrabiaja jak zwykle.
Marzenko a wiesz,ze dziś o porządkach myślałam:-D:-D:-D
Martus ty tu nie ściemniaj tylko pisz jak usg;-).Niebieskie czy różowe?

cześć Sylwuś. :-)

wszytskiego najlepszego z okazji imienin! :-) :-) ;-)

a na usg... a co obstawiasz /cie ? :-)

a ja nawet się nie przywitałam....

Jolu, m&m's, mamamatysia witajcie! :-)

Sylwuś, a Tobie życzę wszystkiego najlepszego!

A Gaba jest znowu chora, zapalenie oskrzeli :-( Oczka zaropiałe, nos zawalony, kaszel, chrypa, eh....

m&m's zasnęłaś?! :-) Ja obstawiam chłopca :-)

reklama
a ja nawet się nie przywitałam....

Jolu, m&m's, mamamatysia witajcie! :-)

Sylwuś, a Tobie życzę wszystkiego najlepszego!

A Gaba jest znowu chora, zapalenie oskrzeli :-( Oczka zaropiałe, nos zawalony, kaszel, chrypa, eh....

m&m's zasnęłaś?! :-) Ja obstawiam chłopca :-)
Cześć kochana.
Dziękuję za życzenia:-);-)
Biedna Gabi:-(,zapalenie oskrzeli poważna rzecz-ucałuj Calineczkę od nas.Mam nadzieję,że szybko uporacie się z choróbskiem

Do góry