Dzień dobry Majóweczki!
m&m's gratuluję dziewczynki! :-) Teraz poszukiwanie imienia trochę się zawęzi, co? :-) Co za kryzys był wieczorkiem?
mamamatysia dziękuję za odpowiedź w sprawie inhalatora, muszę coś kupić, a jestem w tych sprawach zielona....
m@dziu cieszę się, że z Kamilkiem lepiej, współczuję chorego pęcherza! Wiem jak to jest bo sama często miewam, sikanie krwią mnie nie bawi... Zdrówka życzę
Kasiu coś ostatnio mało piszesz co u Was, jak Filipek? Gaduła moja śliczna :-) Wiktoria pewnie często do kościoła chodzi, prawda? Cieszy się, że komunia za pasem?
umi jak nocka? Lepiej już?
mama Niki u mojej siostry też czasem wystąpi chwilowy przestój ale za kilka dni znowu będziesz gubić kilogramy, zobaczysz! Powodzenia!
marzenko a jak u Ciebie z dietką?
Jolu jak biegunka u dziewczynek? Lepiej?
A u nas nocka straszna! Gaba płakała okropnie, aż w końcu ok 24 podałam jej czopek - paracetamol. Wychodzą jej ząbki do tego wszystkiego :-( Męczy się biedna i płacze. Na szczęście w dzień jest w miarę spokojna i widać, że tak nie cierpi. Mam ogromny problem z podawaniem jej lekarstw, pluje, płacze, nie chce ich brać.... Niestety robię to na siłę bo innego wyjścia nie mam :-(
Dziś już zdążyłam posprzątać całą górę - łazienka lśni, pokój Andrzejka ogarnięty. Synek stara się codziennie wieczorem sprzątać swój pokoik ale brakuje mu precyzji, pomagam mu jak nie widzi :-) Odkurzyłam ale podaruję sobie mycie podłogi, co? :-)
Jeszcze obiadek jakiś ukręcę, może pulpety? Dieta czeka na lepszy czas.... :-)
U nas leje i wieje od rana, spacer wykreśliłam z planu dnia. Tylko po Andrzejka pójdziemy ok 15.