reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

mamamatysia oj wiem, Andrzej gdy był malutki często miewał zapalenie oskrzeli... nie wiem skąd się to wzięło :-( Na razie nie podałam jej antybiotyku, jutro spróbuję się wkręcić do podobno najlepszej pani pulmonolog w mieście i zobaczymy co powie.

A powiedz mi, masz elektryczny inhalator dla Filipka? Andrzej jest na dyskach i nie mam takiego, a jak masz to jakiej firmy?

reklama
Mamstud....ojej...znowu chora!!!! Biedna Gabunia..buziaczki od cioci joli dla niej..:tak: i oby szybciutko jej to dziadostwo "wyszlo"...:tak:

Sylwia...super ten samochodzik...:tak:

m&m's...gdzie Ty zniklas??!!! Juz to z woadomosciami do nas..:tak::tak::tak:

no widzisz Jolu Marta wpadła, nie powiedziała kto w niej siedzi i poszła sobie... :-) Buziaczki przekażę, dziękuję, jesteś kochana!

spadam spać, ciężka nocka się szykuje znowu.

Dobranoc

p.s. Jutro mam wolne! :-)

to mamstud, dla ciebie info na jutro rano. :-)

mały kryzys był. :-( dlatego zniknęłam.

Jolu, miło mi się zrobiło że o mnie jeszcze pamiętasz. :zawstydzona/y:

no a usg - wszystko w porządku. :tak: no i będzie .... dziewczynka.

mamamatysia oj wiem, Andrzej gdy był malutki często miewał zapalenie oskrzeli... nie wiem skąd się to wzięło :-( Na razie nie podałam jej antybiotyku, jutro spróbuję się wkręcić do podobno najlepszej pani pulmonolog w mieście i zobaczymy co powie.

A powiedz mi, masz elektryczny inhalator dla Filipka? Andrzej jest na dyskach i nie mam takiego, a jak masz to jakiej firmy?
Mamy coś takiego
Nebulizator z kompresorem OMRON comp A-I-R NE-C28-E
Jolu dzięki,eM sie naszukał ale znalazł.
no a usg - wszystko w porządku. :tak: no i będzie .... dziewczynka.
WIEDZIALAM:tak::-D Chyba jasnowidzem zostanę:-D

Ostatnia edycja:
Marzenko-4kg i nic więcej ,troszke mnie to irytuje bo waga stoi w miejscu no ale nic czekam dalej moze coś ruszy.

kurcze nie było mnie przed kompem i tyle napisałście.Fajnie że się pojawiłyście:tak:bo już sie bałam że straciłyście chęci na BB.

M&msiku-no i tak jak Ci pisałam jakiś czas temu że mam przeczucie ,że to dziewczynka no i się sprawdziło!super świetna wiadomość:tak:

Mamstud-strsznie mi przykro że Gabunia taka chora oby szybciutko chorubsko odpuściło i było ok!Mam nadzieje że nocka nie będzie bardzo ciężka ,dużo zdrówka dla Gaby:tak:

Dobrej nocy majóweczki ja uciekam spać.

Witam.
Sylwuś Wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszych imienin,ściskam cię mocno:tak:;-).
Martuś a jednak córeczka,ciesze się ogromnie:tak::-).
mama Niki Ja niestety nie zgubiłam nawet 2:-(ale za to świetnie się czuję na tej diecie:tak:i już widzę poprawę na brzuchu:-).
Mamstud Gabunia znowu chora:-(Przekazuję dobre fluidy i myśli w Waszą stronę.Zdrówka.

Ostatnia edycja:
coś mało piszecie nie bylo mnie kilka dni cos tam czytałam ale nie mogłam się wkręcić
M&m s gratuluje dziewuszki
Mamstud znowu :( masakra....
U nas trochę lepiej katar jakby mniejszy ale znowu w nocy są napady kaszlu inhalujemy się ciągle ale bez antybiotyku
Ja z kolei miałam zaplenie pecherza (nienawidze tego a dość czesto miewam )
Pozdrawiam was!!

reklama
Dzień dobry Majóweczki!

m&m's gratuluję dziewczynki! :-) Teraz poszukiwanie imienia trochę się zawęzi, co? :-) Co za kryzys był wieczorkiem?

mamamatysia dziękuję za odpowiedź w sprawie inhalatora, muszę coś kupić, a jestem w tych sprawach zielona....

m@dziu cieszę się, że z Kamilkiem lepiej, współczuję chorego pęcherza! Wiem jak to jest bo sama często miewam, sikanie krwią mnie nie bawi... Zdrówka życzę

Kasiu coś ostatnio mało piszesz co u Was, jak Filipek? Gaduła moja śliczna :-) Wiktoria pewnie często do kościoła chodzi, prawda? Cieszy się, że komunia za pasem?

umi jak nocka? Lepiej już?

mama Niki u mojej siostry też czasem wystąpi chwilowy przestój ale za kilka dni znowu będziesz gubić kilogramy, zobaczysz! Powodzenia!

marzenko a jak u Ciebie z dietką?

Jolu jak biegunka u dziewczynek? Lepiej?

A u nas nocka straszna! Gaba płakała okropnie, aż w końcu ok 24 podałam jej czopek - paracetamol. Wychodzą jej ząbki do tego wszystkiego :-( Męczy się biedna i płacze. Na szczęście w dzień jest w miarę spokojna i widać, że tak nie cierpi. Mam ogromny problem z podawaniem jej lekarstw, pluje, płacze, nie chce ich brać.... Niestety robię to na siłę bo innego wyjścia nie mam :-(

Dziś już zdążyłam posprzątać całą górę - łazienka lśni, pokój Andrzejka ogarnięty. Synek stara się codziennie wieczorem sprzątać swój pokoik ale brakuje mu precyzji, pomagam mu jak nie widzi :-) Odkurzyłam ale podaruję sobie mycie podłogi, co? :-)

Jeszcze obiadek jakiś ukręcę, może pulpety? Dieta czeka na lepszy czas.... :-)

U nas leje i wieje od rana, spacer wykreśliłam z planu dnia. Tylko po Andrzejka pójdziemy ok 15.

Do góry