Dziewczyny chciałam się dopisać do listy ale tym razem jak kopiuję tekst i chcę dopisać swoje dane to wyskakuje komunikat że post zawiera za dużo znaków i żeby ograniczyć. Tak więc nie wiem czy to kopiowanie dalej przejdzie. Niech któraś może jeszcze spróbuje bo moze tylko ja coś źle robję
reklama
sheeppy
lutowa '07 majowa '09 :D
chyba się da dopisywać, bo właśnie dodałam posta próbnego...Dziewczyny chciałam się dopisać do listy ale tym razem jak kopiuję tekst i chcę dopisać swoje dane to wyskakuje komunikat że post zawiera za dużo znaków i żeby ograniczyć. Tak więc nie wiem czy to kopiowanie dalej przejdzie. Niech któraś może jeszcze spróbuje bo moze tylko ja coś źle robję
No to ja nie wiem, próbowałam jeszcze i dalej nic, nie chce zatwierdzić odpowiedzi.chyba się da dopisywać, bo właśnie dodałam posta próbnego...
kasica212
Sanka & Samka
dziewczyny jestem po USG lekarz orzekł dziewczynkę i wszystko z nią ok, nawet trochę (o tydzień) ma dłuższą noge
krystyna 30
Majowe mamy'09
hej Kasica gratulacje !!!!!
witaj w klubie mam ksiezniczek;-)
a ile wazy i mierzy wiesz mniej wiecej?
pozdrawiam
witaj w klubie mam ksiezniczek;-)
a ile wazy i mierzy wiesz mniej wiecej?
pozdrawiam
Ja tez mialam wczoraj problem z dopisaniem sie do listy, ale dzis juz udalo sie bez problemu
kasica212, gratuluje serdecznie coreczki
My wybieramy sie w poniedzialek na USG i juz sie strasznie nie moge doczekac. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze. Tylko jak bedzie tak jak na poprzednim USG to sie wiele nie dowiem, na tamtym lekarz byl bardzo nierozmowny. Dowiedzialam sie wtedy tylko, ze wszystko jest w porzadku, no i fotke dostalam. TEraz mam zamiar wypytywac, szczegolnie o plec, bo wiem, ze tu nie bardzo maja ochote mowic, a ja jednak chcialabym wiedziec. Poza tym u nas teraz zapadaja powazne decyzje, myslimy o powrocie do Polski zaraz jak sie dzidzia urodzi
kasica212, gratuluje serdecznie coreczki
My wybieramy sie w poniedzialek na USG i juz sie strasznie nie moge doczekac. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze. Tylko jak bedzie tak jak na poprzednim USG to sie wiele nie dowiem, na tamtym lekarz byl bardzo nierozmowny. Dowiedzialam sie wtedy tylko, ze wszystko jest w porzadku, no i fotke dostalam. TEraz mam zamiar wypytywac, szczegolnie o plec, bo wiem, ze tu nie bardzo maja ochote mowic, a ja jednak chcialabym wiedziec. Poza tym u nas teraz zapadaja powazne decyzje, myslimy o powrocie do Polski zaraz jak sie dzidzia urodzi
kasica212
Sanka & Samka
waży prawie 412 gram ale ile mierzy mi nie powiedział
reklama
Ja też gratuluję córci Kasica :-) I cieszę się, że wszystko w najlepszym porządku. Głaski dla brzusia.
Moja klucha kochana dziś wykazuje nadzwyczajną aktywność. Odkąd tylko otworzyłam oczy rusza się, kręci, kopie, obraca, jakieś czkawki ma. Bardzo mnie to cieszy, mój położnik mówi, że czkawka jest objawem dobrostanu maleństwa. :-)
Życzę Wam Dziewczyny miłego weekendu!
Moja klucha kochana dziś wykazuje nadzwyczajną aktywność. Odkąd tylko otworzyłam oczy rusza się, kręci, kopie, obraca, jakieś czkawki ma. Bardzo mnie to cieszy, mój położnik mówi, że czkawka jest objawem dobrostanu maleństwa. :-)
Życzę Wam Dziewczyny miłego weekendu!