reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

foxy- super reakcja tego kolesia...az milo slyszec ze sa jeszcze dobrzy ludzie... to juz mocno u ciebie widac jak na 22tydzien??? pozdrawiam ale mniej biegaj...hehehe

reklama
Tydzień 22 :-) Brzuchol mam potężny, zwłaszcza patrząc na to, jakie laski na naszym forum dominują. Wklejałam niedawno zdjęcia w fotkowym wątku.

no tak... bo moje to juz sie z nia zroslo od 8 tygodnia na zwolnieniu...oszalec mozna... a jak rosnie...

Iwee- ja mam badanie z C.O dopiero 19 lutego- ze wzgledu na moj lot do Polski, wiec na pewno dowiem sie wszystkiego w Polsce, ale potem tutaj tez zapytam. Jak bede miala to badanie to bede w 31tygodniu- kurcze mam nadzieje ze dotrzymam bez rzadnych problemow. A 18 lutego mam tez umowiny scan.
A z ta macica to ja mam dokladnie tak samo- a pamietasz jak pisalam ze normalnie ze mnie miesnie wychodza- no ale wtedy G.P mie badala dopochwowo i powiedziala ze to normalne bo duzy nacisk:baffled:, wiec juz sama nie wiem czy to normalne:confused:
Jola to prosze zapytaj w polsce tez o te wychodzace miesnie jesli bedziesz mogla, bo ja sama nigdy tak nie mialam i nie wiem co to jest. No a czuje ze jak powiem o tym poloznej to mnie potraktuja jak i ciebie, ze to normalne przy blizniakach i zleja to...
Piszesz ze 18.02 bedziesz 31 tydz! WOW:szok: jak ten czas leci...napewno dotrwasz, nie matrw sie:tak: No i zazdroszcze ci po cichutku, ze w polsce bedziesz miala okazje dopytac sie o wszystkie dreczace cie sprawy.. mi zostaje tylko uparte i stanowcze domaganie sie badan dodatkowych, co by postawic na swoim:-p:baffled:

hej mamusie zmykam juz do spania..jestem zmeczona i padam...dobranoc kochane i spokojnejnocki zycze... wszystkim mamusia i dzidziusia...

To znow ja ;-) Ostatnio bardzo czesto zastanawiam sie co tam slychac u Zielono_mi, bo baaardzo dawno sie juz do nas nie odzywala... Wiec kochana Zielono_mi, jesli nas czytasz, a nie masz czasu by sie tu udzielac, to BAAARDZO Cie prosze, zebys tylko w dwoch zdaniach napisala, ze jestes i jak sie czujesz. Bardzo prosze!!!!:tak::tak::tak:

Czesc dziewczyny, weszłam tu goscinnie.
Mam nadzieje, ze juz wiecie, ale na wszelki wypadek napisze ta przykra wiadomosc, otoz Zielono_mi była oszustka... Była nianią, podawała sie za matke blizniaków, z ktorych jeden "niby" zginał - a tak naprawde zyje, wcale nie była w ciazy i ogolnie wszystko jest jedną wielką sciemą. Przykre to i niezrozumiałe :-( Wiele osob na tym forum płakało jak jej niby syn zginał w wypadku, jak straciła dziecko, a to wszystko nieprawda.... ehhh nie wiem skads sie tacy ludzie biora...

Czesc dziewczyny, weszłam tu goscinnie.
Mam nadzieje, ze juz wiecie, ale na wszelki wypadek napisze ta przykra wiadomosc, otoz Zielono_mi była oszustka... Była nianią, podawała sie za matke blizniaków, z ktorych jeden "niby" zginał - a tak naprawde zyje, wcale nie była w ciazy i ogolnie wszystko jest jedną wielką sciemą. Przykre to i niezrozumiałe :-( Wiele osob na tym forum płakało jak jej niby syn zginał w wypadku, jak straciła dziecko, a to wszystko nieprawda.... ehhh nie wiem skads sie tacy ludzie biora...
nie miałam pojęcia!:szok::szok::szok:
jak to możliwe? jej bliźniaki, strata synka i dziecka w brzuszku :szok::szok::szok: nawet pokazywała zdjęcie pokoiku, wózków... to nie do wiary! A czy to pewne???

jola466- dzieki kochanie za rade, moze i sprobuje,, narazie 2 dzien stosuje leki od lekarza przepisane, to nie sa antybiotyki tylko jakies tam bezpieczne leki dla kobiet w ciazy,, mucosolvan i osscilocosinum...narzie te testuje,, dodatkowo codziennie jedna cytryne zjadam z cukrem jako witamina C, plus mleczko z miodem,, i syrop z cebuli.. narazie ciagle kaszle...:crazy::wściekła/y::baffled:

reklama
jola466- dzieki kochanie za rade, moze i sprobuje,, narazie 2 dzien stosuje leki od lekarza przepisane, to nie sa antybiotyki tylko jakies tam bezpieczne leki dla kobiet w ciazy,, mucosolvan i osscilocosinum...narzie te testuje,, dodatkowo codziennie jedna cytryne zjadam z cukrem jako witamina C, plus mleczko z miodem,, i syrop z cebuli.. narazie ciagle kaszle...:crazy::wściekła/y::baffled:
Mam nadzieje ,ze przejdzie ci szybciutko- ja odpukać narazie zdrowa choć moj synuś niedawno przechodził powazne przeziębienie- zazwyczaj bywało tak ,że on wyzdrowiał a mnie rozbierało a teraz sie trzymam i od początku zimy noszę czapkę:szok: nie zdarzało sie wcześniej a teraz nawet to polubiłam i nie ruszam sie bez niej z domku:-D

Do góry