umi2
Fanka BB :)
A ja wam wczoraj nie napisałam jak Kacper sie ładnie bawił Pojechałam po mojego T. do pracy bo mu autobus uciekł, w drodze kamien walną w podwozie ni odczepiło sie takie nie wiem co, jak dojechałam do pracy T. to on i jego kolega próbowali to zamontować na swoje miejsce. I przyszły dzieci tego chłopaka dziewczynka 7 lat i ddruga dziewczynka 2,5 roku, oczywiscie mały zachwycony poleciał dac cześć, a potem patrze a ten bierze najstarszą za reke i próbuje z nia tańczyć, krecili sie w kółko nagle kacper patrzy stoi ta młodsza wiec puścił starsza i poleciał do młodszej bierze ja za rece i to samo. Nagle sie zatrzymał patrzy na jedną i na drugą nie wie za bardzo jak to rozegrać wiec ciagnie tą mała o jej siostry, Kinge bierze druga reka i pkazuje zeby złapała Wiki. I tak we troje tańczyli. żałowałam potem ze tego nie nagrałam... eh następnym razem
barmanka A wiesz ze mnie tez wkurza ze mieso trzeba czesto kupować? ttym bardziej ze mój T. to straszny mięsożerca:-) ale ja mam mały zamrażalnik
barmanka A wiesz ze mnie tez wkurza ze mieso trzeba czesto kupować? ttym bardziej ze mój T. to straszny mięsożerca:-) ale ja mam mały zamrażalnik