reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

ee tam Sylwia, nie masz za co przepraszać. rozumiem że przy takich emocjach i przeżyciach, to człowiek co innego ma w głowie. tak tylko napisałam.

a co do Filipka, to serio , mi porostu oczy z orbit wychodzą na jego pomysłyi sprawność!!

ja cię podziwiam. serio.

To już wiesz jak się czuję:dry::confused::-D

ej nie żartuj sobie.
to okropne, bo w moich ciuchach mówię wyglądam jakbym była gruba i wciskała się w ciuchy rozmiar za małe. a przecież nie będę teraz latać w ciążowych bluzkach. :-(
w sumie o już mi 4 miesiąc idzie. :-)

reklama
ej nie żartuj sobie.
to okropne, bo w moich ciuchach mówię wyglądam jakbym była gruba i wciskała się w ciuchy rozmiar za małe. a przecież nie będę teraz latać w ciążowych bluzkach. :-(
w sumie o już mi 4 miesiąc idzie. :-)
nim się obejrzysz to 9 będzie... a ciuszki no cóż...szukaj w szafie ciążówek;-)

Martuś - Ty tam nie przesadzaj... Gruba??? - też żeś wymyśliła... nie zapomnę historii z pięcioma pierogami:-D:-D:-D, hahaha (a propo moich dzisiejszych pierogów - nie było ich, a jakby były - to i tak leniwe:-p. Z pewnością szybciej się je robi, niż się idzie po nie do sklepu).
Teraz jesień .. więc spokojnie chodź w sweterkach - i niczym się nie przejmuj.. Poza tym - poza XS też się znajda jakieś przyzwoite rozmiary;-):tak::-)

Sylwuś - wrócę jeszcze do Filipka... Hmmm - myślałaś o jakiś piankowych kombinezonach??? tylko takich grubych - co by w razie upadku np. ze schodów nic mu się nie stało... Oczywiście żartuje - to moje odreagowanie się na to co Was spotyka... bo już naprawdę - nie wiem skąd Ty bierzesz tą siłę...

Życzę szybkiego powrotu do zdrówka dla Twojej Siostry... Kurcze - peknięcie polipa na policzku... straszne... Trzymajcie się cieplutko :***

Kasia - opowiadaj o tym spotkanku komunistycznym ;-)

a Umi dlaczego się dziś nie odzywała?

A co tu opowiadać.. wkurzyłam się na datę i potem mało słuchałam:-D(komunistycznym):-D
A to dlatego że jest to druga komunia w Mojej rodzince...chrzestny Wiktorii posyła córkę..i co w tym samym dniu:wściekła/y: Zaznaczam że goście ci sami a nie chcemy robić komunii razem(wyobrażamy sobie to całkiem inaczej) i w ogóle w innych parafiach i Ja mam już lokal zamówiony...i nic się nie układa po mojemu...

Ostatnia edycja:
uśmiałam się z "komunistycznego" . :-D przyznam że z minutę się zastanawiałam o co chodzi. bo skojażenie miałam tylko jedno i jakoś mi do kasi nie pasował. :-D
hi hi hi

no i ja się pytam co z datą?? to czemu ci 22.05 nie pasuje??

Aga, no wiem że inne rozmiary są , tylko nie chce mi się kasy wydawać.
Jak byłam w ciąży z Mikolajem (mieszkałam wtedy jeszcze z moją sis) to bezczelnie zabierałam jej ciuchy, bo ona nosi 40. :-d nie powiem żeby zadowolona była. :sorry: :-p

a co do pięciu pierogów to proszę sie nie nabijać! :-p ja mam mały żołądek.

Marzenko - wobec tego jutro wrzucę specjalnie for you super przepisik!!! Robiłam juz różne "leniwce" - ale te niby są dla dzieci (przepis z Winiary - należę do Klubu:tak:;-):-)) ...więc jeszcze pyszniej brzmią (biały serek, budyń, kaszka manna, mąka, itp... a do tego sosik ze śliwek węgierek) - jakieś 30 minut roboty i masz obiad!!!

apropo mojego wczorajszego maratonu filmowego - żebyście nie myślały że mi się dziecko nawróciło, hahaha :-):-):-). Mój Tato wczoraj miał ten zabieg...więc moja mama i Sis nie wiedziały co mają z sobą robić... więc Jagodzia dzielnie wymyślała im atrakcje... A to zbieranie cukru, mąki, wycieranie podłogi (bo nagle psia i kocia miska się wypróżniła), no i 10 -cio krotne odkurzanie dywanu.... dzieć przychodził do mnie na przebranie i po butlę.
No i moje dziecko kręci filmiki sonym ericssonem i wysyła mamusi :-):-):-) (mam dwa filmy ze zbliżeniem na podłogę... dziwie wirowała nawet;-):-D:-D)

reklama
Do góry