reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Na właśnie ..cały czas myślę że dzisiaj piątek:sorry2:nawet Wiktorka się rano przepakowywała....
Kurcze od rana szukam telefonu,mały szogunek gdzieś mi go wcisną a najlepsze,że bateria oczywiście padła....już nie mam pomysłu gdzie może być....

Ostatnia edycja:
Martuś, za nim się obejrzysz i Ty będziesz tulić swoje maleństwo.:tak:

Kasiu,u mnie jak już czegoś nie mogę znaleźć to zaglądam do piekarnika:-D
Ostatnio tydzień szukałam dwóch butelek od mleka. Po kupnie nowych ,znalazłam stare w piekarniku.

Dzieczyny powiedzcie mi czy ktoras wie jak sie używa inhalatora bo ja nie wiem czy to lekarstwo co sie do niego wlewa ma się skończyć? Czy to jakiś określony czas tylko się inhaluje i dość.

YouTube - nicola

Hej dziewczyny wrzuciłam tylko taki filmik,zapewne będziecie rozczarowane bo Niki coś nie bardzo była skora do współpracy ,ale jak uda mi się coś lepszego nagrać to wtedy wrzuce.A dopiero co moment temu załadowało ten filmik bo coś emowi się laptop zawieszał ,ale się udało.Później was podczytam to nadrobie ,teraz lece szorować piec w kuchni.

Filmik obejrzę później.

Madziu, starszak jak był mały to miał inhalacje w szpitalu. Jak podawano mu lek to miał się inhalować aż lek się skończy a jak była sól to określony czas.

edit. filmik obejrzany i jestem w szoku. Nicola pięknie mówi. Mój Tomek przy niej to jakąś chińszczyzną gada.
Dziewczyny czy Wasze dzieci też tak płynnie mówią?

Ostatnia edycja:
Moniko,Marzeno,Kasiu na razie nic nie mówię bo jestem przed pierwszymi rozmowami.Szepne tylko,że będzie to miejsce klimatyczne i dla każdego;-)
Dzieczyny powiedzcie mi czy ktoras wie jak sie używa inhalatora bo ja nie wiem czy to lekarstwo co sie do niego wlewa ma się skończyć? Czy to jakiś określony czas tylko się inhaluje i dość.
Madziu my używamy nubilizatora wlewamy leki(najpierw jeden,potem drugi+sól fizjologiczna) i czekamy aż lek się skończy( czasem sż 20 min:-()
Mamo Niki ja też troszkę później popodziwiam Nikolkę

reklama
Madziu, cóż tam u was znowu za choróbsko??

Mamo Niki,
po pierwsze, jeśli to wdług ciebie, nie jest jeszcze najlepsze gadanie Nicol, to ja aż się boję pomyśleć jak wygląda to najlepsze!! serio, nie słodzę. Naprawdę ładnie mowi!!!

po drugie, na ścianie są takie zwierzątka. Bardzo mi si podobają :tak: powiedz to naklejki są czy malowane?

po trzecie, ... aleś "matka" przeszkadzała dziecku. :-) widać że zajęta była a ty takie zawracanie głowy. ;-) hi hi hi i jeszcze to spojżenie Nicol, jakby chciała powiedzieć "no matka co głowe zawracasz, nie widzisz sama co to za zwierzątka...? " :-) ;-)

a u nas Maja ma jakiś dzień przytulania. bo normalnie odkleić jej nie mogę od siebie, i bez przerwy ładuje się na mnie.

Do góry