reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Kasiu, meble bardzo gustowne.

a co do Filipka, to świetnie dałaś sobie radę, ja bym nie dała. :sorry:

Aga, eee tam, jakie pichcenie, to była chwilka. :-)

reklama
Kasia-świetne mebelki:tak:tak jak M&msik wspomniała -bardzo gustowne.No to Filipek dzi ś się zbuntował,podziwiam za wytrwałosć i determinacje,jednak my mamy musimy być twarde choć mi to ciężko czasem przychodzi,doszłam do wniosku że moja Niki robi co chce ,jest bardzo uparta ma byc jak ona chce i koniec:szok:Ja tłumacze staram się żeby Niki była spokojniejsza bardziej poukładana,a co poniektórzy domownicy prowokują ją i dają jej przyzwolenie aby dowoli piszczaała tak że aż w uszach dzwoni .Więc czasem ciężko.

Aga km-dasz wiare?wczoraj wieczorkiem emowi mówiłam ażeby nagrał Niki jak coś mówi żebym mogła wam pokazać,bo przez myśl mi przeleciało że ktoś może pomyśleć że pisze od tak sobie .Ja w tej dziedzinie jestem laik,przyznaje się bez bicia że nie mam bladego pojęcia jak się robi i wrzuca te filmiki ,wiem że m ma jakieś tam swoje konto na youtube bo kiedyś wrzucał filmiki jak jeździł motorami .Myśłe że jak mu dobrze pomarudze to może się wysili i pomorze mi w tej dziedzinie.Nie obiecuje kiedy bo w tej kwesti jestem zależna od niego bo sam nie potrafie tego zrobic:zawstydzona/y:Bardzo Ci współczuje Ci tej mało przyjemnej przygody z kupkami,oby Jadze szybko wyszły ząbki co by nie musiała cierpieć.Dla taty dużo zdrówka co by rekonwalescencja po operacji przepukliny przebiegła szybko i jak najmniej boleśnie.No i niestety to b yło by na tyle mojego pisania bo słysze ,że Niki się obudziła,kurcze nie wiem co jest bo wczoraj dość często w nocy si e budziła z płaczem,oby dziś tak nie było,nic musze uciekac dobrej nocy kochane :tak:

witajcie :-)

mamo Niki - spokojnie - jak coś to i My Ci pomożemy wstawić filmik:happy:. Przede wszystkim musisz się zalogować na youtube.pl i nakręcić np. aparatem filmik.
To nie jest tak, że Tobie nie wierzę - osobiście jestem w szoku tego łączenia wyrazów przez Niki - noszzz... gaduła z niej na maxa:tak::szok::tak:.
Filipek Kasi będzie szkolił chłopców, a Nikolka dziewczynki :-):tak:.

Marta - dla mnie zrobienie Tiramisu z "paczki" to ... czynność niewykonalna. Od 2 tygodni stoi sobie opakowanie na blacie kuchennym i czeka na moje chęci :-D
Ale fakt... w przeciągu 2 tygodni zrobiłam 2 razy kruche ciasto z brzoskwiniami i budyniem (bo Jagoda powciskała do ich swoje paluszki, i wiadomo... zaraz zaczęłyby się psuć)

Cześc dziewczynki, witam się i tu. Nie będę nadrabiać bo nie dam rady .
Napisze na bieżąco.

Kasiu świetne meble. MY jesteśmy teraz w trakcie oczekiwania na decyzję banku .... jak się uda to mieszkanko będzie nasze no i będziemy szukali inspiracji :tak:

MamaNiki wiesz ja też chętnie bym zobaczyła Niki , Damian na razie nic nie mówi , może jak zobaczy taką małą dziewczyneczkę mówiącą w ten sposób to troszkę go to zachęci przynajmniej do powtarzania. Na razie nic z tego. No i jak pisała Aga...pomozemy Ci wrzucić film na youtube. To nic trudnego :tak:

Marta narobiłaś mi ochoty na pomidorówkę. Jutro i u nas zagości na stole :-)

hej dziewczyny:-)
Aga km-wiem że wierzysz:tak:,dziś cośik nagrałam kamerą ,poprosze m ażeby mi wieczorkiem pomógł to wrzucić jakoś,bo sama teraz nie bardzo mam czas ażeby to zrobić,obiad jeszcze troszke chatke ogarnąc a po 14 jade małą mamie zawieść a ja pędze klientkom włoski robić więc będe dopiero wieczorkiem w domku.Musze jeszcze jakis jeden filmik nagrać bo Niki mało była skoro do tego ażeby coś konkretniejszego powiedzieć,całą uwag skupiła na wkładaniu klocka do ciuchci:-)ale postaram się nagrać jak mała śpiewa oile będzie wspólpracować.

Confi-no to trzymam kciuki ażeby wszystko wypaliło:tak:cobyście mogli cieszyć się własnym wymarzonym mieszkaniem:tak:Na Damisia też przyjdzie czas z mówieniem ,mi się wydaje że Niki sporo mówi i powtarza za kimś bo gadulstwo ma po mnie-ja jestem straszna gaduła i nawet czasem określam się -że powinnam być córką Hanki Bielickiej:-Dcoś wkońcu musi po mamie mieć;-):-)A Damiś zato jest bardzo bystry:tak:Bardzo dla mnie jest pamiętny ten filmik jak szybko zchodził z łóżka-Niki w tym czasie jeszcze nie miała bladego pojęcia co to wchodzenie i schodzenie z łóżka.Także wieczorkiem postaram się przy pomocy ema coś wrzucić:tak:

a teraz uciekam miłego dzionka buziaki dziewczyny:tak:

edit-
Confi-to trzymam jeszcze mocniej kciuki, to sprawicie sobie najwspanialszy prezent na święta !super!!!!

Ostatnia edycja:
hejo,

Mamo Niki, fajnie że Nicol tak mówi. :tak::tak:

ja dziś zrobiłam rosół, wyszedł pyszny, oczywiście zjadłam 2 miski, i chciałam jeszcze mimo żę już mi się nie mieściło. A Maja jak pięknie zjadła! - całą dużą miskę, z marcheweczką i mięskiem.
natomiast mój M. "przyczepił się" że ja "nic nie jem tylko zupy. a to żadnych wartoci odrzywczych nie ma, bo to wkońcu sama woda..." :oo: no kurczę, bez przesady chyba, tyle warzyw się w zupie gotuje, i zjada, coś chyab w zupie jest.. , nie? :confused::confused:
zrsztą co ja poradze że mi nic innego nie smakuje, tylko wszelkie zupy...

Witam.
Martuś zanim doszłam do fragmentu o M...to pomyślałam że ty nic innego nie jadasz tylko zupy:-D:-Da rosół uwielbiam:tak:ale faktycznie do zupki możesz dać co tylko dusza zapragnie, raczej samą wodą bym tego nie nazwała;-).
Mama Niki jak filmik??

reklama
umi, hihi wybacz - ale uśmiałam się z opisu wyczynów twojego Kacpra za młodu :-D:-D no tak...teraz to człowiek się śmieje z tego, a te kilkanaście miesięcy wcześniej to pewnikiem ryczał do poduchy :baffled: ale przyznam szczerze że nie spotkałam się jeszcze takim dzieckiem jak Twoje które było na flaszce od początku i ciągle ryczało o więcej :szok: hihi dobry jest :tak: a może on z tych co jedzą mało a często? ;-)
Marcel budzi się ok 6.30-7 dostaje butelkę z mlekiem (bez żadnego kleiku czy kaszki) i śpi tak do ok 8.30.

tsarina, po przeprowadzce zawsze ciężko się odnaleźć..ale powolutku dojdziecie do ładu składu :tak::tak:

kasia, serio tak bardzo boi się myszy? :szok: ja fobii jako takiej nie mam, jedynie co to mogę się brzydzić by wziąć w łapki ;-)
bunt dwulatka powiadasz? te dzieci chyba w expresowym tempie się rozwijają :confused: mój też se uparciuch robi że hoho. Ale ja to cieniara jestem i nie dam rady pół godziny się z nim męczyć :zawstydzona/y:
mebelki piękne, lubię ciemne meble :tak::tak: tylko to wycieranie kurzu z nich :baffled::crazy::dry:.....

confi, a nie będzie ci szkoda wyprowadzacić się z domku (by iść do bloków)? :-(
To mówisz że parapetówka się szykuje? :-p:-):-):-)

Do góry