reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
kasia to ja juz wole swoje nie spokojne dziecko... Ja z kolei miałam doczynienia z rodzicami 4 latka którzy uwazali ze dziecko jest opóźnione gdyz mówiło tylko mama i dupa ( z góry przepraszam) i raz przyszli do nas i z wielkązłoscią ta Kaska opowiada mojej mamie że logopeda powiedział jej ze to jej wina bo z nim nie rozmawia... I jeszcze z pretensjami stwierdziła " to co ja mam do niego powiedzieć skoro on do mnie nic nie mówi" eh przykład dziecka spokojnego...
I twój Filip układaklocki sam????mój tez kocha klocki ale wierze ja roibe a on rozwala nie poukładane go nie interesują.
agakm Twoja Jagoda to jak mój Kacper z tym ze on jest cicho jak dorwie pilota lub komórke ostatnio spodobalo mu sie dzwonienie do mojej mamy i szefa, no moja mama ok ale do szefa to nie bardzo a juz w ogóle po 6 rano
monika podoba mi sie twoja podejscie:-) no w sumie masz racje po co sie martwic skoro nie ma czym:-)

No coś ty.Od jutra chodzą w pomiętych ciuchach;-).Nie dość,że ledwo się ruszam mam prasowania na dwa dni,Filip przechodzi samego siebie to jeszcze ciotka eMa podrzuciła nam 91 letnią babkę:wściekła/y:.Umiera od 2 godz:baffled:.I jak tu nie pić:sorry2:
przepraszam ale zaczełam się śmiać....:dry:
a jak remont??Filip już u siebie?
Umi Ja też wolę lekkiego szogunka niż nade spokojne dziecię.Tak Filip od tygodnia sam układa klocki:-).

Ostatnia edycja:
przepraszam ale zaczełam się śmiać....:dry:
a jak remont??Filip już u siebie?
.
Ja sie będę śmiaćpo 5 "Izzim:-D:-D:-D
Remont...hmmm... Pokój Filipa gotowy(brakuje tylko czegos na ścianę ale najpierw muszę znaleźć coś odpowiedniego) ale za 1,5 tygodnia zaczynamy remont toalety na dole a potem sień mam nadzieję,że skończymy przed moją imprezką:-)

Witam majóweczki:-)
no zaraz mnie coś trafi nie dość że laptop mi dziwnie muli to wcieło mi posta:no:

Mamamatysia-super ze jesteś:-)bardzo mnie to cieszy ,bo już tęskno za Tobą było:tak:Ja tu się ostatnia dowiaduje że Fifi ma pokoik ,świetnie pewnie będzie zadowolony.Powiem Ci że mój m twierdził -poco jej pokoik i tak tam nie bedzie chciała przebywać.Mała bardzo zadowolona z pokoju świetnie się bawi,potrafi nawet sama grzecznie ogladać ksiażeczki czy układać klocki.Jak już robi się nudno to otwieranie szuflad i wyciąganie ubrań czy bucików idzie w ruch.To czeka was sporo pracy z remontami,ale zrobicie i będzie z głowy:tak:Nas czeka na wiosne totalny remont łazienki aż się boje-m z teściem sami chcą kafelkować i robic wszystko więc już się boje.

Ankzoc-kochana bardzo współczuje ,masakra.Ja ostatnio 6dni się menczyłam też bieguneczka a brzuch strasznie bolał człowiek łaził jak struty.Lek,stwierdził że to może być skutek uboczny antybiotyku.Życze szybkiego powrotu do zdrowia:tak:

Aga km-no to widze ,że nie da się nudzić z Jagą.Nasza Niki też drze się koncertowo_Ostatnio ulubione zajęcie na spacerkach to krzyk na całe miasto -Pani pani ,albo Pan jak widzi:szok:a ludzie patrzą na matke jak na wariata,gdzie bys byli to wszystkich zaczepia i prowokuje i to bardzo namolnie,agentka mała.Na razie nie załapałą że można coś do kosza wrzucać na szczęscie.Jedynie w swoim pokoiku czasem wrzuci jakieś zabawki do kosza.Dziś cały dzień biegała i superowała:-Dtzn.śmigła po domu i sama do siebie klepała super super,z nowości to jeszcze jak coś nabroi a ja zobacze to odrazu teks-tak to było,ja na to nie było,ona znów przekornie tak było było tak było i się cieszy.M to już nie tata tylko -Tomek ,co mnie wkurza bo m zamiast zwracać jej uwage to się cieszy,jak tak dalej p,ojdzie to wszystkim zacznie na Ty:no: A odnosnie hau hau-to powie piesek hau hau ,powie jak kotek robi ,że woła się kici kici generalnmie uwielbia duśić i targać koty.Pokarze i powie jak rybka robi ,jak koza,baranek,ptaszek,krowa,konik.Powie ślimak i załapała z bajki tekst-chodzi i śpiewa miło miło mi jest:-)W zasadzie codzień coś tam nowego gada ale niesposób wszystko zapamiętać.Dziś jeszcze zaczeła na pracownika m wołać Jasiu choć wie że to Krzysiek i zresztą też ładnie mówi krzysiu.Z nocnikiem tak jak było robi ładnie kupke,jak chce to powie mi mama kupka czy tam kupcia to wtedy ją sadzam ,jednak siku sama nie zawoła ,zrobi jak ją wysadze ale sama nie powie siku.Jednak bardzo mnie cieszy że zakomunikuje że musi kupcie,czasem jak jej coś palnie to gada pupcia kupcia pupcia kupcia:-Da mama wtedy szybko bieg po nocniś
Roxy-kochana co uwas?wszystko ok?jak Nadinka?

Moni-hej kochana żeby nie było dziś pisze jako ostatnia;-)choć oczka mi się już nieźle kleją,trzeba uciekac spać bo rano o 7.30 klientka na czesanie ,a potem popołudniu jeszcze jedna.Już wiem że ciężko bedzie się wstawać.

M&m's-No Monika dobrze pisze:tak:prosze nam tu częściej się meldować!
Marzena-Jak tam Natasza?co uwas?zapewne cała jesteś happy bo weekend wkońcu troszke wolnego od pracy.

przepraszam że pisałam tak ogólnie i nie do wszystkich,ale po wcięciu gotowego posta już mi się odechciało pisać wszystkiego na nowo.Prosze się nie gniewać.Dobrej nocy majóweczki:-)

Witam majóweczki. U nas piękna pogoda,słoneczko świeci aż miło. M pojechał naprawic naszego złomka i jak wróci jedziemy na wieś . Zapowiadają 22 stopnie ciepła więc trzeba wykorzystać pogodę bo podobno to już ostatnie takie dni.
Życzę udanego weekendu.:tak:

reklama
Dzięki Monika i wzajemnie:-)a to zapowiada wam się super weekend,a co do pogody to masz racje trzeba korzystać ile się da:tak:Ja dziś z Niki byłam tylko 2godzinki na dworze a właściwie na mieście miałam dziś czesania klientek rano i popoludniu więc nie było czasu a teraz Niki ma jeszcze moment drzemki.Wieczorkiem jade po mame zostaje unas na noc cobyśmy nie musieli rano jej z łóżka ściągać,zostanie nam z Niki a my z m i znajomymi jedziemy jutro z rana na ryby i grzyby:-):-Dale się zrymowało.Już dawno nie chodziłam po lesie za grzybkami ,przyda się tak samemu wyrwać bez piszczącej i krzyczącej Nicol:tak:Nic uciekam bo weekendowe pustki straszą,również życze miłego weekendu .
Ps. co tam porabia szeregowa Tsarina?pozdrawiamy:-)

Do góry