reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Moniko - a dokładnie Mikołajku - specjalnie dla Ciebie :-):

34r9n9j.jpg

Aniu - bardzo mi przykro z powodu Twojego złego samopoczucia. Nigdy nie miałam grypy żołądkowej... (a nie powiem przydałaby się) - dużo zdróweczka życzę, no i co by szybko przeszło!!!

reklama
a u mnie ostatnio słyszę -cio to jest? Słowo ,,tata,, słyszę dwieście razy na dobę. Mama nie słyszałam chyba od dwóch miesięcy.Na kota woła,,ula''.Skrócił sobie ,,kula'' bo tak nazywa sie pies mamy.Wszystko co biega to jest ,,ULA,,. Więcej nic nie mówi ale za to piszczy, krzyczy i wyje czym mnie wykańcza.

no ja nie moge. dzieciaki sa super w tym wieku. :-D
Monia, a Maja na wszytskich naszej rodziny woła "mama" z kolei. na basenie ostatnio zobaczyla Mikołaj przez szybę i oczywiscie - "mama, mama". Mojego brata minęliśmy na ulicy, zobaczyła go z daleka poznała, i oczywiście woła "mama, mama"..... :dry::dry: :-D

Jadłam dla zdrowia prawdziwy chleb razowy:angry:

iiii?? Bo ja nie w temacie... jeszcze...

już wiem, już wiem - i współczuję...
a pamiętasz... ja kiedyś na paluszku sobie czwórkę złamałam - całkiem nie dawno... śmiałaś się ze mnie, hehe... to masz :-p- żartuje oczywiście.

Ostatnia edycja:
monia no niby żadna w sumie i to facet i to facet:-)
kasia to nie wiele sie poylił z golabkiem:-p mój za to na pasa woła miał:-p ludzie na ulicy patrza na mnie jak na głupia matke która nie potrafi dziecka nauczyc ze pieski robią hał. Jak ty tego zeba złamałas na czym?
m&m's nie no mój na takie rozpoznawanie jeszcze za mały ale do domu czasem 30 min idziemy jak jest ruch na rodze bo mały stał by i patrzył, a dodam ze od tesciowej do siebie mam 5 min drogi
ankzoc Współczuje ci moze zaopatrz sie w marchewke mnie ona nie raz zycie uratowala ale nie zawsze działała

edit agakm oo pokarze mojemu młodemu on lubi takie kliamaty:-) swietny motorek i super laseczka na nim:-)

aguś- dziękuję, świetne zdjęcie........ ps, uwierz, mi na słowo nie chciałabyś takiej kuracji przeczyszczającej:baffled:

marta- hahahah nie zła ta Twoja Maja:-D

U nas Maja woła mama, tata, dziadzia, babcia, ciocia, o dziwo rozpoznaje glosy przez telefon jak z kimś rozmawia

Mikołaj mówi-Mamo piękna jest ale drze gębę jak Tomek.:szok::-D Zastanawiam się skąd mój syn zna słowo ''gęba'':confused:

Mojej koleżanki córka zobaczyła na ulicy dużego psa i mówi mamo zobacz konik. :-D

Minęło już ze trzy lata a my do dziś z moją sis mamy z tego ubaw.

a zapomniałam napisać- papiery zaniesione do opieki.

Niech mnie ktoś kopnie. Siedzę przed kompem a pranie leży w pralce. Nie wspomnę o suchym na balkonie i prasowaniu.

Ostatnia edycja:
monia- brawoooooooooooooooo, no moje gratulacje! Ja już ci tyłek okopałam, teraz niech ktoś inny to uczyni!

CIEKAWE JAK TAM NASZA PANN MŁODA ASIA???

hahaha - Monia - no to "piątka" (zdolne mamy dzieci) - Mikołaj się nie myli... Jaga drze się "koncertowo", hahaha.

Dwóm Aniom dziękuję za komplementa :-):-):-)

Jaga kota z psem nie pomyli... Ale kota z królikiem - owszem, haha. Pięknie mówi "kici", potrafi miauknąć, nazwać psa nie umie... no i nie powtórzy "hau" - tylko "au"

reklama
Do góry