reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Monika a nie mąż mój chłopak:-) On ogólnie jest chory na wies ze musi zostac z małym na 2 h:-p młody jest strasznie ruchliwy a T. no cóz najchetniej by siedział i robił NIC:-p
m&ms mój zawsze twierdził ze on do młodego nie wstanie bo nie słyszy:-p a fakt jest taki ze słyszy ale mu sie tyłka ruszyc nie chce:-p Gratuluje słówek:-) mojemu to sie nie chce uczyc on tylko brum brum i am wiecej mu do zycia nie potrzebne ( \tzn mówi wiecej ale to sa 2 główne słowa:-p) a zęby są do 5 teoretycznie 6 powinny wyrastac w wieku szkolnym ale coraz czesciej obserwuje sie ze juz 2 latki maja szóstki
agakm on docenia tylko czasem zapomina ze z dzieckiem troche ciezko ale nie moge powiedziec ostatnio bardzo sie stara moze dla tego ze mały tak chetnie do niego sie przytula i w ogóle:-)

Witajcie mamuśki, wpadłam na chwilę powiedzieć, że mam grype żołądkową, bosheeee jaka masakra nie wiem czy siadać czy przytulać się do kibelka, leci ze mnie....
Czuję się fatalnie.......:-(

teraz rozumiem. Mój starszak prosi o powiększenie zdjęcia z suwaczka:szok:. Mówi,ze nie widzi buzi dziewczynki na motorku.:szok::-D

:-D padam. hi hi hi

Umi, no właśnie doczytałam, że do piątek powinny teoretycznie być. :-)
a co do zainteresownia "brum brum", to mój Mikołaj też tak miał. do tego stopnia, że jak miał dwa lata! (serio), to potrafił, na ulicy rozpoznawaL i nazywał prawie bezbłędnie, trzy marki samochodow. Potem jak miał 2,5 - 3 to rozpoznawał już 10. a reszta słów nie była mu potzrebna :-D

Martuś Gratuluję nowego słówka:tak:

dzięki Kasiu, staram sie jak mogę, w końcu człowiek uczy się całe życie. :-D :-p

Aniu, współczuje choróbska. :no::no: trzymaj się. pomyśl że może jutro już będzie lepiej.

Ostatnia edycja:
a u mnie ostatnio słyszę -cio to jest? Słowo ,,tata,, słyszę dwieście razy na dobę. Mama nie słyszałam chyba od dwóch miesięcy.Na kota woła,,ula''.Skrócił sobie ,,kula'' bo tak nazywa sie pies mamy.Wszystko co biega to jest ,,ULA,,. Więcej nic nie mówi ale za to piszczy, krzyczy i wyje czym mnie wykańcza.
Umi, co to za różnica czy mąż czy chłopak jak sie razem mieszka. My wzielismy slub dopiero w zeszłym roku.

Aniu współczuję grypy jelitowej:-(przytulenie do kibelka dobry pomysł:cool2:.
A mi się dzisiaj ząb złamał 6:angry:jak ja prosiłam dentystę żeby mnie dzisiaj zapisał,niestety nie dał rady ...jakoś do jutra muszę wytrzymać...

dzięki Martuś, Kasiu najgorsze, że trzyma mnie od wczoraj dziś musiałam wziąść uw a czuję się strasznie słabo....

kasia- o kurcze współczuję połamanego zęba, jak ty to zrobiłaś

Ankzoc,nie miało Cię kiedy dopasc tylko w piątek jak zaczyna się weekend:baffled:Nie mogło np. w poniedziałek:-D- a tak na poważnie to współczuje.

reklama
monia- dopadło mnie wczoraj o 14 w pracy... taki okropny ból żołądka aż mnie skręcało zdążyłam wrocić do domu i od 15.30 miałam hardcor!

Do góry