barmanka79
Deus Dona Me Vi
matko jak mi się nic nie chce robić
właśnie wyszli znajomi, wypiłam troszkę winka ;-) niezbyt dużo bo sama w domu jestem, m nie wiem kiedy do domku po pracy wróci :-(
kończy się prac pranie - wkurzyłam się bo Marcel przestawił mi programy przy pralce (a ja durna baba nie sprawdziłam) i pranie pierze się już 3,5 godz w sumie powinnam być mu wdzięczna że na program gotowania mi nie przestawił :-rofl2:
zjarałam pysk w solarce i mnie piecze
jak ja nie cierpię tego całego pindrowania się na wyjścia okolicznościowe brrr
tsarina, szacun do cyferek podziwiam księgowe i zawody pochodne ja się na tym zupełnie nie znam
kasica, super że wyniki wyszły dobre, kolejny kroczek do sukcesu, prawda?
pokoik wyszedł fajny, choć jak dla mnie kolorki są troszkę zbyt ciemne..ale może to tylko tak na zdjęciu wyszło ;-)
kasia, a jakie jedzonko było na wczasach? co ci nie smakowało?
fajnie że wróciłaś zadowolona, szczęśliwa i spełniona :-) pozytywnie zazdroszczę
bohaciefka, ty tu nie odpisuj wszystkim tylko pisz co u Ciebie słychać
właśnie wyszli znajomi, wypiłam troszkę winka ;-) niezbyt dużo bo sama w domu jestem, m nie wiem kiedy do domku po pracy wróci :-(
kończy się prac pranie - wkurzyłam się bo Marcel przestawił mi programy przy pralce (a ja durna baba nie sprawdziłam) i pranie pierze się już 3,5 godz w sumie powinnam być mu wdzięczna że na program gotowania mi nie przestawił :-rofl2:
zjarałam pysk w solarce i mnie piecze
jak ja nie cierpię tego całego pindrowania się na wyjścia okolicznościowe brrr
tsarina, szacun do cyferek podziwiam księgowe i zawody pochodne ja się na tym zupełnie nie znam
kasica, super że wyniki wyszły dobre, kolejny kroczek do sukcesu, prawda?
pokoik wyszedł fajny, choć jak dla mnie kolorki są troszkę zbyt ciemne..ale może to tylko tak na zdjęciu wyszło ;-)
kasia, a jakie jedzonko było na wczasach? co ci nie smakowało?
fajnie że wróciłaś zadowolona, szczęśliwa i spełniona :-) pozytywnie zazdroszczę
bohaciefka, ty tu nie odpisuj wszystkim tylko pisz co u Ciebie słychać