reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

czesc jestesmy juz domu dalej nie wiem co bylo kamilowi jeszcze nie ma wynikow z posiewu tylko tyle ze nie rota juz jest dobrze dziękuje wam za wsparcie nadrobie pozniej bo kamil mi nie pozwala pisac papa

reklama
witam majóweczki:-)
Madzia-no to super że jesteście w domku i że jest poprawa,no i niech tak zostanie niech Kamilkowi zdrówko dopisuje cały czas:tak:

kasia-super że już jesteś:tak:opowiadaj jak było na wczasach i oczywiście wklejaj fotki bo czekam z niecierpliwością!!!

Jolu-zamiast na Nk t o zajżyj tu donas:tak:bo tęsknimy!jak pobyt i jak dziewczynki?
Mamamatysia-jak chłopcy?co wogóle uwas dawno nic nie pisałaś

Kasica-jak uwas?co słychać jak Sanka?i oczywiście jak wypadły wyniki badań?pozdrawiamy
Tsarino-Gratuluje bardzo zdolnego m ,zapewne dumne z Izą jesteście.Dla ciebie gratki 2000 posta-to jest coś.Fajnie że masz chęci dalej się uczyć i podnośić swoje kfalifikacje super,jednak mam nadzieje że tak choć od czasu do czasu znajdziesz dla nas moment.
Aga km Marzenka-dzięki w tej fryzurce mi mega wygodnie raz zrobie je na płasko raz postawie irokeza jedynie m naburmuszony bo mu za krótkie,teraz jakos pomału to przebolał:-)
Unas dziś jakoś szaro buro ,może coś popada,ide chyba do Nikusi też uciąć sobie drzemke a obiadek wstawie później.
Owco-zapomniałabym-wszystkiego dobrego na nowej drodze życia!!!zdięcia śliczne miło było je pooglądać:tak:
ok ja uciekam może wieczorkiem ktoś tu zajrzy co?

Cześć dziewczyny od rana mobilizuje się aby coś napisać i jakoś trudno.... wczoraj też robiłam podchody :baffled:

Remont już prawie skończony, zostały naklejki i nasz pokój, ale ja za nie mogłam we wtorek wstałam z wielką chrypą :eek: Na badanie pojechałam, zrobili mi od razu dwa, dziś wieczorem M jedzie po wyniki. Na moje 'przeziębienie' domowe sposoby nie pomagały, było coraz gorzej :-( Dziś byłam u lekarza, dostałam antybiotyk mam nadzieje, że pomoże. Sanka jeszcze u mojej mamy tydzień, w ten weekend do niej nie pojedziemy bo zarazków nie będę tam wieść.... Co chwile kaszle i jest nie fajnie....

Napisze wieczorkiem jakie wyniki teraz znikam pod kołderkę

Mama Niki dzięki za pamięć Muaa

A zapodam wam tu jeszcze wstępne zdjęcia pokoju małej, w rogu gdzie stoi stoliczek będą naklejki

108_0270.jpg 108_0271.jpg 108_0272.jpg 108_0275.jpg 108_0274.jpg 108_0273.jpg 108_0276.jpg 108_0277.jpg

p.s wiem, że sporo, ale całość musiałam jakość ująć, i przepraszam za pierdzielnik w łóżeczku Roksany

Kasica-ale fajnie wyszedł ten pokoik a ta ściana jak fajnie pomalowana:tak:kurna ja mojego m magluje o pokój dla niki ale on twierdzi ,że jest zamała.Ja jednak jaknajszybciej chciałabym to zrobić,a tak mam porozwalane zabawki w gościnnym pokoju ,a jak by miała swój pokoik to tylko zamykam drzwi i nie musiałabym sprzatać co chwile zabawek.W grudniu mamy remont łazienki ,w zasadzie z 2 robimy jedną żeby było więcej miejsca to moze uda mi się m przekonac o zrobienie pokoju dla niki ,fajnie by było_Oj kochana to niezawesoło jak tak cię dopadło to przeziebienie,to kuruj się coby sanaka od mamusi załapała.Fajnie że może u babci pobyć ,Sanka ma radoche a ty troszke spokoju dla siebie;-)no to sanka będzie po powrocie mieć super niespodzianke :tak:No to czekam wieczorkiem na wyniki napewno będą dobre:tak:

hellloł w ten deszczowy dzionek :happy:,

znowu leje, brrrr... no i oczywiście akurat wtedy gdy mam coś do załatwienia:angry:, a wszelkie automobile poza moim zasięgiem...:angry::angry::angry: na dodatek remontują most przy obwodnicy (czyli niedość, że Bolesławiec, to jeszcze ok. Bolesławca mega zakorkowane (Marzenko - Ty z racji zawodu S wiesz pewnie co teraz przeżywamy...):angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

no ale... mimo tej podłej pogody udało mi się trochę spraw pozałatwiać (na wkręta bo na wkręta, ale zawsze coś do "przodu"):sorry:.

Kasiu - Witaj Kochana!!! Czekamy na relacje i foteczki (i to biegusiem!!!!):-):-):-)

Kasico - piękny pokoik. Kolorki ciut za intensywne dla mnie (no ale to tylko moje zdanie - więc proszę się nie obrażać...zresztą może na fotkach po prostu wyszło to takie ostre), ale w sumie w połączeniu z tymi kolorowymi kółeczkami - calkiem ciekawie to wygląda.

Współczuję choróbska, antybiotyków, no i tej rozłąki z Sanką.
Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrówka!!!:happy::happy::happy:

mamo Niki - u Was się chmurzy - a u Nas leje...ehhhh - ostatnio też tak było:crazy:.

Tsarino - nooo Kochana... czytałam Twojego posta i byłam pewna, że... kariera nauczycielska Ci się otworzyła..:-) A tu rachunkowość. NO ale - powiem Ci - suuuper pomysł z tą szkołą. Jeżeli lubisz cyferki, grzebanie w cyferkach, i napieprzanie w kalkulator - to ... wielka kasa Cię czeka :tak::tak::tak:(gdybym lubiała wertowanie rachunków, to i ja bym się przekwalifikowała, booo - kariera mojej Księgowej w pracy i tłumy uderzających do niej ludzi (w trakcie pracy przyjmowała też swoich interesantów) biły po oczach). Życzę Ci przyjemnej nauki, i wielkiej kariery w rachunkowościach, a historia niech zawsze będzie Twoim konikiem;-):-)

I ja Ci dziękuję za ten cały forumowy czas, za to, że Nas zawsze odpowiednio wspierasz, za wszelkie kawały, obrazki, meldunki, apele... Za to, że jesteś, muuuahhh :****

Ostatnia edycja:
Leje :wściekła/y::wściekła/y:
Zbyszek wrócił z wynikami wszystko tak jak była JUPI :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Aga ja w ogóle chciałam intensywną lilie ale u nas nigdzie nie mieli

Mama Niki my mamy dla Roksany zagospodarowane tylko pół pokoju, ale dobre i to

No dobra mam chwilkę to mogę cosik skrobnąć.
Na wczasach było suuuuper:tak:słodkie lenistwo przez tydzień z drineczkiem w dłoni achhhhh:-)ale na tej ich kuchni już bym chyba drugiego tygodnia nie wytrzymała:sorry:Filip jak nie lubił basenu, tak nawet w Tunezji się do niego nie przekonał:sorry:na mój widok w basenie robił "pa pa " i w nogi.Wiktoria prze szczęśliwa wróciła:tak: najbardziej opalano,gdyż z wody nie wychodziła,ale skończyło się to dla niej zapaleniem ucha i dzisiejszej wyzycie u lekarza:sorry:.Pokuj a właściwie małe mieszkanko, mieliśmy świetny choć z widokiem tylko na ogród ale za to jakie palmy achhh.Aaaa i jeszcze uznałam ,że nie lubię latać wrrrr,lądowanie jest straszne.To na razie tyle... fotki postaram się umieśćić w odpowiednim dziale jak najszybciej.
edit.
Kasica doczytałam twojego posta-świetnie że wyniki dobre,nie mogło być inaczej:tak:.

Ostatnia edycja:
Kasica-ważne,że sanka ma własny kącik a teraz taki ładny kolorowy super!i widzisz mowiłam że wyniki będą ok:tak:!!!

Aga km-unas też popadało ,a w nocy zapowiadali też ulewe i grad.Widzisz pomimo kapryśnej pogody udało Ci się co nieco załatwić.

Mamusie co tu tak pusto ????gdzie jesteście babolki???ja uciekam otworzyć sobie flaszeczke winka,jeszcze nie jestem w ciąży to napije się kapke bo bardzo długo nic nie piłam,kurna a m coś się obija bo zadnych efektów jak narazie musze go wziąść w obroty:tak::-Ddobrej nocki kochane

reklama
Dobry wieczór Babolki,
mamoNiki - to owocnych obrotów;-).
tsarina - bardzo ciekawy artykuł, pobudza szare komórki i zmusza do refleksji.
Co do weków to moja mama robi ogórki w zalewie słodko-kwaśnej - pyszne (takie pikle), sciągne to wrzucę w odpowiedni wątek.
Gratuluję determinacji i odwagi wstąpienia w świat cyferek, szubieniczek, sald, bilansów, kosztów i przychodów i wiele innych rachunkowych materii. Ja swoją ekonomiczna edukację zaczęłam właśnie od technika rachunkowości, zdolna z Ciebie bestia więc dasz radę!:-) I gratulacje z okazji 2000 posta!
Aga km - superaśne fotki, Jaga wygląda odlotowo i widać, że świetnie się bawi z tatusiem:-), fotki wywołują szeroki uśmiech, naprawdę bardzo szeroki:-).
kasia - witaj po urlopie!!! czekamy na fotki i relacje.
kasica - cieszę się, ze wyniki bad. neurol. zadawalające!!!!! Tak dalej:-). A kącik Sanki bardzo przytulny i megaciepły:-), aż sama mam ochote pzremalować pokój dziewczynek, chyba dam się skusić (przynajmniej malowidełka jakieś).
Pomyślnej antybiotykoterapii
Barmanka - pakowania spokojnego, co by wszystko cudem wylądowało w walizkach i w domu niefortunnie nie zostało., lotu nieskomplikowanego i świetnej zabawy na weselu!!!!! Wytańcz się do białego rana, eM-a nie puszczaj z parkietu (najwyżej tylko po to aby wczesną poranną porą zaniósł Ciebie do łóżka:-)).
Marzena - hę, moja Gośka zjada kamienie i pety a ostatnio dorwała kromkę suchego chleba z mrówkami, które zeżarła:sorry: (wyciągałam martwe z buźki na co Gosia próbowała mnie ugryźć i to skutecznie). A dzisiaj próbowała zjeść taką specjalną kość dla psa. Także menu ciekawe;-).
Nina27, Roxy - no właśnie i to jako pierwszą w dodatku! I do tego obdarowując w dostatek pierwotnych odruchów. To tak może maczugę pod poduszkę (własną nie małżonka rzecz jasna)???
Owca - wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!!! Miłości i wiary wzajemnej, czułości, bliskości i wspólnych marzeń.
Fotki przepiękne, super ujęcie grupowe i w zbożu, no i w wodzie:-).
AgA - to pogody na czas urlopowy!
Aguś a dlaczego lekarka poradziła Zofikowi podawać Enfamil??? Szybkiego powrotu do zdrówka! Fotki ze spaceru cudne, zwłaszcza to Zofika z tatusiem:tak:. No to Zofik ma charakterek - Słodki Urwisek:-). Moja Gosia kiedy nie pozwalam jej iść tam gdzie chce (a często to ma miejsce) siada i zaczyna piszczeć (uderza wysokie tony więc po decybelkach leci).

M@dz1@ - współczuje biegunkowych przeżyć, lekarze mają jakis trop?????, coś podejrzewają co to było? Bo aż tak to strach, ze znowu się przypałęta! Zdrówka dla Kamilka i dla Ciebie bo sama potrzebujesz dużo sił. Ściskam ciepło.

Do góry