reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Tsarina nie szkodzi ;-)

Właśnie dziewczyny dumamy ze Zbyszkiem. Bo czeka mnie jeszcze jeden MRI we wrześniu i liczymy że max do końca października pozbędę się tych nieszczęsnych zębów. Stąd nasze wysilanie mózgownic :eek: Czy odkładać juniora jeszcze o rok czy w letnie wakacje z brzusiem chodzić Mam do myślenia....

biegaj z brzuszkiem! biegaj z brzuszkiem! biegaj z brzuszkiem!

wiem, wiem, tłumy znów sie rozbijają na wrotach na forum... ale rozumiem, wakacja, urlopy, piękne pogody, parki zabaw i takie tam...
eh...
wpadnę jeszcze do Was później...
muuuuuaaaaa

a i postanowiłam wspierać nową akcję:
krowy.jpg

oraz dla plażowiczek:
opalasz.jpg

reklama
Hej kobietki!!!
Wpadam się przywitać i oznajmić,że żyjemy.:-D Widzę,ze pustki. Mam nadzieje,ze po wakacjach wrócą nasze ranne i wieczorne rozmowy.

Kasiu ,wysłałam Ci PW przed urlopem.Przeczytałaś?

Tsarina ,polecałaś kiedyś grę ,,wolni farmerzy,,- w końcu do niej zajrzałam i jestem farmerem:-D. Spadam zbierać szpinak;-)

Tsarina ,polecałaś kiedyś grę ,,wolni farmerzy,,- w końcu do niej zajrzałam i jestem farmerem:-D. Spadam zbierać szpinak;-)

Jak wolisz się stroić i zmieniać fryzurki, to jest jeszcze imperiumstylu.pl... też ciekawie!

tłumy tu znów niesamowite... ale ja chciałam się pokajać...

Marzenko rzucilam okiem na Twój suwaczek i wstyd mi, bo ani nie podrzuciłac Ci pięknych koronek, ani butelki szampana, ani życzeń... zrobię to teraz, nie pogniewasz się?

Wszystkiego co najlepsze, najmilsze, najszczęśliwsze, najdłuższe i najtwardsze (długich lat wspolnego życia i twardych, solidnych fundamentów Waszego małżeństwa!!!!), z całego serducha życzę Ci w dniu twojej siódmej rocznicy ślubu!
bukiet.jpg

Puk, puk....czy jest tu ktoś?
Chciałoby się powiedzieć "gdzie się podziewacie" ale wcale nie jestem lepsza :zawstydzona/y:
namnożyło mi się ostatnio obowiązków, nie mam czasu nawet by zajrzec. Już chyba dwa razy się zalogowałam i nawet nie doczytałam co u was....ech
Mamy masę rzeczy na głowie, kredyt na mieszkanie, sprawy organizacyjne i ząbkujący Damiś ....nie dość ,że ząbkujący to jeszcze ostatnio jakieś paskudy go pokąsały i jest cały w krostach :baffled: aż do lekarza pojechaliśmy bo juz się bałam ze to jakieś choróbsko. Na szczeście i nieszczęście jednocześnie to ukąszenia meszek najprawdopodobniej. Dostał wapno i jakąś maść łagodzącą.
Dziewczyny dopiero teraz przeczytałam ,że u niektórych powódź była dość blisko...aż skóra cierpnie jak się o tym słyszy i czyta . Ciekawe jak tam u Was....chyba przeszło bokiem co?

Tsarina to mieliście przygodę ze szkwałem...dobrze ze udało się wam schować. Powodzenia w dietce...p[amiętaj ,że to Tobie ma być dobrze i nie rób nic na siłę ;-)
i broń boże nie głodź się bo klapsa zarobisz.
Narobiłaś mi smaka biszkoptem z kremem malinowym...mniam. Ja wczoraj zrobiłam placuszki z naszych "papierówek" z cynamonem....Damiś wsuwał jak dziki :-)

Kasica gratuluję pomyśnych wyników i przyłączam się do Tsarinowego skandowania..."bie-gaj-z-brzu-szkiem, bie-gaj-z-brzu-szkiem!!" :-D
no i życzę Sance braciszka rzecz jasna :tak:

a tak w ogóle to moje dziecko zaczęło jeść...nawet nie plując...efekt jest taki ,że przez dwa miesiące przybrał prawie kilogram :szok: i w końcu wygląda jak dziecko a nie wieszaczek i szczypiorek ;-)
Mamusi też by się przydało bo znów nadrobiłam 3 stracone kilogramy...ech obżartuch. No nic...poczekam aż wrócicie i ni stąd ni z owąd wtrynię się w rozmowę jak tylko będę mogła :tak::-)

Marzenko wszystkiego naj naj najlepszego z okazji rocznicy ślubu!!!:tak:
Kasiu czy Twoja Wikuśka nie ma dzisiaj urodzin? Wydaje mi się,że tak. Sto lat dla solenizantki.:tak:
Tsarino jak mi się znudzą wolni farmerzy to zajrzę do gry która polecasz.:eek:
Confi jak po urlopie?

Marzenko wszystkiego dobrego, co bliskością i miłością pachnie, owija szalem wyrozumiałości i okala zdrowiem w pełnej krasie.

Ankzoc i Roxy - udanego i wypasionego w smaczne i kolorowe wspomnienia wypoczynku.

Aga km - aby ominęły Ciebie troski o bezpieczeństwo domostwa.

Kasica - owocnego baraszkowania :).

Barmanka - wypoczynku pomiędzy jednym tańcem a kolejnym, pomiędzy jednym kieliszkiem a kolejnym i pyszność na stole i pod stołem, dobrych butów i mężowskiego ramienia non stop :)

Witajcie,

u nas pochmurno... a to nie pomaga mi w sprawnym funkcjonowaniu - niedość, że się źle czuje od dłuższego czasu, to jeszcze przez tą aurę nie mam ochoty na to by w ogóle wstać z łóżka (na dodatek od wczoraj mam mega bolący @, buuuu).. No ale dzieć poleżeć nie pozwoli - więc się tułam po domku.

Confi - witaj z powrotem!!! Opowiadaj jak Ci urlopik minął.

Monika - witaj Kochana!!! No i ... apeluję do Ciebie - proszę rozbudź to nasze forumowe towarzystwo... :-) Co u Twoich Chłopców? - opoooowiadaj!!!

Barmanko - i jak po powrocie do kraju? Rodzinka zamęcza? Jak przygotowania do weselicha? mam nadzieję, że wszystko u Was w porządku, a wesele będzie suuuper zabawą dla Waszej Trójeczki :-)

a teraz spoźnione życzonka :zawstydzona/y::

Marzenko - Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu. Oby Wasza miłość ciągle się umacniała, no i co rusz odkrywała nowe piękne aspekty ze wspólnego bycia razem!!!

Kasiu - Wszystkeigo najlepszego dla Wiktorki - buziaki dla naszej forumowej modeleczki :***

Kasico - jeżeli zdrówko Ci na to pozwala, a sama masz siłę i ogromne chęci - to.... daj się ponieść emocjom i bie-gaj - z - brzu-szkiem!!!:tak::-):-):-)

mamo Niki - jak po wizycie u kosmetyczki?

Mmatysia - udanego pobytu w Kudowie :-) Obyś powróciła do nas niczym nowonarodzona!!! Buziaki dla Chłopaków

Bohaciefko - dziękuję Kochana za ciepłe słowa - ryzyko powodziowe jest już za nami :happy:
Ale... jakoś wewnątrz za dużo spraw mi się nawarstwiło... i nie potrafię powrócić do normalności... Wszystko mnie wkurza :baffled:

Ostatnia edycja:
Witajcie kochane.
Jakoś tak ostatnio weny brak na pisanie.
Wczoraj jak niektóre zauważyły muaaaaaa świętowaliśmy urodzinki Wiktorii,i w końcu byłam w kinie co prawda tylko na Shreku:-Dale od czegoś trzeba zacząć;-).
Aga przybijam piątkę ja też mam @ :sorry:.
Marzenko i Ja składam Wam najserdeczniejsze życzenia rocznicowe:tak:.Jak się czuje Nati??
Moniko oczywiście dostałam PW jeszcze przed urlopem,dziękuję;-).
Matysia szczęśliwej podróży, daj znać jak tam wasza odnowa.

Dziewczynki z okazji 13 w piątek życzę dobrego dnia.

Ostatnia edycja:
Kasia, Marzena - widzę, że jesteście... piszcie coś więcej, cooo?

Kasiu - i jakie wrażenia po Shreku?? Równie udany jak poprzednie?? Fifi też był z Wami w kinie?

Marzena - opowiadaj jak tam po urlopie? Jak Nataszka? Są już postępy w chodzeniu?

reklama
HALLO!!!

Dziękuję bardzo za życzenia rocznicowe! Muaaaa***

Tsraino - dla Ciebie indywidualne podziękowania! Spostrzegawcza Generałowo!!! Muaaa***

Kasiu - dla Wiktorii Wszystkiego najlepszego!!! I oby wakacje jej się dłużyły!!!
I proszę o więcej zdjęć, bo czuję niedosyt! Mam nadzieję, że na gg mi coś napisałaś, ale to dopiero jutro się dowiem...

Aguś - zdrówka Kochana!!!

A dlaczego ja nic nie wiem o wyjeździe Mmatysia??? Pewnie mnie konferencje omijają, tak? Ale od przyszłego tygodnia się poprawię!

A Nati kaszle i kaszle... Bidulka... I za cholere syropów pić nie chce!!! Już strzykawką jej daję, ale to i tak mordęga! Macie jakiś spsób? I to dziwne, bo w środę jak od lekarza wróciłyśmy to dałam jej w takim kieliszeczku i elegancko wypiła. A w czwartek rano - nie i koniec!!! Wypluwa to i za nic nie połknie. Ktoś ją musi trzymać, a ja brutalnie strzykawką do gardła wlewam. Ale ile przy tym płaczu jest!!! No i i tak część uda jej się wypluć jakoś... Nie mam patentu na to...

Kasia, Marzena - widzę, że jesteście... piszcie coś więcej, cooo?
ja teraz korzystam z okazji, że Młoda śpi... ale to już długo nie potrwa zapewne... a tak to od tygodnia jestem u rodziców. Sławka cały czas nie ma. Ale mam nadzieję, że jutro wróci, to i ja do domu pojadę... a w przyszłym tygodniu to raczej siedzę w domu, więc mam nadzieję na jakieś kaonferencje czy inne pogaduszki...
po tygodniu spędzonym u rodziców mam dość!!!

Marzena - opowiadaj jak tam po urlopie? Jak Nataszka? Są już postępy w chodzeniu?
postępy w chodzeniu, jak najbardziej... teraz to już biega, a nie chodzi!

edit:
połącz z tamtym, bo miałam nadzieję, że coś napiszecie pomiędzy...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry