HALLO!!!
Dziękuję bardzo za życzenia rocznicowe! Muaaaa***
Tsraino - dla Ciebie indywidualne podziękowania! Spostrzegawcza Generałowo!!! Muaaa***
Kasiu - dla Wiktorii Wszystkiego najlepszego!!! I oby wakacje jej się dłużyły!!!
I proszę o więcej zdjęć, bo czuję niedosyt! Mam nadzieję, że na gg mi coś napisałaś, ale to dopiero jutro się dowiem...
Aguś - zdrówka Kochana!!!
A dlaczego ja nic nie wiem o wyjeździe Mmatysia??? Pewnie mnie konferencje omijają, tak? Ale od przyszłego tygodnia się poprawię!
A Nati kaszle i kaszle... Bidulka... I za cholere syropów pić nie chce!!! Już strzykawką jej daję, ale to i tak mordęga! Macie jakiś spsób? I to dziwne, bo w środę jak od lekarza wróciłyśmy to dałam jej w takim kieliszeczku i elegancko wypiła. A w czwartek rano - nie i koniec!!! Wypluwa to i za nic nie połknie. Ktoś ją musi trzymać, a ja brutalnie strzykawką do gardła wlewam. Ale ile przy tym płaczu jest!!! No i i tak część uda jej się wypluć jakoś... Nie mam patentu na to...
Kasia, Marzena - widzę, że jesteście... piszcie coś więcej, cooo?
ja teraz korzystam z okazji, że Młoda śpi... ale to już długo nie potrwa zapewne... a tak to od tygodnia jestem u rodziców. Sławka cały czas nie ma. Ale mam nadzieję, że jutro wróci, to i ja do domu pojadę... a w przyszłym tygodniu to raczej siedzę w domu, więc mam nadzieję na jakieś kaonferencje czy inne pogaduszki...
po tygodniu spędzonym u rodziców mam dość!!!
Marzena - opowiadaj jak tam po urlopie? Jak Nataszka? Są już postępy w chodzeniu?
postępy w chodzeniu, jak najbardziej... teraz to już biega, a nie chodzi!
edit:
połącz z tamtym, bo miałam nadzieję, że coś napiszecie pomiędzy...