reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
wy babole nabijać się tak ze mnie... :-D :-D

pizzę jadłam owszem. :-)
a nie było mnie bo byliśmy na plaży z dziećmi. i jakoś tak się nam zeszło.
Malinko, nie ma za co. :-)

i w ogóle fajnie że o mnie pamiętałyście. :-D

Ale się rozpisałyście no proszę a mnie to ominęło zresztą jak zwykle :) Martuś zazdroszczę Ci tego dostępu do plaży fajnie....
Mamstud tak właśnie słyszałam że piękna plaża tam jest i spokojna okolica a z moim diabełkiem to tylko w takie miejsca

tsarina- jesteś debeściara, naprawdę czytanie Twoich postów w pracy, grozi zwolnieniemm, albo conajmniej uznaniem mnie za debila cieszącego japę do monitora :-D:-

podziękował, podziękował...

mamamatysia dzięki, że o mnie pytasz... u nas jest dziwnie... całe dnie spędzmy w ogródku u moich rodziców albo w pobliskim parku zabaw- odkryłam go dzieki znajomej mojej mamy, jest wspaniały, bo jest tak gesto odbrośniety drzewami, że tam zawsze jest cień! W domu temperatura dochodzi do tak wysokiej, że już nie ma żadnej różnicy, czy siedzimy w czterech ścianach czy w parku zabaw... no i ostatnio biegalam po knajpach szukając jakiegoś fajnego lokalu na panieński siostry- w krk terminy i cena to priorytet, potem się patrzy czy knajpa jest fajna... wyobraźcie sobie, że dzwonie do menagera knajpy, cos go tam pytam, a on do mnie "A bylaś w naszej knajpie?" zdziwiło mnie to, że mówi do mnie na Ty, więc mu mówię, że nie, ale wie Pan, chętnie zobacze... a tu słysze, Kaśka, to ja Piotrek, razem studiowaliśmy! Wyswietlił mi się Twój nr więc myślałem, że wiesz z kim mówisz.. to był znak!
a głowną atrakcją jest występ taneczny... striptizerki! dokładnie tak, ale nie martwcie sie, nie jesteśmy banda lesbijek, ta dziewczyna nauczy moją siostrę, i nas przy okazji też, erotycznego tańca na krześle (w knajpie nie ma rury, a krzesło w sypialni ma niemal każda z nas, nie??)...

to tyle, każdej z osobna odpiszę popołudniu, jak Lady Rozbujnik się zmęczy rozbujnikowaniem...
buziaki dla Was!

Hehe fajny pomysł uśmiejecie się na pewno przy tym. Moja koleżanka jak zamawiała mi striptizera to znalazła na necie numer do synka który organizuje paniejske i wiecie co zadzwoniła do naszego kolegi, najlepszego kumpla mojego męża :) hehe od razy był telefon do męża co planują dziewczyny a najlepsze jest to że miała wpisany jego tel w telefonie i nie zauważyła że to do niego dzwoni

Witam dziewczynki.
Widzę ,że wczorajsze pogaduszki się udały i nawet niektóre mamusię się częściej odzywają:-)oby tak dalej:tak:.
A młodego wczoraj gorączka zmogła i zastanawiam się co mogło być przyczyną....po pierwsze nieszczęsna szczepionka,której nie chciałam a mnie zmusili:sorry2:...po drugie okropnie napuchnięte dziąsła i niemożność ich dotknięcia...I dzisiaj nawet się z domku z Nim nie wynurzam oby nie było tylko powtórki.

hejka...widze ze forum rozkręciło się wczoraj na całego ...ale fajnie :-)
Szkoda ,że mnie wczoraj nie było,ale pracowałam do wieczora a ostatnie ciepłe wieczory spędzamy z M leżąc w leżaczkach z piwkiem :-) a potem....no cóż. Pracujemy nad statystykami ;-):-D
Ja dziś jestem ostatni dzień w pracy bo od jutra zaczynam urlop :-)...nie wiem jak to będzie z jakimiś wyjazdami bo pewien plan nam się sypnął,ale pracujemy nad załatwieniem jakiejś miejscówki gdzie indziej.

Idę Was trochę poczytać...

Hejo :-)

Tsarina fajne takie "niespodziewane" spotkania są!! :-D a pomysł na panieński - bardzo fajny. :tak::tak: :-D

kasiu, biedny Filipek. Trzymajcie się. Mam nadzieję że jutro będzie już lepiej.

My dzisiaj znów zaliczyliśmy plażę. a tak po za tym to nic się nie dzieje. :-)

reklama
Witam.
Dziękuję Martuś, dzisiaj już śladu po gorączce nie było,za to Energia Filipka roznosiła:-).
Czy tutaj ktoś dzisiaj jest???

Do góry