monika1977
Fanka BB :)
aneteczka.......coś kojarzę ale to na xxx
Mamstud się naprawiła. Jedna mądra.
Mamstud się naprawiła. Jedna mądra.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przez te EDITY nie zauważyłam że napisałaś- dziekujemy, dziekujemy i buzia dla Fifiego i Matiego :-)Malinko miło,że się pojawiłaś:-).Fajnie,ze u was ok.Buziaczek dla Gucia.
no to zdrówko mamyjeszcze jestem
wypisuje kartkę z życzeniami dla mamy, w poniedziałek ma imieniny
malinka, ło to cię bardzo dawno u nas nie byłojak ty pamiętasz afere z aneteczką
![]()
Przybij piątkę moi tez mnie wykańczają.Dzisiaj dziadkowie ruszyli z odsieczą szkoda,ze wieczorem i szkoda,ze na 1,5 hMoi chłopcy są okropni. Dają mi tak popalić,ze jak tylko wstają to ja nie mogę doczekać się wieczora.Starszy jeszcze pół biedy ale ten młodszy to jest czort. Ciągle płacze a jak nie płacze to jęczy albo krzyczy. Mam ich dość.
Kobiety ,czy Ty nawet jak jesteś chora to nie umiesz posiedzieć na czterech literach?
a ja wiem że nie rzucę tego świństwa, uwielbiam palić i tyle. Dla mnie to jedyna chwila odpoczynku w tej całej bieganinie. Fakt że nie pale w pracy i pomiędzy wizytami u pacjentów ( jak to bywało kiedyś) ale jednak pale... muszę zajść w ciąże to chociaż na 1,5 roku rzuceMalinko...coś nie mam motywacji do ukończenia tego nałogu-cholercia lubie go,niestety![]()
ok to czekam na streszczenie ;-)aneteczka.......coś kojarzę ale to na xxx
:-):-):-)Odstąp tych swoich dziadkówStarczy mi nawet godzinka .Moi jedni daleko a drudzy szykują się do wyjazdu na wczasy.
![]()
he he he fajnieDzięki Malinko za buziaki.Dla twojego tez buziaczek.Jak Fifi bawi się w kąpieli postaciami z pszczółki Mai to zawsze pierwsze łapie Gucia;-).
Ja tez lubię palić ale szkoda kasy. My oboje palimy więc trochę jej z dymem puszczamy.Twój mąż pali?
To był żartMatysia....noszzz oszalałaś???? chcesz byc taką "śląską baba"-nie,nie,nie![]()
Monia...u mnie też krzyki i wrzaski,wszystko jak Ksiezniczka chce-jednym słowem czadowo...ale ja padamA ostatnio pisałam że mój Szogun grzecznieje-to była pomyłka
![]()
:-):-):-)
Nie da rady;-)