reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Malinko miło,że się pojawiłaś:-).Fajnie,ze u was ok.Buziaczek dla Gucia.
Przez te EDITY nie zauważyłam że napisałaś- dziekujemy, dziekujemy i buzia dla Fifiego i Matiego :-)
jeszcze jestem:tak:
wypisuje kartkę z życzeniami dla mamy, w poniedziałek ma imieniny
no to zdrówko mamy

malinka, ło to cię bardzo dawno u nas nie było :szok::szok::szok: jak ty pamiętasz afere z aneteczką :sorry2:

no włąsnie nie pamiętam o co chodziło tylko kiedyś chciałam was nadrobić i się pogubiłam

A bym zapomniała MARTUŚ dziękuje Ci Kochana za eski i wiadomości na PW :-)

Moi chłopcy są okropni. Dają mi tak popalić,ze jak tylko wstają to ja nie mogę doczekać się wieczora.Starszy jeszcze pół biedy ale ten młodszy to jest czort. Ciągle płacze a jak nie płacze to jęczy albo krzyczy. Mam ich dość.
Kobiety ,czy Ty nawet jak jesteś chora to nie umiesz posiedzieć na czterech literach?
Przybij piątkę moi tez mnie wykańczają.Dzisiaj dziadkowie ruszyli z odsieczą szkoda,ze wieczorem i szkoda,ze na 1,5 h:sorry2: ale przynajmniej zdazyłam basen maluchom na jutro wyczyścić.
Co do pracy to niestety jak siedzę to mam wyrzuty sumienia,ze nic nie robię:sorry2:.Jak to było z ta śląską babą???;-)
Dzięki Malinko za buziaki.Dla twojego tez buziaczek.Jak Fifi bawi się w kąpieli postaciami z pszczółki Mai to zawsze pierwsze łapie Gucia:-D;-).

A gdzie się podziewa nasza Tsarina??

Ostatnia edycja:
Malinko...coś nie mam motywacji do ukończenia tego nałogu-cholercia lubie go,niestety:crazy:
a ja wiem że nie rzucę tego świństwa, uwielbiam palić i tyle. Dla mnie to jedyna chwila odpoczynku w tej całej bieganinie. Fakt że nie pale w pracy i pomiędzy wizytami u pacjentów ( jak to bywało kiedyś) ale jednak pale... muszę zajść w ciąże to chociaż na 1,5 roku rzuce :)

aneteczka.......coś kojarzę ale to na xxx
ok to czekam na streszczenie ;-)

Odstąp tych swoich dziadków:tak:Starczy mi nawet godzinka .Moi jedni daleko a drudzy szykują się do wyjazdu na wczasy.:baffled:

Ja tez lubię palić ale szkoda kasy. My oboje palimy więc trochę jej z dymem puszczamy.Twój mąż pali?

No właśnie,mistrzostwa się skończyły a Tsarina prawie wcale nie zagląda.

Ostatnia edycja:
Monia...u mnie też krzyki i wrzaski,wszystko jak Ksiezniczka chce-jednym słowem czadowo...ale ja padam:crazy: A ostatnio pisałam że mój Szogun grzecznieje-to była pomyłka:baffled:

Barmanko...Wszystkiego Dobrego dla mamy:-)

Matysia....noszzz oszalałaś???? chcesz byc taką "śląską baba"-nie,nie,nie:rofl2::crazy::-D

Malinko...święte słowa-ja też odpoczywam na fajeczce:tak:

Dzięki Malinko za buziaki.Dla twojego tez buziaczek.Jak Fifi bawi się w kąpieli postaciami z pszczółki Mai to zawsze pierwsze łapie Gucia:-D;-).
he he he fajnie :) no widzisz to przynajmniej o nas pamiętałaś :-D
Ja tez lubię palić ale szkoda kasy. My oboje palimy więc trochę jej z dymem puszczamy.Twój mąż pali?

mi też szkoda kasy ale cóż... jedyne co mogę zrobić to w miarę możliwości palę jak najmniej ;-) a mąż pali sporadycznie, głównie ode mnie się poczęstuje ale tak to nie.

Matysia....noszzz oszalałaś???? chcesz byc taką "śląską baba"-nie,nie,nie:rofl2::crazy::-D
To był żart:-D:-D:-D.Wyobrażasz sobie mnie czekającą na eMa z kapciami pod drzwiami?Prędzej poszłabym w twoje ślady;-)
Co do Nadii to ostatnio oglądałam zdjęcia z naszego spotkania mam kilka fajnych ujęć twojej księżniczki-Florencja górą:-D

reklama
Monia...u mnie też krzyki i wrzaski,wszystko jak Ksiezniczka chce-jednym słowem czadowo...ale ja padam:crazy: A ostatnio pisałam że mój Szogun grzecznieje-to była pomyłka:baffled:

hi hi,witaj w klubie!!!

:-):-):-)
Nie da rady:no:;-)

nie bądź taka!!!!!!!!!!!!!!!!

Chyba spać pójdę bo tradycyjnie jestem głodna:baffled:Siedzę w kuchni przy lodówce a ona ciągle na mnie patrzy.:szok:

Kasiu,gdzie jesteś?

Ostatnia edycja:
Do góry