monika1977
Fanka BB :)
aneteczka.......coś kojarzę ale to na xxx
Mamstud się naprawiła. Jedna mądra.
Mamstud się naprawiła. Jedna mądra.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przez te EDITY nie zauważyłam że napisałaś- dziekujemy, dziekujemy i buzia dla Fifiego i Matiego :-)Malinko miło,że się pojawiłaś:-).Fajnie,ze u was ok.Buziaczek dla Gucia.
no to zdrówko mamyjeszcze jestem
wypisuje kartkę z życzeniami dla mamy, w poniedziałek ma imieniny
malinka, ło to cię bardzo dawno u nas nie było jak ty pamiętasz afere z aneteczką
Przybij piątkę moi tez mnie wykańczają.Dzisiaj dziadkowie ruszyli z odsieczą szkoda,ze wieczorem i szkoda,ze na 1,5 h ale przynajmniej zdazyłam basen maluchom na jutro wyczyścić.Moi chłopcy są okropni. Dają mi tak popalić,ze jak tylko wstają to ja nie mogę doczekać się wieczora.Starszy jeszcze pół biedy ale ten młodszy to jest czort. Ciągle płacze a jak nie płacze to jęczy albo krzyczy. Mam ich dość.
Kobiety ,czy Ty nawet jak jesteś chora to nie umiesz posiedzieć na czterech literach?
a ja wiem że nie rzucę tego świństwa, uwielbiam palić i tyle. Dla mnie to jedyna chwila odpoczynku w tej całej bieganinie. Fakt że nie pale w pracy i pomiędzy wizytami u pacjentów ( jak to bywało kiedyś) ale jednak pale... muszę zajść w ciąże to chociaż na 1,5 roku rzuceMalinko...coś nie mam motywacji do ukończenia tego nałogu-cholercia lubie go,niestety
ok to czekam na streszczenie ;-)aneteczka.......coś kojarzę ale to na xxx
:-):-):-)Odstąp tych swoich dziadkówStarczy mi nawet godzinka .Moi jedni daleko a drudzy szykują się do wyjazdu na wczasy.
he he he fajnie no widzisz to przynajmniej o nas pamiętałaśDzięki Malinko za buziaki.Dla twojego tez buziaczek.Jak Fifi bawi się w kąpieli postaciami z pszczółki Mai to zawsze pierwsze łapie Gucia;-).
Ja tez lubię palić ale szkoda kasy. My oboje palimy więc trochę jej z dymem puszczamy.Twój mąż pali?
To był żart.Wyobrażasz sobie mnie czekającą na eMa z kapciami pod drzwiami?Prędzej poszłabym w twoje ślady;-)Matysia....noszzz oszalałaś???? chcesz byc taką "śląską baba"-nie,nie,nie
Monia...u mnie też krzyki i wrzaski,wszystko jak Ksiezniczka chce-jednym słowem czadowo...ale ja padam A ostatnio pisałam że mój Szogun grzecznieje-to była pomyłka
:-):-):-)
Nie da rady;-)