malinka009
Fanka BB :)
Martuś gdzie jesteś ??? obiecałaś dać rodzinie odpocząć od kapuchy ![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ufffff....już myślałam że Ty tak na poważnie,nie wyobrażam sobie Ciebie w tej roliTo był żart.Wyobrażasz sobie mnie czekającą na eMa z kapciami pod drzwiami?Prędzej poszłabym w twoje ślady;-)
Co do Nadii to ostatnio oglądałam zdjęcia z naszego spotkania mam kilka fajnych ujęć twojej księżniczki-Florencja górą![]()
Martuś gdzie jesteś ??? obiecałaś dać rodzinie odpocząć od kapuchy![]()
Padłamhi hi,witaj w klubie!!!
Chyba spać pójdę bo tradycyjnie jestem głodnaSiedzę w kuchni przy lodówce a ona ciągle na mnie patrzy.
Kasiu,gdzie jesteś?
Martuś gdzie jesteś ??? obiecałaś dać rodzinie odpocząć od kapuchy![]()
Ja tez uśmiecham się na wspomnienie Nadia kontra (bogu winna) Florencja:-).Myślę,że chciała zaimponować stanowczością Fifiemu ,który chodził za nią krok w krok:-)Ufffff....już myślałam że Ty tak na poważnie,nie wyobrażam sobie Ciebie w tej roli
Co do Florencji to kurcze zapomniałam o tej historii...ale usmiałam się teraz do łezpierwszy raz w zyciu tak ją potraktowała
przeciez Ona ją uwielbia,bez niej ani rusz-a tu taki numer
Jejkuuu wyślij mi fotki jak możesz,pleaseeee:-)
Ja próbowałam Adze wysłać ale moja poczta tego nie ogarnia-albo ja taka tępa![]()
Monia ale Ty to chyba sporo schudłaś co ??? bo ostatnio fotki oglądałamale ja nawet kabanosów nie mam
co to za dieta jak cały dzień nie grzeszysz a wieczorem się najesz. Wczoraj zjadłam przed snem trzy ciepłe lody.Dobrze,ze synuś zostawił tylko trzy bo bym wrąbała więcej.