reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
To był żart:-D:-D:-D.Wyobrażasz sobie mnie czekającą na eMa z kapciami pod drzwiami?Prędzej poszłabym w twoje ślady;-)
Co do Nadii to ostatnio oglądałam zdjęcia z naszego spotkania mam kilka fajnych ujęć twojej księżniczki-Florencja górą:-D
Ufffff....już myślałam że Ty tak na poważnie,nie wyobrażam sobie Ciebie w tej roli:no:
Co do Florencji to kurcze zapomniałam o tej historii...ale usmiałam się teraz do łez:-D:-D:-D pierwszy raz w zyciu tak ją potraktowała:-D:-D:-D przeciez Ona ją uwielbia,bez niej ani rusz-a tu taki numer:-D:-D:-D
Jejkuuu wyślij mi fotki jak możesz,pleaseeee:-)
Ja próbowałam Adze wysłać ale moja poczta tego nie ogarnia-albo ja taka tępa:baffled::crazy:

Monia,Malinka... z tą kasą to macie racje,mi też szkoda...ale cóż poradzić:-(

hi hi,witaj w klubie!!!

Chyba spać pójdę bo tradycyjnie jestem głodna:baffled:Siedzę w kuchni przy lodówce a ona ciągle na mnie patrzy.:szok:

Kasiu,gdzie jesteś?
Padłam:-D:-D:-D.wyobraziłam sobie lodówkę z błagalnymi oczami kota ze Shreka:-D:-D:-D.Chyba mam omamy po lekach i %:baffled:
Kasia nas olała:-(
Martuś gdzie jesteś ??? obiecałaś dać rodzinie odpocząć od kapuchy :-p
:-D:-D:-D:-D
Ciiii bo jutro zameczy rodzinkę pizzą;-)
Ufffff....już myślałam że Ty tak na poważnie,nie wyobrażam sobie Ciebie w tej roli:no:
Co do Florencji to kurcze zapomniałam o tej historii...ale usmiałam się teraz do łez:-D:-D:-D pierwszy raz w zyciu tak ją potraktowała:-D:-D:-D przeciez Ona ją uwielbia,bez niej ani rusz-a tu taki numer:-D:-D:-D
Jejkuuu wyślij mi fotki jak możesz,pleaseeee:-)
Ja próbowałam Adze wysłać ale moja poczta tego nie ogarnia-albo ja taka tępa:baffled::crazy:
Ja tez uśmiecham się na wspomnienie Nadia kontra (bogu winna) Florencja:-).Myślę,że chciała zaimponować stanowczością Fifiemu ,który chodził za nią krok w krok:-)
Co do fotek, spoko,spoko-nie prześle ich bo liczę na jakieś spotkano w najbliższej przyszłości;-).Nagram na płytkę i wręczę ci osobiście;-)

Marta odpoczywa bo dzisiaj wieeelki obiad ugotowała,jutro ide w Jej ślady bo mi smaka narobiła tym mielonym:tak: alboooo...gryzie ściany:-D:sorry2: Martus,pozdrawiam:-);-)

Monia....ciiiiii,nie wspominaj pizzy bo ja też głodna:baffled: pocieszam sie kabanosami...

ale ja nawet kabanosów nie mam:growl::growl::growl:

co to za dieta jak cały dzień nie grzeszysz a wieczorem się najesz. Wczoraj zjadłam przed snem trzy ciepłe lody.Dobrze,ze synuś zostawił tylko trzy bo bym wrąbała więcej.

edit. idę spać . Dobrej nocki Wam życzę.pa

Ostatnia edycja:
Malinko,prawie 20 kg ale jeszcze trochę by sie przydalo. Jakoś malo mam motywacji ostatnio ale caly czas próbuje.

Dobranoc!!!

Matysiu...a no fakt,nie pomyslałam o tym;-) ja byłam pewna ze strzeliła focha bo Nicolka się nią bawiła- a to przeciez jej drugie "ja":-D:-D:-D A ta cwaniara popisy przed Filipkiem-no ładnie:-D;-)

Monia...ciepłe lody???? No nie,tos poszalała;-)

No i dobranoc,ja tez zmykam:-)

reklama
Monia WOW to gratulacje, jak Ty to zrobiłaś ??? Dobranoc
Roxy Dobranoc

ja tak zaglądam jednym okiem na bb i nadrabiam zaległości meilowe ;) więc jak nagle zniknę to znaczy że śpię przed kompem ;)

Do góry