malinka009
Fanka BB :)
Martuś gdzie jesteś ??? obiecałaś dać rodzinie odpocząć od kapuchy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ufffff....już myślałam że Ty tak na poważnie,nie wyobrażam sobie Ciebie w tej roliTo był żart.Wyobrażasz sobie mnie czekającą na eMa z kapciami pod drzwiami?Prędzej poszłabym w twoje ślady;-)
Co do Nadii to ostatnio oglądałam zdjęcia z naszego spotkania mam kilka fajnych ujęć twojej księżniczki-Florencja górą
Padłam.wyobraziłam sobie lodówkę z błagalnymi oczami kota ze Shreka.Chyba mam omamy po lekach i %hi hi,witaj w klubie!!!
Chyba spać pójdę bo tradycyjnie jestem głodnaSiedzę w kuchni przy lodówce a ona ciągle na mnie patrzy.
Kasiu,gdzie jesteś?
Ja tez uśmiecham się na wspomnienie Nadia kontra (bogu winna) Florencja:-).Myślę,że chciała zaimponować stanowczością Fifiemu ,który chodził za nią krok w krok:-)Ufffff....już myślałam że Ty tak na poważnie,nie wyobrażam sobie Ciebie w tej roli
Co do Florencji to kurcze zapomniałam o tej historii...ale usmiałam się teraz do łez pierwszy raz w zyciu tak ją potraktowała przeciez Ona ją uwielbia,bez niej ani rusz-a tu taki numer
Jejkuuu wyślij mi fotki jak możesz,pleaseeee:-)
Ja próbowałam Adze wysłać ale moja poczta tego nie ogarnia-albo ja taka tępa
Monia ale Ty to chyba sporo schudłaś co ??? bo ostatnio fotki oglądałamale ja nawet kabanosów nie mam
co to za dieta jak cały dzień nie grzeszysz a wieczorem się najesz. Wczoraj zjadłam przed snem trzy ciepłe lody.Dobrze,ze synuś zostawił tylko trzy bo bym wrąbała więcej.