reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
To był żart:-D:-D:-D.Wyobrażasz sobie mnie czekającą na eMa z kapciami pod drzwiami?Prędzej poszłabym w twoje ślady;-)
Co do Nadii to ostatnio oglądałam zdjęcia z naszego spotkania mam kilka fajnych ujęć twojej księżniczki-Florencja górą:-D
Ufffff....już myślałam że Ty tak na poważnie,nie wyobrażam sobie Ciebie w tej roli:no:
Co do Florencji to kurcze zapomniałam o tej historii...ale usmiałam się teraz do łez:-D:-D:-D pierwszy raz w zyciu tak ją potraktowała:-D:-D:-D przeciez Ona ją uwielbia,bez niej ani rusz-a tu taki numer:-D:-D:-D
Jejkuuu wyślij mi fotki jak możesz,pleaseeee:-)
Ja próbowałam Adze wysłać ale moja poczta tego nie ogarnia-albo ja taka tępa:baffled::crazy:

Monia,Malinka... z tą kasą to macie racje,mi też szkoda...ale cóż poradzić:-(

hi hi,witaj w klubie!!!

Chyba spać pójdę bo tradycyjnie jestem głodna:baffled:Siedzę w kuchni przy lodówce a ona ciągle na mnie patrzy.:szok:

Kasiu,gdzie jesteś?
Padłam:-D:-D:-D.wyobraziłam sobie lodówkę z błagalnymi oczami kota ze Shreka:-D:-D:-D.Chyba mam omamy po lekach i %:baffled:
Kasia nas olała:-(
Martuś gdzie jesteś ??? obiecałaś dać rodzinie odpocząć od kapuchy :-p
:-D:-D:-D:-D
Ciiii bo jutro zameczy rodzinkę pizzą;-)
Ufffff....już myślałam że Ty tak na poważnie,nie wyobrażam sobie Ciebie w tej roli:no:
Co do Florencji to kurcze zapomniałam o tej historii...ale usmiałam się teraz do łez:-D:-D:-D pierwszy raz w zyciu tak ją potraktowała:-D:-D:-D przeciez Ona ją uwielbia,bez niej ani rusz-a tu taki numer:-D:-D:-D
Jejkuuu wyślij mi fotki jak możesz,pleaseeee:-)
Ja próbowałam Adze wysłać ale moja poczta tego nie ogarnia-albo ja taka tępa:baffled::crazy:
Ja tez uśmiecham się na wspomnienie Nadia kontra (bogu winna) Florencja:-).Myślę,że chciała zaimponować stanowczością Fifiemu ,który chodził za nią krok w krok:-)
Co do fotek, spoko,spoko-nie prześle ich bo liczę na jakieś spotkano w najbliższej przyszłości;-).Nagram na płytkę i wręczę ci osobiście;-)

Marta odpoczywa bo dzisiaj wieeelki obiad ugotowała,jutro ide w Jej ślady bo mi smaka narobiła tym mielonym:tak: alboooo...gryzie ściany:-D:sorry2: Martus,pozdrawiam:-);-)

Monia....ciiiiii,nie wspominaj pizzy bo ja też głodna:baffled: pocieszam sie kabanosami...

ale ja nawet kabanosów nie mam:growl::growl::growl:

co to za dieta jak cały dzień nie grzeszysz a wieczorem się najesz. Wczoraj zjadłam przed snem trzy ciepłe lody.Dobrze,ze synuś zostawił tylko trzy bo bym wrąbała więcej.

edit. idę spać . Dobrej nocki Wam życzę.pa

Ostatnia edycja:
Malinko,prawie 20 kg ale jeszcze trochę by sie przydalo. Jakoś malo mam motywacji ostatnio ale caly czas próbuje.

Dobranoc!!!

Matysiu...a no fakt,nie pomyslałam o tym;-) ja byłam pewna ze strzeliła focha bo Nicolka się nią bawiła- a to przeciez jej drugie "ja":-D:-D:-D A ta cwaniara popisy przed Filipkiem-no ładnie:-D;-)

Monia...ciepłe lody???? No nie,tos poszalała;-)

No i dobranoc,ja tez zmykam:-)

reklama
Monia WOW to gratulacje, jak Ty to zrobiłaś ??? Dobranoc
Roxy Dobranoc

ja tak zaglądam jednym okiem na bb i nadrabiam zaległości meilowe ;) więc jak nagle zniknę to znaczy że śpię przed kompem ;)

Do góry