reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

Kasia,Tsarina-dopiero biore się za czytanie:-)ksiązka ,Trudi Canavan -GILDIA MAGÓW -to taki pierwszy tom nowej trylogii fantasy ,skrzącej się od magii,akcji i przygód:-)Nic innego mi nie trafiło w ręce,kurna a pytałam was jakiś czas temu o jakąś dobrą książke to nic nie podałyście ,więc zaczynam to co mam 515 stron to jest co czytać:tak:

reklama
uuuu, też jestem ciekawa, co czytasz - Mamo niki. :tak:

ja ostatnio przeczytalam: "płatek śniegu i sekretny wachlarz" - bardzo polecam!! :tak::tak:
i "czas miłości" - to może być, nic wyszukanego, ale przyjemnie się czyta.

mamo niki, jakos musiało mi umknąć twje pytanie.
ja moge bardzo polecić książkę "sekretny ogród" i "dom w riverton" kate morton. Bardzo dobre, przejmujące ksiazki.

i bardzo bardzo bardzo polecam "odzyskć wzrok" ksiażka o której mogłabym gadać godzinami!! bardzo ciekawa.dająca do myślenia.niesamowita.

Ostatnia edycja:
Mamo Niki to ja powinnam coś polecić... ale ja tak starsznie nie lubię polecać książek... ja mam spatrzony gust. I pewnie czegoś takiego bym nie poleciła... nie moja tematyka. Nie czytałam i pewnie nie przeczytam. Ale mam nadzieję, że Tobie będzie się podobać!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kasia,Tsarina-dopiero biore się za czytanie:-)ksiązka ,Trudi Canavan -GILDIA MAGÓW -to taki pierwszy tom nowej trylogii fantasy ,skrzącej się od magii,akcji i przygód:-)Nic innego mi nie trafiło w ręce,kurna a pytałam was jakiś czas temu o jakąś dobrą książke to nic nie podałyście ,więc zaczynam to co mam 515 stron to jest co czytać:tak:

patrz post wyżej, ja uwielbiam Trudy Canavan, gdybym wiedziała, że lubisz te klimaty, to zaraz bym Ci serię moich ulubionych podrzuciła! Po tej trylogii koniecznie sięgnij po Erę Pięciorga, a potem Misja Ambasadora... ja tak lubię tą autorkę, że jej książki mam na dzień, góra dwa...

no i zostałam sama chyba... ja tu jeszcze chwilkę posiedzę, ale pewnie zaraz też sobie pójdę...

Ostatnia edycja:
M&m's-jak znajde topoczytam książki,które polecasz:-)dzięki
Tsarina-zbyt szybko i mało uważnie przeczytałam post:zawstydzona/y:jaktą zakończe to zabiore się za tek tóre polecasz,oile dostane jew bibliotece:tak:tą udałomi się kupić:-)polecają też Nowicjuszke oraz Wielki Mistrz tej samej autorki.
Marzenko-tak jak piszesz każdy mai nny gust i zainteresowania:tak:ja lubie tą tematyke,bardzonie nie lubie książek typu harlekin,romansideł na tobyło by mi szkoda czasu.Lubie o magii,demonach itd.:tak:okuciekam bo nic niedoczytam .Tsarina dzięki za propozycje książek:tak:widze że lubimy to samo:-)fajnie

Bahaciefko, Mamo Niki
dzięki za przywitanie :happy:
Agnieszko, ja tymczasowo jestem w domu :sorry2: Rozpoczęła się wreszcie budowa naszego domu, od kilku tygodni jest to temat absorbujący nam zupełnie życie i przy K systemie pracy oraz małym dziecku po prostu nie mam możliwości :no:

To może dlatego Kamińska teraz z nim jest.... facet ma pewnie niesamowite poczucie humoru, a to przecież kręci kobiety....
no mnie wyjątkowo :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ja dziś usiadłam z mega drinkiem (wódka+burn :sorry2:) ... potrzebuję poprawy nastroju

Tsarina-zbyt szybko i mało uważnie przeczytałam post:zawstydzona/y:jaktą zakończe to zabiore się za tek tóre polecasz,oile dostane jew bibliotece:tak:tą udałomi się kupić:-)polecają też Nowicjuszke oraz Wielki Mistrz tej samej autorki.
]

te książki to są właśnie kolejne części tej trylogii którą czytasz, ja zachorowałam, kiedy przeczytałam Gildię Magów- teraz mam na pólce niemal każdą książkę tej autorki...

a zapomniałabym, jeśli lubimy to samo i obie lubimy rudowłose zołzy, to polecam Olgę Gromyko Zawód: Wiedźma, szybko i łatwo sie czyta, kąśliwe uwagi bohaterki, która nazywa się W.Redna są świetne...

Moniqsan domek już stawiasz!? Gratulacje! Super! a dlaczego masz doła? za dużo na głowie?

A ja właśnie chcę się przekonać i jakoby przekwalifikować na jakąś fantastykę.
Naczytałam się już tych moich thrillerów i mimo że nadal jest to mój ulubiony gatunek, to chyba nadszedł czas na jakąś odmianę.
Natomist od razu wiem, że nie polubię fantastyki typu Lem, żadnych kosmosów, star shipów, gremlinów itp. To musi być coś ludzkiego, coś życiowego z nutką fantastyki .... tylko skąd ja mam wiedzieć co w sklepie wybrać pod takie wymagania.
Jewdyne co tej pory przeczytałam i co bardzo mi się podobało ... ze względu na mega poczucie humoru autora (Tsarina, pozdrawiam ;-)) to książki Moora. Nie dość, że świetne, to jeszcze piękne. Uwielbiam ładnie (czyt. z pomysłem) wydane książki :tak:

hej witam się i ja...o proszę jakie miłe towarzystwo :tak:
Bohaciefko, Moniq, Tsarino, mamoNiki miło Was widzieć :-)
dawno nie pisałam tak w nocy ale jakoś nie było o czym.
Widze ze było małe lokalne spotkanie u Agi. Zdjęcia Jagodziany już widziałam na NK ;-)

Moniq....będzie dobrze, ja Ci to mówię Jarząbek :-D
też bym sobie % strzeliła ale nie chce mi się iść na dół...

piszecie o ksiązkach , ja uwielbiam czytać wszystko co mi się nawinie....ale ostatnio czytałam najnowszą pozycję Dana Browna "Zaginiony symbol"...polecam.
Wybaczcie ze tak skromnie ale muszę się rozkręcić ;-)

reklama
Do góry