reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

a witam, witam...
dziś wstałam tak masakrycznie wcześnie, że znów mam głupawkę od tego... też tak macie? jak nie rozdrażnienie, to głupawica... dziś dzwoniłam do weterynarza, który prowadzi sukę moich rodziców, bo zaczęła się jej cieczka wcześniej niż się spodziewaliśmy, a rodzice chcą ja "zbrzuchacić", facet z taką powagą mi o tym wszystkim opowiadał, a ja nie mogłam wytrzymać ze śmiechu, to chyba reakcja na lekko intymne tematy dotyczące Sońki (suczki)... ale wyjasnił mi, że to nie odpowiedni czas na szczeniaki, bo Sonia to pies rodowodowy i takie szczeniaki są nieco warte a na zimę nikt szczeniaków nie kupuje, lepiej na wiosnę ją zaszczenić... więc się nieco odwlecze to w czasie... czy któraś około kwietnia nie będzie chciała szczeniaka Posokowca Bawarskiego?

reklama
Witam majóweczki:-)
No co tu tak pusto?piwko mi się chłodzi no i zkim mam je pić co?
Dziś mieliśmy dzień objazdowy:-)ja i Niki kursowałyśmy z m oglądać auta.M stwierdził że chce inne,oglądaliśmy faujnego pasata combi.Wypasiony w środkuwsystko w jasnej skórze.ale coś nam nie grało-facet nie chciał nam dać się przejechać bo stwierdził że nie ma paliwa no i nie było możliwości wjechania na kanał:no:więc sobie odpuściliśmy,aszkoda bo fajne autko!Jutro poszukiwań i jeżdzenia za autem ciąg dalszy.
Byłam teraz wieczorkiem na solarce no i przesadziłam już mnie buzia piecze,trudno za głupote trzeba płacić.Uciekam spijać bronka i czytać książke bo wdzień nie miałam czasu czytać.Dobrej nocy kochane:tak:PS.Dziś nie miałam głupich snów a wręcz przeciwnie -miałam piękny sen erotyczny z przystojnym panem w roli głównej:-):-D:tak:

Dzień dobry Mamuśki Majóweczki!

ładny dziś mamy dzień, prawda?
a to na poranny uśmiech do kawy, nieco pikantny:
3097068763_c43b240f01_o.jpg

po poprzednikm poście poszłyśmy z Izą umyć zęby i zgadnijcie co?! następny! dacie wiare?

a ja mam takie niedyskretne pytanie- Panie planujące zostać brzuchatkami, jak Wam idzie? Jakieś fasolki na horyzoncie?!

Witam się w to upalne przedpołudnie.
Tsarina, walenie konia konia z samego rana ... no wiesz .... :-p i to w taki upał :dry:
Gratulacje dla zębolka. Niedługo zaczną jej wychodzić nadprogramowe ;-)

Zazdroszczę wszystkim mamusiom z ogrodami i basenikami w nich :sorry2:

Witam majóweczki:-)
unas też żar leje się z nieba,ale lepszy taki żar niż krople deszczu:tak:Niki śpi ja pomału kończe obiadek :-)Jak smerfetka nam wstanie to jedziemy z m do Nysy kuknąć na 3fury:-)jedna to tak konkretnie mi się podoba Astra combi w sportowej wersji,kurna droga ale może da rade coś schandlować:-)oby:tak:Dobrze że m jest mechanikiem także kuknie na auto to wie co jest grane:tak:Mam nadzieje że znajdziemy coś sensownego ,kaska spadła nam że tak powiem z nieba:-)to trzeba ją wykorzystać zanim się rozejdzie na cośik bzdurnego.
Dzwoniłam umówić się do tego mojego nowego fryzjera no i termin mam dopiero na27:szok:no i jakoś musze dotrwać do tego 27:no:.Ten to ma wzieńcie.
Tsarinko-a co czyżby u was też plany na baby?my zaczynamy się starać od Września.Wczoraj się troszke zapomnieliśmy:zawstydzona/y::-)no fajnie jakby coś z tego było:tak:
ale bym była szczęśliwa:tak:no zobaczymy czas pokaże .
Moniq-to wsiadaj w auto i przyjezdzaj do nas ,basen spory także i dla Lili znajdzie się miejsce;-):tak:Niki się dziś pare minutek tylko pochlapała,bo wydawało mi się że ta woda była zbyt zimna.
ok uciekam miłego dzionka laseczki:tak:

Witam się w to upalne przedpołudnie.
Tsarina, walenie konia konia z samego rana ... no wiesz .... :-p i to w taki upał :dry:
Gratulacje dla zębolka. Niedługo zaczną jej wychodzić nadprogramowe ;-)

Zazdroszczę wszystkim mamusiom z ogrodami i basenikami w nich :sorry2:

podziękował, podziękował...
ja od wczoraj mam kłopoty z mężem, byłam u rodziców i siostra miała mnie i Izę odwieźć, ale cos jej tam wyskoczyło i w domu byłam na 22 dopiero, a mąż głodny, zmęczony i zły na nas czekał. Pierogi, które mu specjalnie wiozłam (moja babcia mu zrobiła), wywalił do kosza, taki był wściekły! mam ochotę mu przywalić!

Dzień dobry...
Tsarina jesteś niezawodna :-D:-D:-D
ja też coś mam byś nie czuła się rozśmieszana

2h5rar8.jpg

2w6h00y.jpg

4oux0.jpg

ay3nya.jpg

npqftl.jpg

widze ze wszedzie tak piekielnie gorąco.

Moniq...Ty wiesz nie?;-);-);-);-)
Mój M chciał wczoraj kupić basen ...3 metry średnicy :szok:
wybiłam mu to z głowy bo nie mamy gdzie postawić....

Ostatnia edycja:
reklama
Pierogi, które mu specjalnie wiozłam (moja babcia mu zrobiła), wywalił do kosza, taki był wściekły! mam ochotę mu przywalić!

Że co przepraszam????? :baffled::baffled::baffled:
Dziwię się, że nie przywaliłaś.
Za kupne może bym się powstrzymała, ale robione?????? Specjalnie dla niego???
Przepraszam, ze powiem dosadnie ale było to chamskie!!!
Straszny z niego choleryk

Do góry