reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy majowe 2009

jejku Aga, wspaniale się czyta twoje opowieści ze spotkań!!! :tak::tak:
pewno śmiechu było co niemiara. :-) :-D
napisz nam coś jeszcze. :tak::tak:

reklama
Aga pisz pisz tak ładnie Ci to wychodzi...a Ja komplementy posłucham:-D:-D:-D(dziękuję bardzo dziewczynki za piękne słowa pod adresem mojego synka).

Aga - Pan Tsarin ma z Tobą ciekawe życie:-):-):-) i chyba mięśnie brzucha jak stal od ćwiczeń zw. śmiech do rozpuku i czkawki. Jesteś megafantastyczna!!!

Moniqsan - co u Ciebie?????? Jak łączysz pracę z macierzyństwem, jak Lili znosi rozłąkę??? Pochwalę sie ,że mamy pieska - suczkę husky o imieniu Inez - rośnie jak na drożdżach.

A dzisiaj poszłam na spacer do lasu z moimi "3" pannami: Gabi, Gosią i Inez. I wyglądało to tak: pierwsza biegnie Gabi z kijem, potem Inez, niebieska smycz, nareszcie roześmiana Gosia w wózku a ja na końcu z dłońmi na "kierownicy" jako ster i równoważnik. I wszystkie byłyśmy zziajane, tylko Gosia miała czkawkę od śmiechu:-). i tak zleciało 1,5h.
No i dzień rozpoczynam o 5 rano spacerem z Inez na polankę z kamieniami gdzie inez upodobała sobie załatwiać swoje potrzeby.

Dziewczyny Przepraszam że nie pisałam ale mam pewne komplikacje związane z ciążą i ze swoim stanem zdrowia :(
Jestem po przeprowadzce.... dzisiaj jadę wakacje do rodzinki:)

Co do mojego męża romantyka ....znamy się 4 lata.... i nie było tak kolorowo bo kiedy poznałam mojego męża romantyka na mojej imprezie w 16 urodziny to od roku walczyłam z rakiem. Także nie było nam lekko. Wszystko co dobre to przyszło po tym kiedy poprosił mnie o rękę. A teraz znów nie jest za dobrze. Więc trzeba się przygotowywać na najgorsze :(

Lenka przykro mi, ze masz tyle trosk i takie ciężki bagaż doświadczeń, zwłaszcza że jesteś bardzo młoda.
Jeżeli nie jest to dla Ciebie trudne (jeżeli nie chcesz to nie będę dociekliwa) ale gdzie umieściło Ci sie to paskudztwo??? Miałaś naświetlania? A jak tak to ile serii przyjęłaś? Moja koleżanka właśnie kończy chemioterapię i tak podpytuję Ciebie ze względu na Nią. Proszę odpisz jak nie będzie to dla Ciebie zbyt przytłaczające oczywiście. Życzę dużo sił i zdrówka dla całej rodziny i Maluszków.

Nadal uważam scenarzystę brzyduli za mega gościa

Podpisała - powstała z grobu - Moniq :-p

To może dlatego Kamińska teraz z nim jest.... facet ma pewnie niesamowite poczucie humoru, a to przecież kręci kobiety....
dziś wyjątkowo posiedzę z Wami wieczorem, bo mam spore zaległości i kiedyś trzeba to zrobić...

A ja nie mam telewizora i nie obejrzałam ani jednego odcinka brzyduli:-(
Ojejku!!! Kasiu najmocniej przepraszam!!!! Moje ukłony pokory przyjmij Pani Tsarino.

Ostatnia edycja:
Miło że Moniq i Confi się odezwały ,brakowało tu was!!!!:tak:mam nadzieje że teraz już zostaniecie:tak:

Podzielam zdanie Moniq odnośnie Brzyduli:tak:
Roxy-co tam u was?jak Nadia???odezwij się bo dawno Cię nie było!
Jolu -jak uwas jak małe słoneczka?
Mamamatysia-jak chłopaki?no i co tam u Ciebie?
Kasica -A jak u was?jak Sanka?te ostatnie foteczki z konikiem super:tak:
Nam dzionek minął sympatycznie,urodzinki były fajne:-)Nic uciekam bo kupiłam książke więc biore się za czytanie:tak:no i lece po lampke winka co by się lepiej czytało:-)Dobrej spokojnej nocy majóweczki:tak:

Ha ha ha małe przejęzyczenie, ale Aga czy Kaska oba popularne ;-)
mama Niki a co czytasz???

Ostatnia edycja:
reklama
Ha ha ha małe przejęzyczenie, ale Aga czy Kaska oba popularne ;-)
mama Niki a co czytasz???
ja się chciałam pierwsza zapytać!
MamaNiki co za książka?

ja właśnie czytam trylogię Trudy Canavan "Era Pięciorga"...

edit: oczywiście, że przejęzyczenie czy przekliknięcie? nie ważne...

edit 2: MamaNiki chyba jednak zagineła między stronami książki, może jutro się dowiemy co ją tak porwało...
Kasiu opowiedz o spotkaniu u Agi_k_m...

Ostatnia edycja:
Do góry