reklama
bohaciefka
Fanka BB :)
Aga - Pan Tsarin ma z Tobą ciekawe życie:-):-):-) i chyba mięśnie brzucha jak stal od ćwiczeń zw. śmiech do rozpuku i czkawki. Jesteś megafantastyczna!!!
Moniqsan - co u Ciebie?????? Jak łączysz pracę z macierzyństwem, jak Lili znosi rozłąkę??? Pochwalę sie ,że mamy pieska - suczkę husky o imieniu Inez - rośnie jak na drożdżach.
A dzisiaj poszłam na spacer do lasu z moimi "3" pannami: Gabi, Gosią i Inez. I wyglądało to tak: pierwsza biegnie Gabi z kijem, potem Inez, niebieska smycz, nareszcie roześmiana Gosia w wózku a ja na końcu z dłońmi na "kierownicy" jako ster i równoważnik. I wszystkie byłyśmy zziajane, tylko Gosia miała czkawkę od śmiechu:-). i tak zleciało 1,5h.
No i dzień rozpoczynam o 5 rano spacerem z Inez na polankę z kamieniami gdzie inez upodobała sobie załatwiać swoje potrzeby.
Moniqsan - co u Ciebie?????? Jak łączysz pracę z macierzyństwem, jak Lili znosi rozłąkę??? Pochwalę sie ,że mamy pieska - suczkę husky o imieniu Inez - rośnie jak na drożdżach.
A dzisiaj poszłam na spacer do lasu z moimi "3" pannami: Gabi, Gosią i Inez. I wyglądało to tak: pierwsza biegnie Gabi z kijem, potem Inez, niebieska smycz, nareszcie roześmiana Gosia w wózku a ja na końcu z dłońmi na "kierownicy" jako ster i równoważnik. I wszystkie byłyśmy zziajane, tylko Gosia miała czkawkę od śmiechu:-). i tak zleciało 1,5h.
No i dzień rozpoczynam o 5 rano spacerem z Inez na polankę z kamieniami gdzie inez upodobała sobie załatwiać swoje potrzeby.
bohaciefka
Dziewczyny Przepraszam że nie pisałam ale mam pewne komplikacje związane z ciążą i ze swoim stanem zdrowia
Jestem po przeprowadzce.... dzisiaj jadę wakacje do rodzinki
Co do mojego męża romantyka ....znamy się 4 lata.... i nie było tak kolorowo bo kiedy poznałam mojego męża romantyka na mojej imprezie w 16 urodziny to od roku walczyłam z rakiem. Także nie było nam lekko. Wszystko co dobre to przyszło po tym kiedy poprosił mnie o rękę. A teraz znów nie jest za dobrze. Więc trzeba się przygotowywać na najgorsze
Lenka przykro mi, ze masz tyle trosk i takie ciężki bagaż doświadczeń, zwłaszcza że jesteś bardzo młoda.
Jeżeli nie jest to dla Ciebie trudne (jeżeli nie chcesz to nie będę dociekliwa) ale gdzie umieściło Ci sie to paskudztwo??? Miałaś naświetlania? A jak tak to ile serii przyjęłaś? Moja koleżanka właśnie kończy chemioterapię i tak podpytuję Ciebie ze względu na Nią. Proszę odpisz jak nie będzie to dla Ciebie zbyt przytłaczające oczywiście. Życzę dużo sił i zdrówka dla całej rodziny i Maluszków.
tsarina
MamaPower!
Nadal uważam scenarzystę brzyduli za mega gościa
Podpisała - powstała z grobu - Moniq
To może dlatego Kamińska teraz z nim jest.... facet ma pewnie niesamowite poczucie humoru, a to przecież kręci kobiety....
dziś wyjątkowo posiedzę z Wami wieczorem, bo mam spore zaległości i kiedyś trzeba to zrobić...
bohaciefka
A ja nie mam telewizora i nie obejrzałam ani jednego odcinka brzyduli:-(
Ojejku!!! Kasiu najmocniej przepraszam!!!! Moje ukłony pokory przyjmij Pani Tsarino.
Ojejku!!! Kasiu najmocniej przepraszam!!!! Moje ukłony pokory przyjmij Pani Tsarino.
Ostatnia edycja:
tsarina
MamaPower!
Aga - Pan Tsarin ma z Tobą ciekawe życie:-):-):-)
no ma chłopak zabawę, tylko, że ja nie jestem Aga, tylko Kaśka....
co do BrzydUli... żałuj dziewczyno, żałuj! to na zawsze zmieniło polską rzeczywistość
mama Niki
Ewelina
Miło że Moniq i Confi się odezwały ,brakowało tu was!!!!mam nadzieje że teraz już zostaniecie
Podzielam zdanie Moniq odnośnie Brzyduli
Roxy-co tam u was?jak Nadia???odezwij się bo dawno Cię nie było!
Jolu -jak uwas jak małe słoneczka?
Mamamatysia-jak chłopaki?no i co tam u Ciebie?
Kasica -A jak u was?jak Sanka?te ostatnie foteczki z konikiem super
Nam dzionek minął sympatycznie,urodzinki były fajne:-)Nic uciekam bo kupiłam książke więc biore się za czytanieno i lece po lampke winka co by się lepiej czytało:-)Dobrej spokojnej nocy majóweczki
Podzielam zdanie Moniq odnośnie Brzyduli
Roxy-co tam u was?jak Nadia???odezwij się bo dawno Cię nie było!
Jolu -jak uwas jak małe słoneczka?
Mamamatysia-jak chłopaki?no i co tam u Ciebie?
Kasica -A jak u was?jak Sanka?te ostatnie foteczki z konikiem super
Nam dzionek minął sympatycznie,urodzinki były fajne:-)Nic uciekam bo kupiłam książke więc biore się za czytanieno i lece po lampke winka co by się lepiej czytało:-)Dobrej spokojnej nocy majóweczki
reklama
tsarina
MamaPower!
ja się chciałam pierwsza zapytać!Ha ha ha małe przejęzyczenie, ale Aga czy Kaska oba popularne ;-)
mama Niki a co czytasz???
MamaNiki co za książka?
ja właśnie czytam trylogię Trudy Canavan "Era Pięciorga"...
edit: oczywiście, że przejęzyczenie czy przekliknięcie? nie ważne...
edit 2: MamaNiki chyba jednak zagineła między stronami książki, może jutro się dowiemy co ją tak porwało...
Kasiu opowiedz o spotkaniu u Agi_k_m...
Ostatnia edycja: