reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Marzena, kasia - proszę o spokój... Po co te wstawki, co??? Dawno aferek nie było?? No chyba, że ja też mam się dostosować do apelu.. :-p

ależ Aguś - ja kompletnie nie rozumię o co Ci chodzi???
Kasiu a Ty? Co my złego zrobiłyśmy???
a beee, a beee Marzenka!!!
a beee, a beee Kasia!!!

reklama
Marzena - proszę Cię....

a co do malgoss - mam nadzieje, ze nie będzie miala mi za złe... ale ja wiem... i powiem - KOBIETY GÓRĄ!!!!

Aga...Witaj:-) i sie nie złość...dziewczynki nie chciały zle:tak:

M&m,s...to jutro się szykuje na mega długą epopeje...ale jak nie będzie to jade do Ciebie i.......;-)

M&m,s.... Moja Żono-ale to słodkie:tak::-)

Aga....no to brawa dla Malgoss i kobietki-ale suuppeerrrrrrrr:tak:

Ojejjjj....sorki,za te dwa posty:(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
m&m's - "moja Żono" - no cuuudnie :-), a Tobie jak przechodzi MĄŻ przez usta (sprośne baby niech nie szukają podtekstów, hahahha)... Ja się przez miesiąc "biłam" z tym słowem... ale byłam młodsza, hehe.. no i mieliśmy mniejszy staż...

Roxy - ja wiem... ale nie chciałabym mieć tutaj jakiś nowych niesmasków na BB... po i po co? BB zaczyna wracać do normy, więc szanujmy to :-)

Martuś...jak wymyślą inny szybki transport a nie samoloty to pakuje się i jade:tak: Chyba ze skocze do Francji i tam przecisne się pod kanałem,może jakieś TGV tam kursuje:-D:-D:-D
Nie,nie kochana nie rób nam tego i pisz...zacznij już dzisiaj:tak:;-)

Witam mamusie:-)
M&M's-ale fajnie że już jesteś:-)my też tęskniłyśmy:tak:no i prose się tu nie migać-troszke odsapnij a potem pisz jak bylo żono!!!:-)no i mam nadzieje że jakieś fotki z cyfrowych aparacików się znajdą:tak:

Niki dziś była marudna co mnie strasznie drażniło,wpakowałam smyka do auta i pojechałam z nią na basen.Odrazu zły humor poszedł precz ,i moje kochane dziecie było przeszczęsliwe :tak:ciesze się,że nie boi się wody .Nawet sama pływa,kupiliśmy jej takie kólko z szelkami i sama śmiga.

reklama
Witam Was kobietki....alez wczoraj nastukalyscie...:-):-):-)

Niestety wszytkiego nie ogarnelam...:sorry:

Moniko..dziekuje Ci serdecznie za zyczenia imieninowe....Buziaki dla Ciebie..:-):-):-):-)

m&m's....fajnie ze juz jestes....:tak:..Ja tez czekam na foteczki...I dolaczam sie do pytania Agi...Czy nie mieliscie cyfrowek na swoim slubie....?? Nie masz ani jednego zdjecia??? Ani jednego??:tak::tak::tak:

Okruszku....alez z Twoich postow bije ciepelko....Ja bym Cie bardzo chciala poznac...:tak::tak:
I strasznie juz jestem ciekawa tej stronki....:tak::tak:

A u nas ...hmmm...jestesmy po szczepieniu....jednak zaszczepilismy jedan dawka..
Dziewczyny o dziwo nawet nie mialy stanu podgoraczkowego, a wrecz przeciwnie...dostaly takiego powera ze ho ho...:-):-)

Sprawa z biletami nadal nie wyjasniona..Nosz nie uwierzycie ale moj maz pisal dzis juz na strone polska do lini lotniczych..i tez nic..nie odpowiadaja...:wściekła/y::wściekła/y:

No i przeczytalam o Waszych planach co do zlotu.....ale ja Wam zazdroszcze...:sorry::sorry::sorry:
Ja teeeez bym chciala...:-):-

Edit...

Mamo Niki....alez fajnie macie z tym basenem....I super ze Niki tak lubi wode...:-)

A my wczoraj zrobilismy sobie rodzinny wypad do pobliskiego zamku i parku...Dziewczyny naogladaly sie zwierzatek a my mielismy ubaw bo co tylko zobaczyly to krzyczaly muuuuu muuuuu....Nosz nawet kroliki bylu muuuuu...:-D:-D:-D:-D:-D Wspaniele spedzilismy czas...Szkoda tylko ze juz dzis sie popsula pogoda i znow zaczelo padac...:sorry:

Ostatnia edycja:
Do góry