Witam Was kobietki....alez wczoraj nastukalyscie...:-):-):-)
Niestety wszytkiego nie ogarnelam...
Moniko..dziekuje Ci serdecznie za zyczenia imieninowe....Buziaki dla Ciebie..:-):-):-):-)
m&m's....fajnie ze juz jestes....
..Ja tez czekam na foteczki...I dolaczam sie do pytania Agi...Czy nie mieliscie cyfrowek na swoim slubie....?? Nie masz ani jednego zdjecia??? Ani jednego??
Okruszku....alez z Twoich postow bije ciepelko....Ja bym Cie bardzo chciala poznac...
I strasznie juz jestem ciekawa tej stronki....
A u nas ...hmmm...jestesmy po szczepieniu....jednak zaszczepilismy jedan dawka..
Dziewczyny o dziwo nawet nie mialy stanu podgoraczkowego, a wrecz przeciwnie...dostaly takiego powera ze ho ho...:-):-)
Sprawa z biletami nadal nie wyjasniona..Nosz nie uwierzycie ale moj maz pisal dzis juz na strone polska do lini lotniczych..i tez nic..nie odpowiadaja...
No i przeczytalam o Waszych planach co do zlotu.....ale ja Wam zazdroszcze...
Ja teeeez bym chciala...:-):-
Edit...
Mamo Niki....alez fajnie macie z tym basenem....I super ze Niki tak lubi wode...:-)
A my wczoraj zrobilismy sobie rodzinny wypad do pobliskiego zamku i parku...Dziewczyny naogladaly sie zwierzatek a my mielismy ubaw bo co tylko zobaczyly to krzyczaly muuuuu muuuuu....Nosz nawet kroliki bylu muuuuu...
Wspaniele spedzilismy czas...Szkoda tylko ze juz dzis sie popsula pogoda i znow zaczelo padac...