reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Oj dziewczyny jakie nowości czytam... w takim razie życzę M&m's i Mamo Niki udanych, owocnych starań.
Bohaciefka husky lub Alaskan malamut to rasy,które sobie kiedyś tam wymarzyłam(a mam kundelka)...fajnie,że macie takiego malucha. A ze wstawaniem to Marta ma rację jak z dzieckiem:)
Możesz wstawić jakieś zdjęcia szczeniaczka?

reklama
witam po polnocy...

Dzieki ,kobitki za mile slowa ,...Xavkiem sie zbyt nie martwie ,ze nie chce duzo chodzic ,moze wygodniej jest mu na kolanach -szybciej i bezpieczniej.

ankzoc-dobrze ,ze nic gorszego Maje nie spotkalo...mamusia bedzie masowac i bedzie wszystko dobrze.

M&Ms powodzenia w staraniach o dzidzi.Myslalam ,ze jak wejde na BB beda juz fotki,ale trzeba jeszcze poczekac,a taka ciekawa jestem..

Bohaciefka-gratki ,nastepna "kobieta "w domu,teraz nowe obawiazki z pieskiem.
Tez mialam psa suczke,kupilismy jak bylam z Oliverem w ciazy,niestety juz z nami nie jest,oddalam ja mamie ,bo w mieszkaniu sie meczyla a na wsi ma wolnosc...moze biegac ile chce.

Wszystkiego najlepszego na urodzinki dla Gabi (wiem miala 2 dni temu)

pstryk!!

aha a gdzie

barmanka , tikanis,...jak mnie nie bylo ,to zawsze szlo wasze posty poczytac ...

Witajcie kochane mamuśki !!!

Martalis,z Xavcia niezły kombinator!!!:tak:Uśmiałam się z jego przygody z atramentem:-D.Mój Tomek ostatnio sięgnął kostkę toaletową i wyilzal ją jęzorem. :szok:Mimo szorowania cały dzień jechało od niego lawendą. :wściekła/y:
Jeśli chodzi o dietę to jest to Dukan. :tak:Fajna dietka ale u mnie skończyło się samozaparcie i popłynęłam.:-(

Tsarina,jak tam po urodzinkach ? Opowiadaj .Ciekawa jestem czy były jakieś przygody.
:-D:szok:
Ankzoc, cieszę się,że jesteście po wizycie i wiecie na czym stoicie.Fajnie,że trafiliście na porządnego lekarza. Maja będzie szczęśliwsza po masażach bo dodatkowo zyska minutki spędzone z zabiegana mamusią:tak:

Martuś, widzę,że wróciłaś. :-)Opowiadaj nam szybko co i jak. Gdzie zdjęcia?:wściekła/y:

Ninko,pasemka to pikuś. Obcięłam sobie sama grzywkę i wyszła tragicznie. Mam krótkie włosy więc i grzywka krótka coś mi nie pasiło i zabrałam się za cięcie. Grzywka ma 1,5 cm a ja skoro świt biegiem poleciałam do fryzjera.
:zawstydzona/y:
Kasia , Marzenko o Wy niedobre. ;-)Gdyby nie nasza moderator kolejna zadyma by była.:tak:

Aga km,jak po wizycie tatusia chrzestnego?:-D

Jolu,proszę bardzo.Kurczę tyle czasu minęło i jeszcze nic nie wiecie o biletach,:szok: Tragedia!!!

Mamo Niki, 3 miesiące zlecą szybciutko. Uzupełnisz kwas foliowy i bez stresu zaczniesz starania.:tak:

Bohaciefko ,jak urodzinki?Sunia dalej wstaje rano? Wrzuć fotki.:tak:

U nas nudy. Jak ja nie cierpię jak mój M jeździ w niedzielne wieczory do pracy. Cały dzień zmarnowany bo nic konkretnego nie można zrobić.

Witajcie kobietki;-).
Filip od wczoraj dostał mega katar:no:i co znowu nie zaszczepię Go:-(ale co sie odwlecze .....
A Ja bardzo lubię weekendy, to jedyny czas kiedy spędzamy go wspólnie,ale niestety w nd. o 18 ten czas się kończy i M już w pracy,aby do piątku:tak:.
Jak tam dziewczynki po głosowaniu??

Witajcie kobietki;-).
Filip od wczoraj dostał mega katar:no:i co znowu nie zaszczepię Go:-(ale co sie odwlecze .....
A Ja bardzo lubię weekendy, to jedyny czas kiedy spędzamy go wspólnie,ale niestety w nd. o 18 ten czas się kończy i M już w pracy,aby do piątku:tak:.
Jak tam dziewczynki po głosowaniu??

Biedny Fifi. U nas z weekendami podobnie.Na wyborach nie byłam ale na drugą turę to już pójdę na 100%.

Monia, nadal ci się nudzi?
ja też na drugą turę sie wybieram. :tak:

Kasiu, biedny Filipek. U mnie Mikołaj zakatarzony --- bleghhhh. Zdrówka życzę. :tak::tak:

Ostatnia edycja:
Dzień dobry Majóweczki! :-)

Widzę, że weekendowo pusto...

ankzoc ależ się cieszę, że trafiłyście do dobrego lekarza, z pewnością rozwiał Twoje wątpliwości. Kiedy ruszacie do poradni?

m&m's jak się czujesz jako żona? :-) Pamiętam, że dla mnie nie był to tylko papier, byłam naprawdę bardzo szczęśliwa.... Czekam na fotki! Ucałuj Mikołaja od cioci co by katarek szybko minął :-)

kasiu Filipek zakatarzony? Oj, bidulek, jego też uściskaj!

monika jak to nie byłaś na wyborach?! Przecież to obywatelski obowiązek! :-) Popraw się, popraw ...

bohaciefka ale fajnie, że wpadłaś! Gratuluję nowego członka rodziny! Jak poszukiwania pracy Twojego M? Gaba cieszy się, że wakacje za pasem?

agakm kasiu M zaakceptował wycieczkę na Dolny Śląsk! :-)

U nas pracowicie, piątek spędziliśmy na spływie, sobotę na odwiedzinach u znajomych, a niedzielę u teściów. Zaraz do pracy.... Miłego dnia Kochane

Hejka laseczki. Co tam u Was?

Ja właśnie wróciłam z Mikołajem od dentysty.Stresik lekki przeżył ale nie było tak źle.Niestety ze spaceru dzisiaj nic nie będzie bo czekam na speców od przeglądu instalacji gazowej. Mają się zjawić do 19 .

dzień dobry...czy można?
Dawno mnie nie było, spędzałam czas z rodzinką. Mój M wrócił z wyjazdu i miał parę dni wolnego więc cieszyliśmy się sobą. Poza tym musiałam też troszkę od forum odpocząć...wiadomo.
Trochę Was poczytałam...fajnie ze wena wraca. Mam nadzieję ze mnie przyjmiecie na wieczorne pogaduchy...kiedyś. Fajnie by było.
Chyba nie bardzo tęskniłyście...ja tęskniłam i stąd ten post :sorry:

Marta, MamaNiki, Okruszek... powodzenia w staraniach. MamaNiki...bądź cierpliwa...trzy miesiace szybko miną a Ty jak pisałą Monia ładuj w siebie kwas foliowy , będzie dobrze ;-)

Marta ...fajnie ze ten najważniejszy dzień w życiu się udał. Zazdroszczę ślubu w plenerze...bo sama pertraktuję z urzędem stanu cywilnego w Ostródzie ;-)
Wbrew pozorom ja też jestem ciekawa zdjeć ( Marzena i Kasia pozdrawiam:-p) , bo na pewno było pięknie. Szczerze mówiąc sama nie mogę doczekać się kiedy będę mogła mówić na M "mężu" :tak:
Zdrowia dla Mikołaja...łączę sie w bólu z zakatarzonym Damianem....:confused2:

Bohaciefko...miałam to szczęście widzieć Twoją piękną Inez :-)
dziewczyny....sunia jest śliczna, niebieskooka i słodka :tak::tak::tak:
No i ja też nie mogę doczekać się spotkania, cudnie będzie was znów zobaczyć.

Jolu to okropne z tymi biletami. mam nadzieję ze się wszystko wyjaśni. Piszesz o niemożności dojechania na spotkanie...ale przeciez będziesz w Polsce prawda? Nie dalibyście rady przyjechać do nas? Moniq najprawdopodobniej tęż będzie jechała. Nie wiem jak wygląda wasze sytuacja z autem ...w każdym razie zapraszam :-)

odpisałam trochę po łebkach, przepraszam ,że nie do wszystkich jednak Damis się obudził i nie będzie mi dane dokończyć...
Mam nadzieję ze uda mi się wkręcić w jakaś pogadankę jak będzie nas więcej....:tak:

reklama
Witam Mamusie

Przepraszam że nie pisałam
ale wczoraj byliśmy na roczku
a Maja nie dawni się dopiero wyleczyła
mniej więcej jestem w temacie ale raczej mniej niż więcej :(

i mam dobrą wiadomość lecz nie jestem do końca potwierdzona
jestem w ciąży ....

Do góry