reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Witaj Martuś...A coś więcej niż wspaniale....;-)

nie pytaj jej, bo to nie wypada! niech ci na PM napisze, albo maila z opisem wyśle, a nie tu! wiesz przecież...!!!

Witam wieczorkiem! widzę, że wczoraj to był incydent z frekwencją... szkoda... miło było! no i fakt - we wczorajszej licytacji zapomniałam o Malgoss. Ale to dlatego, że Malgoss nas zaniedbała. Nie ma jej już dość dawno... Ktoś wie co u niej? I jak maleństwo?

no to weekendujcie się Kochane!

reklama
witajcie!!!!

wbijam się... tylko jeszcze szybko Was nadrobię ;-)

Marta - witaj!!! i jak tam "PO" - jakieś zauważalne zmiany ;-):-D

a u mnie z nowości - właśnie wyszedł Chrzestny jagi od NAS - był az 30 minut, hahaha

dobra... nadrabiam

Wypada,wypada...nawet opowieść jest wskazana-jak najbardziej:tak:
Tylko nasza młoda mężatka coś chyba czasu nie ma,czyżby mężuś absorbował tak bardzo;-):-D
Marta...no nie bądz taka,my tu tak długo czekamy:sorry::-(

Tak tup nogami i wyma**** rękami!!!
wiesz, że m&m's nie może Ci poopowiadać, bo to byłoby źle widziane jak by się czymś pochwaliła... co z tego, że Ty chcesz i Ty pytasz...
tak będę tupać i machać:-DJak to co z tego...JA pytam JA...a jak komuś nie pasuję to niech nie czyta....

Marzena, kasia - proszę o spokój... Po co te wstawki, co??? Dawno aferek nie było?? No chyba, że ja też mam się dostosować do apelu.. :-p

Marta - opowiadaj... ja też z chęcią coś ślubnego przeczytam!!! No i jak to.... zwykłych aparatów cyfrowych nie było na Waszym ślubie??? Nie wykręcaj się!!! CZEKAMY na fotki!!!

reklama
Marzenko KASIU :-p uśmiałam się!! dzięki. Kochana jesteś. hi hi hi naprawdę aż mnie brzuch rozbolał tak się śmiałam. :-D

dziewczynki opiszę wszytsko ale poczekajcie dajcie mi czas do jutra, bo ja dopiero jeden dzień opisalam i wyszła mi jedna strona. :oo: :oo: więc myślę że jutro będę mieć gotową moją epopeję. :-D

Marzenko jak tam przygotowania do wyjazdu?

A Malgoss widziała że się nie odzywa. mam nadzieję że wszytsko u niej ok i zaniedbuje nas z braku czasu. już powinna wiedzieć czy będzie Izabela czy nie? :-)

Witaj Roxy i Aga :-)

Czy coś się zmieniło, hmm, mój MĄŻ bez przerwy mówi do mnie "MOJA ŻONO" :-)

Ostatnia edycja:
Do góry