reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Witaj Martuś...A coś więcej niż wspaniale....;-)

nie pytaj jej, bo to nie wypada! niech ci na PM napisze, albo maila z opisem wyśle, a nie tu! wiesz przecież...!!!

Witam wieczorkiem! widzę, że wczoraj to był incydent z frekwencją... szkoda... miło było! no i fakt - we wczorajszej licytacji zapomniałam o Malgoss. Ale to dlatego, że Malgoss nas zaniedbała. Nie ma jej już dość dawno... Ktoś wie co u niej? I jak maleństwo?

no to weekendujcie się Kochane!

reklama
witajcie!!!!

wbijam się... tylko jeszcze szybko Was nadrobię ;-)

Marta - witaj!!! i jak tam "PO" - jakieś zauważalne zmiany ;-):-D

a u mnie z nowości - właśnie wyszedł Chrzestny jagi od NAS - był az 30 minut, hahaha

dobra... nadrabiam

Wypada,wypada...nawet opowieść jest wskazana-jak najbardziej:tak:
Tylko nasza młoda mężatka coś chyba czasu nie ma,czyżby mężuś absorbował tak bardzo;-):-D
Marta...no nie bądz taka,my tu tak długo czekamy:sorry::-(

Tak tup nogami i wyma**** rękami!!!
wiesz, że m&m's nie może Ci poopowiadać, bo to byłoby źle widziane jak by się czymś pochwaliła... co z tego, że Ty chcesz i Ty pytasz...
tak będę tupać i machać:-DJak to co z tego...JA pytam JA...a jak komuś nie pasuję to niech nie czyta....

Marzena, kasia - proszę o spokój... Po co te wstawki, co??? Dawno aferek nie było?? No chyba, że ja też mam się dostosować do apelu.. :-p

Marta - opowiadaj... ja też z chęcią coś ślubnego przeczytam!!! No i jak to.... zwykłych aparatów cyfrowych nie było na Waszym ślubie??? Nie wykręcaj się!!! CZEKAMY na fotki!!!

reklama
Marzenko KASIU :-p uśmiałam się!! dzięki. Kochana jesteś. hi hi hi naprawdę aż mnie brzuch rozbolał tak się śmiałam. :-D

dziewczynki opiszę wszytsko ale poczekajcie dajcie mi czas do jutra, bo ja dopiero jeden dzień opisalam i wyszła mi jedna strona. :oo: :oo: więc myślę że jutro będę mieć gotową moją epopeję. :-D

Marzenko jak tam przygotowania do wyjazdu?

A Malgoss widziała że się nie odzywa. mam nadzieję że wszytsko u niej ok i zaniedbuje nas z braku czasu. już powinna wiedzieć czy będzie Izabela czy nie? :-)

Witaj Roxy i Aga :-)

Czy coś się zmieniło, hmm, mój MĄŻ bez przerwy mówi do mnie "MOJA ŻONO" :-)

Ostatnia edycja:
Do góry