reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
kasiu aguś właśnie sprawdziłam, że będę miała do Was ok 130 km! To 1h45min jazdy :-) Co robicie między 5 a 15 lipca? Może kawkę wypijemy :-)

monika dobre wino nigdy nie jest złe :-)

Mamstud - fajny ten Wasz wypadzik z Andrzejkiem. Dobrze, ze tak zabiegacie o ten czas sam na sam z Nim, no i Andrzejek ma szczescie, ze ma takich cudownych Rodziców, którzy organizują takie wypady - to z pewnościa wzmacnia więzi między Wami no i między Andrzejkiem i Gabą, bo nie ma bzdurnej zazdrosci...

Ninko - Jaga z ząbkami idzie niczym od lustra... wszystko jest pięknie symetrycznie, i zawsze idą jej od razu 2 (jedynie przebicie się spóźnia się z jednej strony o 4-5 dni) najpierw były dolne jedynki, poźniej gorne jedynki, dolne 2, górne 2, dolne 4, górne 4

Kasiu - a może jednak skusisz się na ciacho?? zrobiłam to co na poczatku maja, ale z 5 krotną wiekszą ilością truskawek :-D

super, ze już macie paszporciki w druku!!! juz nie moge sie doczekać Waszych wakacyjnych fotek

kasiu aguś właśnie sprawdziłam, że będę miała do Was ok 130 km! To 1h45min jazdy :-) Co robicie między 5 a 15 lipca? Może kawkę wypijemy :-)

Kochana - w tym terminie jestem na miejscu - jedynie 10-12.07 mogę być na weselu (albo na śląsku albo w ok. Bolesławca) - ale co by nie było - ZAPRASZAMY!!!!!!

szykuje grilla!!! Kasia - to co robimy zlot u mnie czy u Ciebie?

Marzenko,mój starszak też był od skur.......Wiesz jak można rozpuścić dziecko jak się na nie czeka tyle lat? Nie wiesz kochana.Z wiekiem mu to przeszło i teraz sam mi pomaga. Jak się bawi z Tomkiem to każe mi uciekać bo przeszkadzam.

Kasiu,fajnie,ze Cię rozbawiłam.

Marzenko,mój starszak też był od skur.......Wiesz jak można rozpuścić dziecko jak się na nie czeka tyle lat? Nie wiesz kochana.Z wiekiem mu to przeszło i teraz sam mi pomaga. Jak się bawi z Tomkiem to każe mi uciekać bo przeszkadzam.

a co to ja osiemnastka??? stara d... już jestem... niestety... ile miałaś lat jak Mikołaja urodziłaś?

reklama
Do góry