reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Kasiu będzie chodził w nich po domku.
Ninko,ja jeszcze nie wiem. Myślę o naszym morzu.
Mamstud,moje dzieci były dziś ubrane w bluzki na długi rękaw. Fakt byłam rano na spacerze. Później się ociepliło.

reklama
Ninko - my zazwyczaj jeździmy "last minute" - więc na razie nic nie zplanowane...

Mamstud - u nas dziś było tak średnio, ale na jutro znowu deszcze zapowiadają... a na niedziele niby 11 stopni...

Paszporty w druku:-)Filipa będzie na koniec czerwca, a mój i Wiktorii 15 lipca,także spoko zdążymy:-)
Ja dzisiaj cierpię bo spaliłam ręce ,a Wy na długi rękaw ojoj....

U nas ma być jutro 25 stopni i postanowiłam zabrać dzieci do babci na wieś. Wracają stamtąd czarni jak ziemia i nie można ich domyć. Mówię Wam jacy są szczęśliwi jak mogą się tarzać po ziemi.

witajcie

można się wbić?????

no i na Martini też się piszę :-D;-)

w zamian mam torcik smietankowo-truskawkowy - połączanie będzie idealne :tak:

Roxy,ja też tak szalałam przy pierwszym dziecku. Jak szogun będzie miała rodzeństwo to Ci przejdzie.
Czyli dupa,tak już mi zostanie bo raczej nie planuje rodzeństwa dla młodej...chociaż:eek:

Nino...gratki dla Julka:-)

Co do pogody to ja jestem przerażona,fakt dziś było ładnie ale od jutra znów deszcze i zimnnnooooo,brrr:wściekła/y:
Wyprowadzam się z tego kraju:wściekła/y:

reklama
Do góry