reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
to ja też się cieszę! Spotkamy się na 100% :-) Jestem zmotoryzowana i chętna, już się nie mogę doczekać! Dostosuję się do Was bo ja w końcu na urlopie będę :-)

Licytujecie się kto później urodził pierwsze dziecko?
To ja nie mogę rywalizować.... miałam 21 lat :-)

Mamstud jak byś o Katowice miała zahaczyć:-D to daj znać!!! tylko ja też ten weekend 10-11.07 mam zajęty;-)

Zahaczyć? :-):-):-) Gratuluję :-) Raczej nie planowałam... Ale może Ty ZAHACZYSZ o Bolesławiec albo o Legnicę? :-)
A propos Bolesławca, aguś chyba całkiem w pobliżu jest Bolków, co? Bywałam tam często i hucznie :-)

Aga mi to obojętnie ja mam prawko to zawsze mogę podjechać.Już się cieszę

czytasz Mamstud????

już wszystko zaplanowane :-D:tak:
ale się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o - a może jakiś wspolny wypadzik w góry?? poczuwam się jako przewodniczka po Izerach bądź Karkonoszach... no chyba, że Wy już macie wszystko zaplanowane...

Mmatysia, a Ty?? umawiałyśmy się na wspólny wypad.... Może zrobimy wielki zlot, co?? ale by było zaj...biście (przepraszam, ale nie mogłam się opanowac :-D)!!!!

kasiu no to mnie przebiłaś, ja urodziłam 22 lutego, a 13 skończyłam 21 lat.

monika a może jakoś dojedziesz, co?....

Co do szłu kupowania ubrań, tak teraz sobie myślę, że przy drugim dziecku też mi się nasiliło :-)

mamo Niki jak Twój desperados? :-)

reklama
Do góry