reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
aguś Karkonosze mam mniej więcej opanowane, za to w Izerskie jadę pierwszy raz. Kocham góry!!! :-) Może dlatego, że 20 lat się na plaży wylegiwałam :-)

Ale byłoby fajnie gdyby więcej mam z południa do nas dołączyło!!

Aga Ja zawsze i wszędzie:tak:
Moni jak by Ci się udało za pierwszym razem jak Mi to byś teraz się licytowała na najmłodszą,ale na szczęście dla Ciebie wyszło jak wyszło;-).

Zahaczyć? :-):-):-) Gratuluję :-) Raczej nie planowałam... Ale może Ty ZAHACZYSZ o Bolesławiec albo o Legnicę? :-)
A propos Bolesławca, aguś chyba całkiem w pobliżu jest Bolków, co? Bywałam tam często i hucznie :-)

czyżbyś jeździla na Castle Party???
Moj M też byl czestym uczestnikiem tamtejszych imprez, hehe

Kasia do Bolkowa ma chyba blizej... chociaż... hmmm... mamy prawie po równo...

Kurcze ale suuuuuper - no cieszę się jak głupia, hahha....

Marzenka, Roxy, Mmatysia, mama Niki - teraz Wasza kolej!!! Pakujcie się i przyjeżdżajcie do NAS!!!!

nie możecie bliżej mieszkać:-(

Kochana - na Ciebie też czekamy!!! masz prawie miesiąc aby się zorganizowac!!! dawaj, dawaj!!!

Moni kombinuj dziewczyno:tak::tak:;-).Ja zawsze wiedziałam że wszystko już dla nas jest tam gdzieś zaplanowane:tak::tak:.
Kurcze byłam najmłodsza,hymmmm......

Ostatnia edycja:
reklama
no normalnie zrobiłam tylko dwa łyczki piwa a już mi się miesza:-Dlaski muśicie mi wybaczyć:tak:no kurna sama nie wiem czemu was myle:zawstydzona/y:
hej Aguś;-)na twoim kolorku fajnie by wyglądały blond refleksy:tak:czyli tak jak ja się relaksowałaś,ja to w zasadzie siedziałąm i obserwowałam co młode mieszają ,bo cośik się motały,ale wyszłam z mega czerwienią:tak:

E tam gadanie -moja Niki dała mi po urodzeniu tak popalić ,naszczęście tylko przez 5-mcy.Moi rodzice i inni stwierdzili że ja już więcej dzieci nie będe chciała mieć.Nic bardziej mylnego:tak:fakt było cięzko,ale było minęło i dawno zapomniałam.Nie mozemu być z m egoistami i zgotować Niki los jedynaczki,Sama bym nie chciała być jedynaczką.Także jak z jednym dało się rade to i z drugim smykiem będzie ok:tak:Jedyny minus ,że mozemy się zacząś starać za 3mce

Do góry