reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
aguś Karkonosze mam mniej więcej opanowane, za to w Izerskie jadę pierwszy raz. Kocham góry!!! :-) Może dlatego, że 20 lat się na plaży wylegiwałam :-)

Ale byłoby fajnie gdyby więcej mam z południa do nas dołączyło!!

Aga Ja zawsze i wszędzie:tak:
Moni jak by Ci się udało za pierwszym razem jak Mi to byś teraz się licytowała na najmłodszą,ale na szczęście dla Ciebie wyszło jak wyszło;-).

Zahaczyć? :-):-):-) Gratuluję :-) Raczej nie planowałam... Ale może Ty ZAHACZYSZ o Bolesławiec albo o Legnicę? :-)
A propos Bolesławca, aguś chyba całkiem w pobliżu jest Bolków, co? Bywałam tam często i hucznie :-)

czyżbyś jeździla na Castle Party???
Moj M też byl czestym uczestnikiem tamtejszych imprez, hehe

Kasia do Bolkowa ma chyba blizej... chociaż... hmmm... mamy prawie po równo...

Kurcze ale suuuuuper - no cieszę się jak głupia, hahha....

Marzenka, Roxy, Mmatysia, mama Niki - teraz Wasza kolej!!! Pakujcie się i przyjeżdżajcie do NAS!!!!

nie możecie bliżej mieszkać:-(

Kochana - na Ciebie też czekamy!!! masz prawie miesiąc aby się zorganizowac!!! dawaj, dawaj!!!

Moni kombinuj dziewczyno:tak::tak:;-).Ja zawsze wiedziałam że wszystko już dla nas jest tam gdzieś zaplanowane:tak::tak:.
Kurcze byłam najmłodsza,hymmmm......

Ostatnia edycja:
reklama
no normalnie zrobiłam tylko dwa łyczki piwa a już mi się miesza:-Dlaski muśicie mi wybaczyć:tak:no kurna sama nie wiem czemu was myle:zawstydzona/y:
hej Aguś;-)na twoim kolorku fajnie by wyglądały blond refleksy:tak:czyli tak jak ja się relaksowałaś,ja to w zasadzie siedziałąm i obserwowałam co młode mieszają ,bo cośik się motały,ale wyszłam z mega czerwienią:tak:

E tam gadanie -moja Niki dała mi po urodzeniu tak popalić ,naszczęście tylko przez 5-mcy.Moi rodzice i inni stwierdzili że ja już więcej dzieci nie będe chciała mieć.Nic bardziej mylnego:tak:fakt było cięzko,ale było minęło i dawno zapomniałam.Nie mozemu być z m egoistami i zgotować Niki los jedynaczki,Sama bym nie chciała być jedynaczką.Także jak z jednym dało się rade to i z drugim smykiem będzie ok:tak:Jedyny minus ,że mozemy się zacząś starać za 3mce

Do góry