reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Aga wbijaj się:-)za torcik podziękuję ale na wino czekam nadal:-D
A co do paszportu,to jak mi odciski pobierali to mnie trafiało.....co za sprzęt...z 15 minut i nie mogła pobrać:sorry::eek:

reklama
pewnie, że można

Dawno Cię nie było

Jak Jaga ?I budowa?

:-):-):-):-):-):-):-):-)

a tam dawno.... codziennie podczytuję... wczoraj prawie nawet poodpisywałam...ale M zawołał, a ze bym dosc miły... więc odeszłam ;-):-)

wczoraj się odchamiłam... poszłam w końcu do fryzjera..ale żadnego szału na głowce nie mam - podcieniowałam kudełki, i zrobiłam sobie dłuższą grzywkę (z lekka z ukosa)

Jaga - śpi od 20:20...

a budowa - ciiiii.... nie ruszajmy tematu...

Witam dziewczynki:)
źle mnie zrozumiałyście :-)7godzin byłam poza domem -Kasiu-u kosmetyczki nie robiłam operacji plastycznej:-Duzupełniałam paznokcie ,wreszcie mam żel na swoich,oraz pedicure.Potem jechałam do fryzjera żucić farbe-bo samej mi się w domku nie chciało.Dobrze tak samej czasem wyjść:tak:u mnie to rzadkość.
Marzenko-jaki kolorek rzucasz na pasemka?jestem strasznie ciekawa:tak:Ja mam czerwone teraz całe.
Niki śpi-padła jak kawka byłyśy na długim spacerze w parku i nie było drzemki ,w domku padła odrazu po kąpieli i śpi :-)

Mi właśnie chłodzi się desperados:tak:

Hej Aguś. Jak humorek?

Daria,nie rób tego młodej. Staraj się o rodzeństwo póki jeszcze mała.Nadia będzie się nim opiekować a Ty popijać kawę.Wiem co mówię.
Mamstud,po tym Twoim martini jakoś tak ładnie mi się włosy rozjaśniają

Mamo Niki to ja robię pasemka. Rudę kudły a pasemka blond. Zawsze nas mylisz.Ciekawe dla czego_Owszem obie jesteśmy puszyste,mamy wspólnego męża ale więcej podobieństw brak:-D

reklama
Do góry