reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Marzena cholercia ja bym też chciała zachować rozsadek w tej kwestii:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nino...A u nas 8 zębów,6 wyszło na raz tuż przed roczkiem i na razie stop...najpierw były jedynki na dole potem dwójki u góry,potem na dole i na końcu górne jedynki-hmmm śmiesznie. Teraz zastój;-)

Mamstud...:-)

reklama
Moni a mi do sandałów nie dorósł,a tak mi ich szkoda:(
Marzenko u Mnie rozsądek i zakupy tylko wtedy kiedy portfel pusty:sorry::-D.

A bo wkurza mnie ta cisza. Telefony nie dzwonią, pracy nie ma.
Julkowi wczoraj odkryłam 5 u góry i już niedługo będzie 5 po drugiej stronie. Szok...a gdzie trójki, czwórki.
No i mój młody zaczyna chodzić.

mamstud fajny pomysł ...spływ kajakiem.

Kasiu, podam adres wysyłaj nie będę musiała jutro kupować.;-)

Ninko,gratki dla Jula!!! Jak zacznie chodzić to sobie odpoczniesz bo zajmie się sobą:tak:

ja też niestety jestem rozrzutna jeśli chodzi o kupowanie łaszków dla dzieci... :-)

Co Wy piszecie? Jak to lata nie ma?! U nas k olejny dzień z rzędu 23 st w cieniu, w słońcu ok 30.... Dziś Gaba miała sandałki na gołe sopy, tunikę na ramiączkach i krótkie spodenki....

Moni to rozmiar 22:-)fakt że za darmo,ale z Bartka i dlatego mi szkoda,a za rok mogą być za małe:wściekła/y:
Mamstud ja też nie wiem gdzie lata nie ma....u mnie brakuje ciuchów dla Filipa ha ha ha tak się brudzi,że kilka razy go przebieram.

Ostatnia edycja:
reklama
dziękuje

a co u Was dziewczyny?

Marzenko jak wakacje?zaplanowane?

Monika a Ty gdzieś wybywasz?

Kasia wiem, że będzie szaleć? a jak paszport i sprawy urzędowe?

Do góry