reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Hejka:-)

Mama Niki...dzięki za miłe słowa,myślałam że ja tylko taka spanikowana jestem,Ankzoc Tobie tez dziękuje:-)
Co do kosmetyczki to fajnie się masz ale aż siedem godzin:szok: jeju co Ty robiłaś? Ja to raz w życiu byłam u kosmetyczki i to tylko na permanentnym...ale chyba w końcu na stare lata trzeba sie będzie wybrać:zawstydzona/y::-D

Ankzoc...wiem,pisałaś że jutro dasz nam znać co z Majeczką ale moze da sie wcześniej:sorry: Mam nadzieje ze wszystko git i jesteś juz spokojniejsza:tak:

Mmatysiu...gratulacje dla Tosi że trafiła do takiej świetnej rodziny,no i Wam gratuluje nowego członka rodziny,może jakieś foteczki maleństwa:sorry:

Marzena...a jednak pojechałaś,no i jak zakupki???

Mamstud...udanego wypadu życze:tak:
Hmmm martini powiadasz,ja sącze zmrożonego redsika;-)

No właśnie Marzenka co tam złowiłaś ,bo jutro będę koło sklepu i nie wiem czy warto się fatygować?
A dziękuję Mamstud-chętnie:-):-D.

no zapomniałam o zakupach...

kupiłam tylko dwie pary legginsów dla Młodej... kurcze sporo tam tego i jest w czym wybierać, ale ja już się troszkę obkupłam w letnie ciuszki, a tu lata jak nie było tak nie ma. No i potem znowu połowa z metkami zostanie. Postanowiłam podchodzić rozsądnie do sprawy zakupów!

Marzenko,jak Antosia? Chodzi?
podobno chodzi... ale ja tego jeszcze nie widziałam. zresztą myśmy się ostatni raz widzieli jak młodej roczek odprawialiśmy czyli 9 maja. no i wtedy od samochodu prowadzili ją za rączkę - ale tak to i Natasza potrafi - a potem siedziała cały czas u tatusia na kolankach...

reklama
podobno chodzi... ale ja tego jeszcze nie widziałam. zresztą myśmy się ostatni raz widzieli jak młodej roczek odprawialiśmy czyli 9 maja. no i wtedy od samochodu prowadzili ją za rączkę - ale tak to i Natasza potrafi - a potem siedziała cały czas u tatusia na kolankach...

uuuuuuuuuuuuuuuuu,postępy. Musisz to koniecznie zobaczyć.Miałam nadzieje,ze Nataszka będzie pierwsza.

Do góry