patusia44
Mama Oliverka i Emilki
a czy ktoraś z was ma problem z zaparciami . heh mnie zaczeło męczyc od tygodnia - mozna cos brać , pic jakies ziólka ???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Problem z zaparciema czy ktoraś z was ma problem z zaparciami . heh mnie zaczeło męczyc od tygodnia - mozna cos brać , pic jakies ziólka ???
Cześć dziewczyny ja już po usg z dzidzią o.k. waży około 480 g tylko jest ułożone poprzecznie i łożysko jest na przedniej ścianie troszke z boku czy kóraś tak miała.Jestem w 22 tygodniu i 2 dni. Lekarka powiedziała że to łożysko przeszkadza w obruceniu się ale że jest możliwość obrucenia się co o tem myślicie, a mam zdjęcie płuci dzidzi wkleje w miejsce usg.
Ja się melduję po dzisiejszym badaniu. maleństwo rośnie zdrowo i waży już 470 gram. No i dołączam do majówek czekających na chłopca. Lekarz stwierdził na 1000% że syn. Mój M jest bardzo szczęśliwy i ja oczywiście też.
tez duzo wody pijam sprubuje tej aktivi- regularnie wprowadze do codziennego menu. Dziękuje za radę. Normalnie szokPatusia ja mam ten sam problem ale pomaga mi Aktivia ta w niższych kubeczkach i suszone śliwki. Pije też sporo wody mineralnej.