Witajcie Majóweczki!
Dawno mnie tu nie było.... Mam nadzieję, że mnie znowu przygarniecie! :-)
m&m's o losie! To już dziś! :-) Cudownie, piękną pogodę będziecie mieli, a wiesz co to oznacza? Całe życie pełne słońca! :-)
Barmanko doczytałam, że się przeprowadziliście, super - cieszę się razem z Wami. Zasmuciłaś mnie wieścią o wylocie do Polski, mam nadzieję, że da się to jeszcze jakoś odkręcić... A jak Marcelo i jego skóra? Gaba przy tych upałach znowu jest cała w kropki, nie ma jak to AZS :-( Stosuję Emolium w ilościach hurtowych ale nic to nie daje, okazało się, że ma uczulenie na większość kremów z filtrem.... :-(
Mamo Niki bardzo bardzo bardzo dziękuję Ci za wiadomość na priv! Jesteś kochana :-) Niestety jeszcze nie miałam czasu wybrać się do fryzjera....
Tsarina oj, usypiasz Izę Mirę na rękach? Gratuluję bicepsów :-) Oducz ją kochana od tego jak najszybciej bo im dłużej tym gorzej....
ankzoc rozumiem brak Ciebie na forum, też tak mam ostatnio.... Zazdroszczę udanej imprezki urodzinowej - nasza była klapą :-( Piszesz, że Maja pokochała konie, może już wybrała swoją ścieżkę zawodową :-)
monika kurcze, widziałam Twój suwaczek odchudzeniowy!! wielkie łał!!! Jak Ty to zrobiłaś?! Mnie się przytyło ostatnio, chyba po odstawieniu Gaby od cycka, pozwalam sobie na zbyt wiele, w końcu rok pościłam, a teraz mam za swoje :-(
Marzenko widziałam Cię na fotkach ze spotkania, nie mogę się nadziwić jaka Nataszka jest do Ciebie podobna!
mamamatysia od dawna podejrzewałam, że jesteć cyborgiem... Opisy dziewczyn mnie utwierdziły w tym przekonaniu :-) Mogę zostać Twoją żoną? :-)
U nas nic nowego, dzień za dniem jakoś upływa. Pierwsze dwa tygodnie lipca mam urlop i zajmuje się jego planowaniem. Chcemy jechać do Liberec, zobaczcie jak tam pięknie!
Městské informační centrum - Liberec
Andrzejek dziś jedzie do swojego ojca na kilka dni, a ja już mam doła... Gaba sama nie chodzi, zawsze musi trzymać mnie za palec, ewentualnie chodzi ze swoim robalem na kiju :-) Ma 4 ząbki i na razie cisza. Z nocnika ucieka, a jak już ją posadzę to płacze... Dziwi mnie to bo Andrzej w jej wieku już w ogóle nie nosił pieluch....
Gabcia sporo gada: mama, tata, lala, nie ma, daj, bam, am, cacy, Andzej :-) I mnóstwo słów które brzmią jak chińszczyzna :-) Śpi całą noc, a na pewno pamiętacie jak kiedyś dawała nam popalić, mam nadzieję, że to już za nami :-)
W pracy mam kocioł, szykujemy się do audytu wewnętrznego i już się boję jak to będzie. Zastanawiam się czy nie iść sobie na podyplomówkę od października, myślę o psychologii zarządzania, zobaczymy....
Zajrzę wieczorkiem, mam nadzieję, że napijemy się czegoś razem :-)
Miłego dnia kochane! :-)