reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Dopiero doczytałam o tej twojej kuchni i wentylacji:sorry2:a co tak bardzo szalejecie z M... że musisz kuchnie zamykać, żeby sąsiedzi nie słyszeli:confused::-D:-D

Dopiero doczytałam o tej twojej kuchni i wentylacji:sorry2:a co tak bardzo szalejecie z M... że musisz kuchnie zamykać, żeby sąsiedzi nie słyszeli:confused::-D:-D

my przy sasiadach to myszki... wiem, wiem, nie pamieta wół jak cielakiem był, ale to parka studentów i strasznie hałasują (sex, impreza, sex i impreza..)
zmieńmy temat, bo cały czas o mnie- na próżną wyjdę...
jak się kładzie dziecko spac w taki upał? i taki zaduch?

Do łóżeczka butla i spokój...widzisz jakie to proste:-D:-Da tak poważnie muszę oduczyć dziecka zasypiania z butlą..:dry:na noc to jeszcze się nie boję, ale w dzień hymmmm jak......

Do łóżeczka butla i spokój...widzisz jakie to proste:-D:-Da tak poważnie muszę oduczyć dziecka zasypiania z butlą..:dry:na noc to jeszcze się nie boję, ale w dzień hymmmm jak......

próbowałam, ale Iza ucieka... boje się, że w końcu przesadzi balustradę łożeczka i spadnie na głowe... na noc zasypainie obowiązkowo po butli, w naszym łożku, a przez dzień na rękach- wiem, mój błąd...

staje na poduszce/miśku/czymkolwiek i drugą nogą się wspina (mamy turystyczne), a że ja ostatnie łóżeczko nagiełam i jest niższe z jednej strony to bezczelnie to wykorzystuje (wkładałam śpiącą Izę do łożeczka i mnie przeważyło, tak, że oparłam się na łożeczku i je wygiełam)

reklama
Do góry