M
Marzena80
Gość
Dzisiaj jest taki upał,że na spacerek wyjdziemy dopiero wieczorkiem.W dzień jest tragedia.
no ja myślę, żeby do reala jechać... pospacerujemy po nabiale troszkę to się ochłodzimy...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj jest taki upał,że na spacerek wyjdziemy dopiero wieczorkiem.W dzień jest tragedia.
no ja myślę, żeby do reala jechać... pospacerujemy po nabiale troszkę to się ochłodzimy...
Tsarina,dzięki za odpowiedz w sprawie soli do kąpieli.
ja na szczęscie u rodziców mam ogródek,ale w naszym domu cudem jest balkon na północną stronę... zero słońca ale i tak ciepło...Moni mi Roxy sypia między 10 a 13 to zawsze wychodzimy po 14/15 wcześniej jak coś to okupujemy balkon
Tsarina tylko weszłam i od razu w śmiech ha ha ha,także jutro sadzone na obiadiiii możesz pisać do mnie;-):-).