reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Otwieramy nowy interes i dopóki nie znajdziemy pracowników będziemy harować tzn ja będę bo Adam pracuje:sorry2:.Psa nie kupujemy bo za duży problem poza tym kota dałaby mu popalić:cool2:.Mati dostał królika lwiego czekamy tylko aż podrośnie bo jeszcze pije mleko mamy.
A biuro to Exim Tours
http://www.eximtours.pl/index.php?pid=1099&step=offerdetails&search

a co z Fifim jak matka będzie pracować? no i kobieto nie dręcz mnie i napisz co to za interes!!!

exim powiadasz...

reklama
Matysia to tylko pogratulować ,aby wszystko poszło po Waszej myśli:tak:a i członka rodziny też:-)

witajcie Mateczki!!!

Wszystkiego najnajnaj z okazji naszego święta!!!

Boziu... równy rok temu wyszłam z Jagódką ze szpitala do domciu... Normalnie zaczynam na nowo wszystko przeżywać...

a teraz życzonka dla naszych Solenizantów:

Damianka oraz Wiktorka !!!

Chłopcy - życzę Wam przede wszystkim cudownego dzieciństwa. Oby chwil radości nigdy nie zakłócał smutek Waszych mam (czyli.. Mamuśki (Confi i Owco) - Wam życzę mega pokładów cierpliwości do małych szkrabów jak i ich Tatuśków, oraz jeszcze wiekszych pokładów szczęścia), stosu super zabawek, a co za tym idzie pokaźnej kolekcji aut...
no i zdróweczka, co by nigdy Was nie zawodziło.
Buziaki - Ciocia Aga i Jagodzia :***

2j0fnsx.gif

2cfw95i.jpg

Tsarina - aj low ju!!!
Dusiłam się ze śmiechu czytając Twojego posta... a było to mega trudne... bo jaga śpi, a ja nie mogę się przemieścić do drugiego kompa ...bo tam "straszy" :-D:-D:-D (czyt. Teściowa siedzi u moich Rodziców)

Marzenko - widzę, że przygotowania do wyjazdu nabrały prędkości - suuuper!!!

Barmanko - Ty wiesz.... trzymam kciuki mocno zaciśniete!!!

Hej dziewczyny:-)

My byłyśmy dzisiaj na szczepieniach...no i znowu się zdziwiłam:sorry2:
Myślałam że zaszczepimy się na MMR ale p.Doktor stwierdziła że jeszcze za wczesnie,że dopiero w 14 miesiacu...także wybieramy się dopiero na początku lipca:tak:
Zaszczepiłam malucha pierwszą dawką pneumokoków...Monia...prevenar 13,płaciłam 290 zł.
I widzicie kobity co lekarz to inna opinia.
Miłego dnia:-)

Witajcie, ale mamy dziś pogodę nie dość ze wieje strasznie to pada co chwilę deszcze, jest zimno i ponuro. Dziękuje Wam kochane za życzenia urodzinowe:-) Wczoraj byłam troszkę u teściowej ale nie był to taki dzień jak sobie wyobraziłam że spędzimy z Wiktorkiem, było dziwnie i jak zwykle teściowa musiała wymądrzać się, bagatelizując moje zdanie :wściekła/y: za każdym razem jak do niej idę to obiecuję sobie że to już ostatni raz. U nas dziś nieciekawie, Wiktorek ma 37,6 kicha, ma katarek i co najgorsze znowu zaczął kaszleć, boję się że historia się powtórzy z przed 2 miesięcy :-:)-:)-(

tsarina Ty to wiesz jak poprawić humor, to było świetne do tej pory się śmieję, muszę sobie to wydrukować i czytać jak będę miewać chandrę :-D:-D:-D

Mmatysia wracając do jaskółki to sobie przypomniałam że to już drugi taki incydent, za pierwszym razem ptaszynka była młodziutka i mój kot zdążył ja dopaść, jeśli chodzi o dobrobyt w domu to jakiś tydzień po tamtym zdarzeniu dowiedziałam się że jestem w ciąży.... mam nadzieję że tym razem zadziała to inaczej :-D:-D:-D albo chociaż z większym opóźnieniem :-). Życzę powodzenia w nowym interesie :tak: i gratuluję nowego członka rodziny :-)

MamoNiki super że już jesteście zdrowe, super że masz już nowy laptopik :-D

witam majóweczki:-)gdzie jesteście?zapewne wieczorkiem będzie nas więcej:-)
u nas też dziś pogoda do bani:no:
lało jak scebra.Po południu jednak dało rade wyjsć na spacer:tak:także troszke z Niki pospacerowałyśmy.Potem przyjechała szwagierka z chłopakami do obcięcia:-)
Wczoraj byłam u lekarki na kontroli z Nicol,jest ok nawet chciała ją jutro szczepić ale ja wole troszke odczekać:tak:także po 15-stym po urlopie lekarki się wybierzemy.
WSZystkiego najlepszego z okazji urodzinek Olivera:tak:samych słonecznych dni oraz wiele radości!buziaki o demnie i Nicol:*:*:*sto lat

do potem majóweczki:tak:

reklama
Do góry