reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Hej:-)

A u mnie wiecie tyle się zgadza że padam ze śmiechu...np. piosenka w aucie-:tak:
pranie które wychodzi z łazienki-:tak::-D
no i ten ketchup-:-D:-D:-D
o pampersach w torebce to nie wspomne:-D Samo życie:-D:tak:;-)

hej majóweczki:-)wszystkiego dobrego z okazji naszego święta:tak:

Damianku wiktorku-wszystkiego naj naj naj najlepszego z okazji 1urodzinek ,samych radosnych i słonecznych dnii:tak:Dużo dużo gości na imprezie urodzinkowej i tony prezentów:tak:buziaki o demnie i Nicol

Confi-dziękuje kochana za wieści o Michalince!!!!bardzo mnie cieszy że jest dobrze:tak: wiedziałam że tak będzie:tak:także niech Michalinka rośńie rodzicom zdrowo!!!!

DZiś poszłam z mama na zakupki:-)mama mi zasponsorowała sukienke,ja dokupilam bluzke i marynarke i kreacja na niedziele do kościoła na msze Nicol jak znalazł:tak:
Kurcze dziwnie mi się pisze bo mam już nowy laptopik,jedyny- to to że jest taki mały ,fakt poręczny łatwo go bedzie zbrać z sobą wszędzie ,jednak potrzebuje pare dni aby przywyknąć:tak:Ale trzeba się cieszyć mam wreszcie swój ,i teraz oboje z m kozystamy:-)
Nicol już zdrowa,ale ze szczepieniem poczekamy i skoczymy po15 jak lekarka bedzie po urlopie.Ja też wreszcie zdrowa:tak:wczoraj miałam ostatni zastrzyk:tak:jeszcze tylko musze na kontrol skoczyć do laryngolog
Moniq-co tam u was?jak Lili?
Bohaciewko-a co u was słychować?
ok kochane ja uciekam pokukać przy tym laptopie co i jak z czym do czego:-Ddobrej nocy kochane papap

jakie okoliczności??? bo my tu z ciekawości umieramy???

a co do wyjazdu to nie wiem jeszcze, ale zbieram informacje!!!

reklama
pracować??? hmmmm... strasznie tajemnicza jesteś...

psa kupujecie??? czy kotka się puściła???

a z jakiego biura jechaliście???
Otwieramy nowy interes i dopóki nie znajdziemy pracowników będziemy harować tzn ja będę bo Adam pracuje:sorry2:.Psa nie kupujemy bo za duży problem poza tym kota dałaby mu popalić:cool2:.Mati dostał królika lwiego czekamy tylko aż podrośnie bo jeszcze pije mleko mamy.
A biuro to Exim Tours
http://www.eximtours.pl/index.php?pid=1099&step=offerdetails&search

Ostatnia edycja:
Do góry