Mmatysia - w jakim hotelu byliście w tym Egipcie?
Tsarina - rewelacja!!! u mnie chyba najprawdziwszy punkt o depilacji nóg...
O Marzenko, u mnie dokładnie tak samo!! od razu siebie zobaczylam jak to przeczytałam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mmatysia - w jakim hotelu byliście w tym Egipcie?
Tsarina - rewelacja!!! u mnie chyba najprawdziwszy punkt o depilacji nóg...
Marzenko hotel to Sunrise Tirana Aqua Park- Sharm Ek Sheikh:-).Mmatysia - w jakim hotelu byliście w tym Egipcie?
Całe wakacje będziemy pracować.No i powiększy nam się rodzina...za dwa tygodniejakie okoliczności??? bo my tu z ciekawości umieramy???
a co do wyjazdu to nie wiem jeszcze, ale zbieram informacje!!!
No i powiększy nam się rodzina...za dwa tygodnie
Otwieramy nowy interes i dopóki nie znajdziemy pracowników będziemy harować tzn ja będę bo Adam pracuje.Psa nie kupujemy bo za duży problem poza tym kota dałaby mu popalić.Mati dostał królika lwiego czekamy tylko aż podrośnie bo jeszcze pije mleko mamy.pracować??? hmmmm... strasznie tajemnicza jesteś...
psa kupujecie??? czy kotka się puściła???
a z jakiego biura jechaliście???