reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Monika, wszystkiego najlepszego dla Tomaszka !!!

Wiktorka rozłożyło na dobre, miał już wyższą temperaturę 38.7 :-( Byliśmy dziś u lekarza i ma infekcje wirusową gardłowo- jelitową :eek: Kurcze okazało sie że ostatnio dolegliwości, całkiem niewielkie, okazały się początkiem choroby,gdzie w życiu bym nie powiedziała że coś mu będzie dolegać. Np od kilku nocy budził się z płaczem po kilka razy w nocy, myślałam że to przez ząbki, a okazało się że to bóle brzuszka :eek: i bądź tu mądry i wyłap że akurat zaczyna się jakieś choróbsko. Tak wiec musimy przenieść urodzinki Wiktorka na inny termin, a już nastawiłam się na niedzielnego grilla.....
Pozdrawiam Was i życzę miłej reszty dnia ja zmykam do mojej marudy.....

Oj Madziu ,Wy to się macie z tymi choróbskami.Kurujcie się kochani.Dla pocieszenia napisze ,ze w niedziele ma padać deszcz.

Hej dziewczynki:-)

Jak jest pięknie,cieplutko,słoneczko-w końcu świeci aż chce się żyć:tak:
Moje dziecie od rana "siedzi" w piaskownicy...jednym słowem buszuje po dworze:-D
Ja właśnie wróciłam z Krakowa-małe zakupki:zawstydzona/y:

M&m,s...mam nadzieje kochana że wszystko u Ciebie wróciło do normy,chodzi mi o eMa:tak::-) Kiedy wylatujecie do Pl,a może juz jesteście?????

Mmatysiu...gratuluje nowego członka rodziny:tak::-)
Powodzenia z nowym interesem,trzymam kciukasy:tak:;-)

Monia...młego pobytu na Mazurach,fajnie się macie....udanej imprezki:tak:

Aga....bidulko,ze wszystkim zostałaś sama....ale jestem pewna że dasz rade:tak:

Owco...zdrówka Wiktorkowi życze:-)

Tomciu Wszystkiego Najlepszego Na Ten Pierwszy Wspólny roczek,Moni udanej imprezki i pobytu w gościnie:tak:.
Aga aby imprezka roczkowa się udała jak tylko sobie zaplanujesz,bo co do umiejętności organizacyjnych to nie mam wątpliwości;-)i pogoda ma być jutro u Nas super ,także też Wam się udało:-).
Owco zdróweczka dla Wiktorka.

Ostatnia edycja:
dzięki Ci Kasiu za dobrą wiarę we mnie...:-):-):-) milutko mi :tak::-)
Właśnie M przyjechal do domu, wiec go wyslalam na zakupowe turnee (wiem, zołza ze mnie... ale jak sie położy żeby odpocząć, to juz dzisiaj nie bede miala z niego pożytku)
tort prawie zrobiony, mieso jutro o 8:00 odbieramy (wiec wystarczy je ponacierac przyprawami i czosnkiem, no i szaszlyczki przygotować), do tego bagietki, salatki (wszystkie szybkie w wykonaniu... zrezygnowałam z tych pracochlonnych), zapas w skrzynkach, i luzik...

no i chatka do ogarniecia... bo zapewne nasyfimy podczas tej bieganiny po kuchni...:sorry2:

Owco - zdróweczka dla Wiktorka. Przykro mi, że choróbsko zbiegło się Wam z roczkiem

mamo Niki - a z Tobą już lepiej? Odczuwasz już jakąś ulgę po tych zastrzykach?

Roxy - chwal się zakupkami!!!

M&M's - ale fajny geścik... suuuper .. a co do eMa - hmmm... może ma po prostu gorszy dzień... jakiś kryzys kawalerski...;-):-D

Aga wykorzystuj M ile się da:tak::-Da właśnie jak to napisałaś to mi się przypomniał serial ,który dzisiaj oglądałam "licencja na Wychowanie":sorry2:
Moni jak pakowanie??
Martuś gdzie jesteś ,kiedy wylatujecie?U Was też szał pakowania?
A mi dzisiaj przyszedł narożnik i stolik:-)i cieszę się ze swojego mini saloniku:-).

Ostatnia edycja:
Witam

Pragnę złożyć życzenia dla maluszków. Kubusiu, Jagódko, Krzysiu, Izabelo, Damianku, Wiktorku, Tomaszku wszystkiego co najlepsze dla Was.

Widzę, że dziś pustki.

Kasiu super, że meble doszły. A robiliście jakiś remont?

reklama
po pierwsze: TOMASZKU STO LAT DLA CIEBIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

po drugie, dziekuję wam wszytskim za pamięc. :-)
A z M. to takie malutkie spięcie było. Bo my się wogóle prawie nie kłócimy. tylko takie mamy małe spięcia, tak jak ostatnio, bo stres mnie zżera i czasem się za bardzo wybóchowa robie na wszystko dookoła.
My jeszcze u siebie. Jutro w dzień wyjeżdżamy a wieczorem bedziemy w Pl.

Pakowanie mnie wykańcza. juz mam dośc. Najgorsze jest to ze mamy masę rzeczy i chyba 6 walizek i toreb. A ja NIEZNOSZĘ mieć masy rzeczy!! no mówię wam maskra!!!! ale kurczę no na 3 tygodnie same wiecie, jak zmiennej pogody do tego dla każdego przynajmniej 3 pary butow, i tak się robi same wiecie ile tych gratów- no - MASAKRA!!!!!

Owco, dużo zdrówka dla Wiktorka!!! naprawdę z całych sił wam życzę!!!!
No i współczuje zamieszania przed ślubem! te wszytskie zmiany i wogóle. ech. najgorsze to jak plany biorą w łeb. wszytsko co się trzymało w garści nagle się rozchodzi!

Kasiu super że meble przyszły wrzucaj zdjęcia!!!!!!!!! :tak:

jeszcze zaraz napiszę...

Ostatnia edycja:
Do góry