reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Kasiu wiesz co, tak patrzę na ten twój awatar i wiesz co... masz śliczne dzieci!! :tak:

Marzenko, wracaj!! :-)

Tsarina, no to super że mieliscie taki miły udany dzień!! :-) od razu się człowiekowi fajnie robi... :-)

Roxy, ja przed urodzeniem Mikołaja bardzo dużo jeździlam na rowerze. i dlatego, nawet się nie zastanawialiśmy "czy" kupować, tylko "kiedy".

A ja właśne spięłam sie z M :sad: . I juz mi się ryczeć chce, choć złość mnie jeszcze trochę trzyma, ale nie w głowie a w brzuchu - rozumiecie...
ale spotkala mnie dzis taka miła rzecz, że aż się wzruszylam. Mama kolegi Mikołaja ze szkoły, przyniosla mi (nam) dzisiaj szampana i kartke i mały prezent z okazji zbliżającego sie ślubu. To było takie miłe...

reklama
Jagódko, Izo Mirko
Kubusiu i Krzysiu

z okazji ukończenia 1 Urodzin
Życzymy Wam

Wielkich przygód, radosnych poranków, przytulaskowych wieczorów, kochających najbliższych, miękkich upadków, bezkrwawych zadrapań, omijających chorób

A Mamusiom życzymy cierpliwości i wytrwałości w prowadzeniu swoich Maluszków przez kolejne 12 m-cy

AgA & Zofik

5mz2hu.jpg

Marzena, zapewne masz rację :tak: Ale wiesz - z dzieckiem to już inna bajka :sorry2: nie każdy może sobie życzyć mieć ciągle porozrzucane zabawki po pokoju, ryk dziecka po kąpieli, no i ogólny harmider.. prawda jest taka że nie dzietna para nie zrozumie w 100% całego tego galimatiasu..

Tsarina, to szybko napraw komputerek i wracaj do nas :tak:
czekamy na Twoje opowieści.

Roxy, ja to tak dawno na rowerze nie jeździłam, że teraz to nawet nie wiem czy bym umiała :zawstydzona/y:
podobno jest to taka umiejętność której się do końca życia nie zapomina, aczkolwiek musiałabym dość długo poćwiczyć zanim wsadziła bym młodego w nosidełko :dry:

m&m, jak kokarzę ty mieszkasz w domku tak? Ludzie żyjący po sąsiedzku ze sobą właśnie tacy są :tak: mili, sympatyczni, pamiętający...
w "blokowiskach" tak nie jest, większość ludzi jest anonimowa.. powiem Ci, że bardziej kojarzę ludzi (klientów) ode mnie z pracy i mam z nimi większy kontakt niż z moimi sąsiadami :zawstydzona/y:

m&m, jak kokarzę ty mieszkasz w domku tak? Ludzie żyjący po sąsiedzku ze sobą właśnie tacy są :tak: mili, sympatyczni, pamiętający...
w "blokowiskach" tak nie jest, większość ludzi jest anonimowa.. powiem Ci, że bardziej kojarzę ludzi (klientów) ode mnie z pracy i mam z nimi większy kontakt niż z moimi sąsiadami :zawstydzona/y:

Tak my w domku mieszkamy.
I faktycznie bardzo tu się sympatycznie i swojsko czujemy.

Życze ci Barmanko szybkiego znalezienia mieszkania. Wiem jakie to trudne!! My mamy teraz bardzo przyjemne warunki, naprawdę grzechem by było narzekać. Ale ile to trwało.... i co było przedtem...brrrr wolę wogóle nieprzypominać sobie tego.

Izuniu oraz Krzysiu wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia roczku :-)

Witajcie, jesteśmy właśnie po pierwszej turze urodzinek Wicia, dziś była przedwczesna kameralna imprezka z moimi rodzicami bo nie będą mogli być w niedziele:-( Nawet udało mi się zrobić torcik wyszedł troszkę koślawy ale za to smakował wszystkim bardzo, a to chyba najważniejsze. Potem byłam z małym u jego kuzyna, który był strasznie zazdrosny jak Wiktorek bawił się jego zabawkami. Wiciu za to jego zachowanie nie był mu dłużny i za każdym razem jak odebrano mu zabawkę bił kuzyna po głowie. Oczywiście nie pochwalam takiego zachowania, ale wyglądało to komicznie. Wiciu nie dał sobie w kasze dmuchać :-D

Aga współczuje zachowania chrzestnego Jagódki, jak tak w ogóle można .....

tsarina
świetna opowieść bardzo mnie rozbawiła, super opisałaś tą historię, nie martw się że coś nie wyszło z tortem, będą to za to pamiętne urodzinki :-D:-D:-D

m&'m's zazdroszczę super pogody, u nas albo leje labo wieje tak że głowy chce pourywać, Mikołaj super wyglądał w tym foteliku :-D

okruszku prawdę mówiąc nie raz widziałam jak dzieci jeżdżą w fotelikach na rowerze ale jakoś nie przyszło mi to do głowy aby zakupić taki sprzęcik, ale teraz wiem że to zrobię :-D w końcu będę mogła pojeździć na rowerku :-)

Barmanko życzę abyście szybciutko znaleźli nowe mieszkanko, my nadal nie wprowadziliśmy się do swojego już zaczynam wątpić że w ogóle to nastąpi ....

MamoNiki dziękuję za sprostowanie dotyczące historii z jaskółką już w pewnym momencie myślałam że Ciebie spotkała taka sama historia :-D. Nowy laptop super sprawa, ja mam czasem dość komputerów w domu jest ich chyba z 3 plus 2 laptopy, nie mówiąc ile w firmie M, bo między innymi czasem jest informatykiem

Dla naszych kolejnych solenizantów

Niech Ci słonko ciepło gra,
niech Twój uśmiech długo trwa,
nie trać swej wesołej minki,
dziś są Twoje urodzinki!

Damianku, wszystkiego co najlepsze
2wem5qr.gif

Wiktorku moc buziaczków
2s8h7js.jpg

Chciałabym złożyć najwspanialsze życzenia kolejnym roczniaczkom
Wiktorku i Damianku stoooo lat!!!

Mamuśki dzisiaj nasze święto wszystkiego naj:-)

Ja już po soczystych życzeniach od swojej czwóreczki,a A
nia jeszcze dodała do życzeń Wesołych świąt
Jade zaraz na szczepienie z Krzysiem
Pa dziewczynki miłego dnia:-)

Damianku Confi, wszystkiego najlepszego w dniu 1 urodzin :-D

Ile w ulu pszczół robotnic,
ile pociąg mija zwrotnic,
ile kwiatów liczy łąka,
ile kropek ma biedronka,
tyle szczęścia i słodyczy
w Dniu Urodzin Tobie życzy ciocia Magda z Wiktorkiem :-)

tort.jpg

A Wam kochane majóweczki z okazji Dnia Mamy życzę samych uśmiechów, radości z pociech, i wszystkiego co tylko sobie zażyczycie

Mamusie Wszystkiego Dobrego w tym wyjątkowym Dniu
Pociechy z Wspaniałych dzieciaczków:-)

zdjecie.php

Damianku,Wiktorku w tym wyjątkowym Dniu 1 Urodzinek życzymy Wam Wszystkiego co Najlepsze...Buziaki:-)

tort_500x500.gif

reklama
Dla Damianka moc radości wielu przyjaciół i super zabawy każdego dnia, a dla Ciebie Confi zadowolenia z siebie ze swoich wyborów i dużo dużo radości :-):-):-)

...i spóźnione dla Krzysia i Florencji... dużo słonka dla Was i radości!!! Zdrówka i miłości!!!

Do góry