reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama

Iza Mirka, wszystkiego dobrego z okazji Twoich urodzinek

11jyahi.gif

Marzena, czas niby mamy do następnego piątku.. jak nie znajdziemy to nie wiem, może uda się dogadać z agencją byśmy zostali na jeszcze jeden tydzień, jak oczywiście nikt chętny się nie znajdzie na to mieszkanie. Jak nie no to wpadamy z manelami do znajomych :-D:-D hehe już widzę ich minę :cool2: no ale..my kiedyś ich nocowaliśmy przez 3 miechy no to teraz mogą się jakoś odwdzięczyć :-D:-D

Kochane "Świeżo Upieczone" Roczniaki
Kubusiu i Kacperku, Krzysiu
Jagódko i Izo Mirko

moc ciepłych życzeń zdrówka, buszowania gdzie oczka i nóżki poniosą (a rodzicom co by za pociechami nadążyli bo nie wszędzie się zmieszczą;-)), apetytu na witaminki, radochy po pachy każdego dnia, snu spokojnego i snów kolorowych, przygód bez liku z łakociami w koszyku;-) Agula z Małgosią

Witaj Martuś a nic ciekawego;-)myślałam że choć dzisiaj pogaduchy dopiszą...dziewczynki co porabiacie??

o.k. ja właśnie zasiadłam, ale muszę jeszcze rachunek zapłacić... zaraz wracam...

edit:
no ja już jestem...

edit:
no to skoro poszłyście to ja też sobie idę...

Barmanko - życzę szybkiego znalezienia mieszkania! Choć mieszkając w tyle osób mogłoby być zabawnie!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
heloł,
ja tylko na chwilkę... dziewczyny bardzo serdecznie dziękujemy za życzenie, jesteście kochane, wiecie?

my dziś cały dzień spędzilismy poza domem, jak na królewny wypadło, poszliśmy na Wawel, tam też zjedliśmy obiad i pospacerowaliśmy po plantach... było bombastycznie...

niestety nasz komputer jest tak zainfekowany, że napisanie tego posta to owoc pół godziny ładowania się strony bb... jeżeli mnie nie będzie w najbliższym czasie to właśnie z tego powodu.

buziaki i spokojnej nocki życzę!

reklama
Hejjjj babolki:-)

Aga....no chrzestny Jagódki to faktycznie się nie popisał....ale tak to już bywa....:no::sorry2:

Okruszku....ja nawet nie mam roweru także krzesełka na rower nawet pod uwage nie brałam:sorry2:

Tsarina....opowieści królewny jak zwykle świetne...nie martw sie niepowodzeniami kulinarnymi-przynajmniej będzie co wspominać-na wesoło:tak:;-)

Confi....fajnie ze urodzinki udane i Damiś zadowolony:tak:
Co do wózeczka to widze ze nie tylko ja ma korbe na tym punkcie:dry:
Ja kupiłam dwa tyg temu spacerówke quinny ale niestety jutro jade ją reklamować:wściekła/y: Dobrze że mam drugi wózek...
Zdrówka dla Michasi:tak:

Barmanko...powodzenia jeszcze raz życze w poszukiwaniu mieszkanka,obyście znalezli coś sensownego:tak::-)

M&m,s....Mikołajek faktycznie zrelaksowany na rowerku....kurcze ja nawet nie pomyślałam o tym że mogłabym ruszyc dupsko i sprawić tyle frajdy młodej:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry