M&m's dzięki Ci dobra kobieto...:-) jako jedyna odpowiedziałaś mi na pytanie ;-) czyżby nikt tu nie jeździł z dziećmi na rowerze?
Okruszku najwidoczniej żadna nie jeździ...ja się przymierzam ale nie bedę kupować tego siedziska bo moja szefowa ma i mi pożyczy, na jak długo będę chciała jednak nie wiem jakiej ono jest firmy wiem ,że kupione w USA
Mmatysia u nas na odparzenia jednak pomógł sudocrem ale bardzo grubo smarowany no i nie czekałam długo ze zmianą pieluchy tylko czasem przewijałam go z prawie suchej i smarowałam na nowo. Ponadto starałam się jak najczęściej zdejmowac mu pieluchę nawet kosztem obsikania dywanu ;-) teraz jest cieplutko to ja bym zaryzykowała i puściła Fifiego na dworze w samych gatkach, przynajmniej jak się zsiusia to od razu będzie widać. A myślałaś o tym by zmienić chusteczki? Ja podczas tych odparzeń u Damisia używałam chusteczek pampers play tych pomarańczowych i okazało się ze ona bardzo podrażniały pupę, jak tylko zmieniłam na Nivea Sensitive to pupka szybko się wygoiła.
Tsarina boska jesteś czekam na dalszy ciąg bajki
a w ogole jak tam dziewczyny z zagrożonych terenów? Są jakieś wieści? W szoku byłam jak oglądałam wiadomości..znów powtórka z 1997 roku...nasi rządzący w ogóle nie uczą się na błędach
Aguś ja już Ci pisałam co sądzę o chrzestnym Jagody....nie będę już przytaczać ale według mnie on powinien się wstydzic i już
M&m's zazdroszczę pogody , u nas tez było ciepło ale nie na tyle ,żeby się opalić chociaż Damiś złapał kolorki na buzi
Fajnie Mikołaj wyglądał na tym siedzisku, zdjecie z kurtką wymiata ...może w koncu też się ruszymy i zaczniemy jeździć na rowerach...od dwóch lat leżą w piwnicy i czekają na swój czas
a my już po imprezie roczkowej...wszystko się udało, goście i pogoda dopisali, śmiechu było co niemiara , prezenty superowe a ja być może już dziś zamówię spacerówkę :-):-):-)
Nie będzie to jednak to co mówiłam ...będzie niespodzianka . Obie z Moniq wymyśliłyśmy sobie wózek ja kupię teraz a Monia potem :-) nie mogę sie doczekać