reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

czesc dziewczynki,

Owco, czyli z podwójnego ślubu zostaje pojedyńczy - tylko Wasz? tak? i do tego jeszczez zmiana kościoła??? a którego macie datę?

Mamstud, no długie włoski masz!! :szok: Ale masz rację, DOBRY fryzjer, i pięknie by ci odświerzył "look". :tak::tak::tak:

Mmatysia, ja u Mai mam ten sam problem. Co prawda biegunek nie ma ale kupy robi ostatnio prawie co godzinę. I mimo że staram się natychmias ja przebierać to i tak odparzenia się zrobiły...:zawstydzona/y: Jak ty to robisz żeby Fifiego przed tym ustrzec??

Tsarina, koniecznie wpadnij i napisz nam coś fajnego. :tak::-)

A u nas dziś bosssska pogoda!!!. Po prostu wreszcie lato. Bardzo ciepło, leciutki wietrzyk od morza, słońce i błękitne niebo. ech... :-) kto wpadnie do mnie??

reklama
M&m,s....wsiadam kochana do samolotu i jestem za pare godzin...mam okropne pragnienie pięknej pogody:tak:;-)

Mamstud...fotka na prawde sexyyyyyy:tak:

Upss...zapomniałam się przywitać:zawstydzona/y: Dziendoberek:-)

Mmatysiu,M&m,s....dzieki Wam kochane kobietki ale ja sama nie wiem co się ze mną dzieje,cieżko by mi było to opisać:sorry2:

Owco...no faktycznie dużo masz na głowie...no i co teraz z weselem? Kiedy wogóle macie?

Tsarina...udanych zakupów;-)

Roxy, wsiadaj i przyjeżdżaj!!!!!! :-) jest wspaniale. Jejku jak ja bym chciała żebyś mnie odwiedziła.

Jejuuu gdybym się tak panicznie nie bała latać samolotem to na serio bym wpadła:tak:
Martuś a Ty będziesz w Pl 4 czerwca,może byś wpadła na spotkanko????
Wiesz panieńske i takie tam:-D:-D:-D

Witam kochane:-)
Roxy -mi też brakuje słonka i ciepełka a przedewszystkim spacerowania z Nicol i wychodzenia z domku.
Owco-miło że się odezwałaś:tak:myśleliśmy tu o Tobie,faktycznie sporo masz na głowie.Ze ślubem to niezłe utrudnienie.
Do mnie dziś mama specjalnie zrobiła kurs rowerem ,bo wreszcie dziś zrobiło się słonecznie i chciała dziś wziąść Nicol na spacer bo ja nadal jestem do niczego:no:Nawet nie zdążyłam ubrać nicol jak się momentalnie zachmurzyło i strasznie zaczęło padać:wściekła/y:
Oczywiście nici ze spaceru i znów siedzenia w domku ciąg dalszy:-(

Dziś 2godziny byłam u nas w ośrodku zdrowia i myślałam że się nerwowo wykończe!M ówi się że młodzi ludzie są niekulturalni,siedziałam w kolejce przez 30 min,no i taka miła starsza pani ładnie pięknie wbiła się przedemnie bez słowa ,tak jak przyszła prosto z marszu wpadła do gabinetu i nie była zarejestrowana:no:No i oczywiście mój lekarz dał mi skierowanie do laryngolog i zaznaczył że pilne na dziś,panie w rejestracji stwierdziły że mnie na dziś nie zarejestrują bo laryngolog ma dużo pacjentów.Poszłam a tam 2 osoby przedemną :no:czekałam w kolejce i pani doktor mnie przyjeła.Ach szkoda gadać ,zawsze łaska .Najlepiej nie chorować albo chodzić prywatnie bynajmniej nerwy zaoszczędzone,tylko nie wiem poco my te składki płacimy.
No i mam seryjke zastrzyków jak narazie 10 oby mi nie dołożyli:-)
M wrócił z pracy i wykąpie mi zaraz Nicol,choć troszke mnie odciąży:tak:a unas to rzadkie zazwyczaj codzień wszystko wokół Nicol robie sama.
Czy ktoś tu dzisiaj jest?albo będzie???cośik pusto.Ja i tak uciekam troszke posiedze przed tv a potem śpiuniać ,rano musze jechać na zastrzyk więc nie bardzo sobie pośpie.Dobrej nocy majówczki papa

Po pierwsze, co tu takie "puchy"????????
rozumiem że słonce wszędzie świeci. :-)

po drugie, Roxy do licha czemu boisz się latać?

Po trzecie, tak planuję być 4.06 na swoim "wieczorku panieńskim" hi hi hi :-)

Nogi mnie bola strasznie!!! M mnie dzis przegonił najpierw po sklepach (a mi się wcale nie chciało!!) a potem w parku z dziećmi bylismy. padam!!

no gdzie wy się podziewacie????

chyba po pizzę pójdę! mam taką ochotę!!!!! matko!!

och Mamo Niki biedna jesteś z tym choróbskiem!! dużo sił życzę. A o przychodniach nie wspomnę!!!! bo nie wolno używać brzydkich słów na forum.

Ostatnia edycja:
nie no musze napisać cośik jeszcze:-)
Hej M&m'siku- jak ty też będzieszOj to musze kąbinować ,sama przyjade z Nicol i tyle zdam się na nawigacje .Dzieki za troske to miłe z twojej strony :tak:no ja starałam się ująć opis delikatnie:-)ale co dziś nerwów stracilam to moje

Ostatnia edycja:
Witam.
Mama Niki zastrzyki:shocked2:no to ładnie ...a co z tymi lekami na reumatyzm:-D:-D.
m&m's oczywiście słoneczko u Wszystkich:wściekła/y:a co do planowania 4 myśl i kombinuj:tak:.

A i zapomniałam napisać jak pierwsza nocka Filipa,więc żadnej pobudki, żadnego kręcenia i przespanie czasu wstawania o godzinę:-).

Ostatnia edycja:
no dobra...
to i ja wychodzę z ukrycia .....

Kurcze... widzę, że montuję się super spotkanko u Mmatysi... a mnie chyba nie będzie...
19.05 zostałam Ciocią...(Kasia, jak rozmawialam z Tobą na gg, Agatka właśnie się rodziła :-):-D) no i początkiem czerwca jedziemy nach Krakow.. Nie wiem dokladnie kiedy... ale jedziemy z Teściową, więc bedzie "ciekawie"...:sorry2: Jedziemy na minimum tydzień (przy okazji objedziemy Rodzinkę z tamtych rejonów).

Ale jak Martuśka nam się tam pojawi, to.... będę się starała ze wszystkich sił dołączyć. Tylko... trzeba bedzie pomyslec nad jakimś noclegiem, bo za dużo nas na łaskę gospodarzy:sorry:

reklama
Ja tylko na chwile bo jestem po robieniu torta dla mamy (dzień mamy) i sis (imieniny) a teraz pakowanie bo o 9 jedziem do nich w niedziele wracamy Pochwale wam się tortem (nie zjedzcie mnie za to)

SL272972.jpg

Do góry