reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
:-)ja też lubię rzeczy z tego sklepiku, jakoś widocznie mam gust pospolity... Ostatnio moja sis pojechała tam pierwszy raz w życiu i w ogóle nie podobało się jej, ani styl ani sposób kupowania - nic. Cóż, ja lubię i mam zamiar pomacać ostro kartę EM'a :-)

Wiecie co, coś bym z włosami chciała zrobić.... Mam długie, proste ale się strasznie puszą, sięgają mi prawie do pasa. Chyba jestem za stara na taki fryz, co? Nie wiem czy obciąć na krótko, zafarbować... W ogóle nie mam pomysłu.
mama Niki Ty jesteś fryzjerką, może cos mi doradzisz?:-)

nie martw się, z tym sobie niedługo poradzimy:-D:-D:-D:-D
No ja myślę;-).Do spotkania jeszcze dwa tygodnie a butelki stoją w pokoju Matysia:zawstydzona/y:
:-)ja też lubię rzeczy z tego sklepiku, jakoś widocznie mam gust pospolity... Ostatnio moja sis pojechała tam pierwszy raz w życiu i w ogóle nie podobało się jej, ani styl ani sposób kupowania - nic. Cóż, ja lubię i mam zamiar pomacać ostro kartę EM'a :-)
Nie kazdy lubi szwedzki minimalizm.Mi na przykład nie wszystko pasuje ale zawsze jakas perełke znajde(albo kilka:-D).
karte ostro macaj:-D:-D:-D
Wiecie co, coś bym z włosami chciała zrobić.... Mam długie, proste ale się strasznie puszą, sięgają mi prawie do pasa. Chyba jestem za stara na taki fryz, co? Nie wiem czy obciąć na krótko, zafarbować... W ogóle nie mam pomysłu.
mama Niki Ty jesteś fryzjerką, może cos mi doradzisz?:-)
Proponuję zahaczyć o dobry salon fryzjerski i pogadac z fryzjerkami od razu wyczujesz czy znaja sie na rzeczy.Jak sie znaja do dobiora ci i super kolor i zgrabna fryzurkę dostosowana do twoich włosów.
Dobranoc Tsarino.Uwazaj z tymtłuczkiem:-D

a jestem- HA HA!!!!
z beck's em - juhu!!!

internet mi działa do d...!!!

ale jak wspaniele że jesteście!!! mamstud nosz należy ci się lańsko za taką nieobecność!!!!!!!!!!!!!!!!
Tsarina nie rozumeim czemu śpisz z tłuczkiem, ale twój tekst był super super super!!!!!! :-D :-D

mamamatysia dziękuję za odpowiedź w sprawie fryzu, chyba rzeczywiście tak zrobię. A jak biegunka Filipka?

m&m's witaj!!!!!!! Super Cię widzieć :-) Lańsko powiadasz... hmmm, fajnie :-)

p.s. otwieram drugie piffko :-)

witaj Martuś ,nie wiem co to jest co pijesz ,ale na zdrowie;-)
Mamstud otwieraj,Ja nie mam to popatrzę jak Wy pijecie:-)

Ostatnia edycja:
reklama
kasiu szkoda, że tylko popatrzysz :-) Trzeba by się kłaść, jutro mam bardzo napięty dzień ale jakoś nie chce mi się Was opuszczać :-)

Do góry