kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
nie martw się, z tym sobie niedługo poradzimy...nie mam gdzie trzymać %
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie martw się, z tym sobie niedługo poradzimy...nie mam gdzie trzymać %
No ja myślę;-).Do spotkania jeszcze dwa tygodnie a butelki stoją w pokoju Matysianie martw się, z tym sobie niedługo poradzimy
Nie kazdy lubi szwedzki minimalizm.Mi na przykład nie wszystko pasuje ale zawsze jakas perełke znajde(albo kilka).:-)ja też lubię rzeczy z tego sklepiku, jakoś widocznie mam gust pospolity... Ostatnio moja sis pojechała tam pierwszy raz w życiu i w ogóle nie podobało się jej, ani styl ani sposób kupowania - nic. Cóż, ja lubię i mam zamiar pomacać ostro kartę EM'a :-)
Proponuję zahaczyć o dobry salon fryzjerski i pogadac z fryzjerkami od razu wyczujesz czy znaja sie na rzeczy.Jak sie znaja do dobiora ci i super kolor i zgrabna fryzurkę dostosowana do twoich włosów.Wiecie co, coś bym z włosami chciała zrobić.... Mam długie, proste ale się strasznie puszą, sięgają mi prawie do pasa. Chyba jestem za stara na taki fryz, co? Nie wiem czy obciąć na krótko, zafarbować... W ogóle nie mam pomysłu.
mama Niki Ty jesteś fryzjerką, może cos mi doradzisz?:-)