reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Aga, moc uścisków i całusków dla Jagódki
2dlqbgz.gif

Idzie miś, żyrafa wielka,
lew grzywiasty, mysz maleńka,
wszyscy razem z prezentami,
z najlepszymi życzeniami.

Bo to dzień radosny wielce
- masz o jeden roczek więcej!

qxv2a8.gif

reklama
Wszystkiego Najlepszego...
Szczęścia i Radości moc...
Ciepłego Słoneczka co dzień...
Kolorowych snów co noc...
Jagódko Sto Lat!!!!!!!!

Jagodzinko wszystkiego najlepszego w tak ważnym dniu 1 urodzin,
samych słonecznych dni i wiele uśmiechu na co dzień
dla ciebie i twoich wspaniałych rodziców,moc buziaków
;-).

Wszystkiego najlepszego dla Jagódki i jej szczęśliwych Rodziców!!!
wszytskiego najlpeszego z okazji pierwszych urodzinek!!!!!!!!

Wszystkiego najlepszego dla Jagódki w dniu jej święta!! Oby ten kolejny roczek był pełen radości!! Buziaki dla Ciebie i rodziców :**

att27343.jpg

edit:
tort dla mamy i sis smakował i to bardzo

Ostatnia edycja:
JAGÓDKO kochana wszystkiego najlepszego z okazji 1 urodzinek,mnóstwo uśmiechu na buzi ,zawsze ciepłego słonka,wiele radości ,tony zabawek i prezentów.Sto lat!!!!buziaki od cioci BB i Nicol:*:*:*

Miłego dzionka majóweczki,ja ide coś porobic bo siedze a tyłek boli jak nie wiem co,dziś to mi tak pielęgniarka podała zastrzyk że:szok:cała noga boli ,ech ale co zrobić .

Najlepsze życzenia urodzinowe dla Jagódki
Rośnij zdrowo i fury prezentów:-)

U nas wczoraj była chrzestna Krzysia gdyż jutro jej nie pasuje pojechała dzisiaj na uczelnie:tak:

Dzisiaj M złożył rowerek dla Krynka zobaczymy czy będzie chciał na nim jezdzić.Ja robie wszystko na słodko tzn.tort zamówiłam,będzie też biszkopt przekładany musem jogurtowo-śmietanowym z truskawkami na wierzch galaretka i truskawki,ale to już własny wyrób,truskawki nadziewane bitą śmkietaną,ananas na pół wydrążony środek do tego sałatka owocowa do środka i lody też sama zrobie,jeszcze będą owoce w galaretce,szampan i wsio mam nadzieje,że będzie dobrze:tak:
Trzymajcie się kobitki:-)

Kochana Jagódko, w Dniu Twojego święta życzę Ci mnóstwa radości...uśmiechu. Abyś zdrowo rosła i cieszyła swoich rodziców zdobywanymi umiejętnościami. Żebyś eksplorowała otaczający Cię świat z jak największym zaangażowaniem i przyjemnością:-)
oraz by uśmiech nie znikał z Twojego pysia

Tego i jeszcze fury prezentów i gości życzymy Ci My Confi i Damiś

20aywpj.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Przepraszam, że spóźnione ale za to bardzo szczere!
Najserdeczniejsze życzenia urodzinowe dla Kubusia i Jagody!
Abyście zawsze byli dumą dla swoich rodziców, ich radością i szczęściem!

dla Jagody:
08_06_20_Swieto_Jagody_tort.jpg

dla Kubusia:
Moj-spiewajacy-tort-urodzinowy_Kis-Kids,images_product,24,KA10543.jpg

a wieczorem kolejna bajka, o pięknej królewnie Tsarinie o jej córeczce, jej królewskiej Mamie i Teściowej, o królewskich siostrach i 20 zniszczonych jajkach, ściętej masie, popsutych ozdobach i o wszystkim co mogło się popsuć w dniu Urodzin Małej Królewny... czyli bardzo różowa bajka,,,

Do góry