reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Znalazłam momencik:tak:
Ankzoc-super że jesteś:-)i bardzo mnie cieszy że już lepsze samopoczucie u Ciebie!bynajmniej taką mam nadzieje!
Mamstud-ja musiałabym widzieć twoją fotke ,ażeby doradzić jaki kolwiek kolor i fryzurke,no i oczywiście najistotniejsza sprawa ile chcesz czasu poswięcać fryzurce??? bo każda fryzura wymaga wiadomo czasu na ułożenie.Wspomniałaś że włosy są długie ,może starczyło by Cieniowanie warstwowe niż drastyczne obcięcie na krótko bo podejżewam że będzie Ci po obcięciu brakowało dawnej długości.A skoro masz bardzo puszyste włosy to co do poniektórych fryzur nie obejdzie się bez stosowania prostownicy.Jak zobacze fotke to postatram się coś doradzić,a czy twoje włoski są puszyste czy też może mają tendencje do kręcenia???Bardzo mi przykro z powodu twojej koleżanki,straszne taka młoda osoba,trzymaj się kochana!

Roxy-dzięki zdrówko sie przyda,jutro wybieram się ponownie do mojego lek.bo teraz dopiero zorientowałam się i doczytałam w ulotce że jeden lek który mam to na reumatyzm i inne ,a ja się dziwie czemu mi nic nie pomaga i teraz nie wiem czy panie w aptece źle odczytały recepte czy co bo przecież ja mam angine a nie bóle stawów ,reumatyczne.Nic nie ma poprawy więc musze iść po raz 3ci .Nie moge tyle niedomagać:no:dziś moi rodzice wpadli na kawke to mama wzieła mi Nicol na spacer,a tak biedna siedzi w domu przez chorą mame.Niki też ma katarek ale poszła na spacer ,nie ma gorączki kaszlu itp ,więc spacer jej nie zaszkodzi.Powiedz kochana co Cię trapi-moze coś doradzimy pomożemy:tak:Mi nadal sumienie nie daje spokoju,fajnie ze byli moi rodzice i rozmowa z nimi dużo mi dała:tak:mama i tata to lek na całe zło:tak:
Tsarina-kocham twoje opowieści:tak:dobrze że wkroczyłaś i poprawiłaś nam humorki:-)co byśmy zrobiły bez Ciebie

reklama
kasiu szkoda, że tylko popatrzysz :-) Trzeba by się kłaść, jutro mam bardzo napięty dzień ale jakoś nie chce mi się Was opuszczać :-)
dopiero piffffo otworzyłaś ,gdzie już uciekasz,no chyba że ty przebijasz Tsarinę na szybkość nie na ilość:-D
Przepraszam Mama Niki ale rozbawiła mnie twoja opowieść o leku na reumatyzm:-D:confused:

Ostatnia edycja:
Mamamatysia-wyjełaś mi te słowa z ust,jeżeli decydować się na mega zmiane to iść tylko do najlepszych! bo taka długość włosów to skarb:tak:a włos na miesiąc odrasta 1cm -1.5cm,a szkoda żeby ktoś mało umiejętny dotykał takie włosy!tu gdzie mieszkam bez mojego zostało12 zakładów i ja osobiscie do żadnego bym się nie wybrała.Ja mam w planie troszke podpuścić włoski i zrobić nową fryzurke ale wybiore się do dobrego salonu bo samego tyłu nie zrobie sobie sama idealnie
Kasia-ja sama z siebie się uśmiałam,bo nigdy nie stosuje leku po wcześniejszym przestudiowaniu ulotki ,a tu dokazująca Nicol i obowiązki ,jakoś nie sięgłam po ulotke i zażyłam lek ,człowiek stary a głupi:-D

Ostatnia edycja:
mama Niki kurcze, biednaś z tą chorobą! Choróbska sio!! :-) Dzięki za odpowiedź, moje włosy raczej się puszą, to "pierzoki" jak ja to mówię... Fotki nie wrzucę bo siedzę przy nowym komputerze....

mamamatysia dobrze, że z biegunką lepiej. A trening zaczynam, oj tak :-)

mama Niki zrobiłam sobie fotkę specjalnie dla Ciebie.

Doradź coś, pliss!!

Załączniki

• DSC00161.jpg
    DSC00161.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kobietki Ja uciekam ,synu śpi spokojnie chyba Mu pykania klawiatury nie brakuje:eek:.
Dobranoc;-).
edit.
Mamtud jak poważnie na tej fotce wyszłaś i tak sexi :-Dno no a może to przez godzinę:-),dobra uciekam już naprawdę:tak:.

Ostatnia edycja:
dobranoc Kasiu ja chyba też będę spadać skoro wszystkie poszły.... Zajrzę jutro, obiecuję :-)

A co do fotki - sexy!!?? Oj, zmeczonaś chyba :-) Chciałam pióra pokazać :-)

Dobranoc Kasia ,Mamstud ja uciekam a wyśle Ci wiadomość na priv:tak:ja też mykam zaraz na białą sale bo gardło płonie i nie daje spokju.

Dzień dobry dziewczynki... ja dzis znikam na zakupach, bo to urodziny Izy już w niedziele, a jutro wiadomo, że nie dam rady...
niestety/ na szczęście nic sobie z tym tłuczkiem nie zrobiłam, wole spać bez niego... ale dzień jest jeszcze młody więc na pewno wieczorem cos Wam opowiem!

reklama
Witajcie majóweczki ! Już nie pamiętam kiedy tu ostatni raz zaglądałam, aż mi głupio :eek: ale z czasem u mnie ostatnio kiepsko, wszystko na raz się nakłada i jakoś nie ogarniam tego. Po pierwsze wesele, które uległo zmianie, a mianowicie moja sis musiała zrezygnować bo nie wiadomo czy zdąży dojechać na czas, mają problemy z aktem urodzenia małej :eek::szok::szok: do tego mam już wypisane zaproszenia gotowe do wysłania, a mój proboszcz nie zezwolił mi na ślub w innym kościele, wiec czeka mnie robienie tego od nowa :eek:. Po drugie urodzinki Wicia, już lada moment a ja bez żadnego pomysłu, po trzecie remont mieszkania..... za dużo tego wszystkiego mam na głowie ...... Idę troszkę poczytać co tam u Was, choć nie obiecuje że dam radę odpisać, miłego dnia kochane :-):-):-)

Do góry